آخرین وضعیت پرونده «بابک زنجانی»
کدخبر:
141148
دادستان کل کشور درخصوص آخرین وضعیت پرونده "بابک زنجانی" توضیحاتی را ارائه کرد.
![آخرین وضعیت پرونده «بابک زنجانی»](https://cdn.mosalasonline.com/thumbnail/UlTM6wG1x4YG/QFpbKTBJgr2mhgj4xINHa7okrg9bgOAsE_H2C0hJSASojHBLdmOPjsVmA-yVmeon1hSQbmcNt81n8iDngPC4OHvb5DvNZRCt/%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%B1%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%DA%A9%D9%84.jpg)
حجتالاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری؛ دادستان کل کشور در نشست خبری بعدازظهر امروز در پاسخ به سؤالی درباره آخرین وضعیت پرونده "بابک زنجانی" اظهار کرد: آنچه که مورد اهتمام دولت و قوه قضائیه بوده است، این بود که اموال اختلاس شده از سوی این فرد باید به بیت المال برگردد و فرصتهایی برای این موضوع داده شد و پیشرفتهای خوبی برای بازگرداندن اموال صورت گرفته و بخشی از آن به کشور برگشته است.
وی با بیان اینکه مقدار قابل قبولی از اموال به کشور برگشته است، تصریح کرد: پس از اینکه اموال بازگشت تصمیم مقتضی در رابطه با اجرای احکام صورت میگیرد. |منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید