پلمپ دفاتر تجاری را پس از ثبت شرکتتان باید در زمان تعیین شده تنظیم و به ارگانهای مربوطه تسلیم کنید ما راهنمای تخصصی شما در مسیر اهدافتان هستیم

چگونگی ثبت پلمپ دفاتر در نوول ثبت
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

 

کاربردی ترین راه حل برای رسیدگی تخصصی به امور مالیاتی بدون شک ثبت دفاتر پلمپ است، این اقدام باید قبل از شروع به فعالیت توسط دارندگان شرکت انجام گیرد. در صورتی که نیاز به مشاوره در خصوص پلمپ دفاتر دارید و از مراحل قانونی آن اطلاع ندارید متن زیر راهنمای دقیق و مناسب شما خواهد بود.

چرا باید پلمپ دفاتر را ثبت کنیم؟

تمامی شرکتها پس از به ثبت رسیدن در اداره ثبت شرکت ها باید اقدامات قانونی را برای اعتبار دهی به کسب و کارشان انجام دهند، یکی از این اقدامات ثبت پلمپ دفاتر تجاری است که باید در اسرع وقت درخواست و تکمیل شود.

پلمپ دفاتر تجاری جزو آن دسته از اقدامات حقوقی است که هدف از آن رسیدگی به حساب و کتاب های شرکتها در سازمان مالیات کشور است. این درحالی است که در سال های دور ارائه اظهارنامه های پلمپ دفاتر قانونی به صورت پیچیده و با تشریفات اداری انجام می شده اما امروزه این اقدامات تسهیل شده و با صرف کمترین زمان و به صورت کاملاً اینترنتی اما با تخصص کافی می توان توسط متقاضیان ثبت دفاتر انجام شود.

 

سایت ثبت پلمپ دفاتر تجاری چیست؟

برای اینکه پلمپ دفاتر را به سرانجام رسانیم ابتدا باید بدانید مرجع اصلی انجام این اقدامات کجاست؟ در وهله اول باید بگوییم اگر شرکتی را ثبت کرده اید اما هنوز دفاتر پلمپ را دریافت نکردید باید هرچه سریع تر اقدام کنید زیرا در صورت عقب انداختن این زمان دچار مشکلات عدیده می شوید که به ضرر شماست. مرجع اصلی و کاملاً قانونی پلمپ دفاتر قانونی بر عهده سازمان مالیاتی کشور است.

 البته باید این موضوع را بدانید که درخواست پلمپ دفاتر باید توسط شخصیت حقوقی (شرکت) به اداره ثبت ارسال شود. زمانی که درخواست های مربوط به پلمپ دفاتر شرکت به اداره ثبت تسلیم می شود، این سازمان پس از انجام بررسی های لازم در خصوص درخواست شرکت در غایت امر از سوی اداره مالیات کشوری با ثبت و تایید درخواست همه جانبه ، دفاتر پلمپ را برای متقاضی که  شخصیت حقیقی یا حقوقی که همان شرکت است ارسال می کند.

مهلت تسلیم پلمپ دفاتر سال جاری چه زمانی است؟

با توجه به ایجاد پلتفرم ها و ابزارهایی که کار ثبت پلمپ دفاتر را برای شما آسان کرده باید بگوییم تکمیل و ارائه این دفاتر باید درزمان خاصی که از سوی اداره مالیات ارائه شده انجام شود، در این خصوص باید بدانید از قبل از ابتدای سال و پس از ثبت شرکت تا 1ماه باید درخواست اخذ پلمپ دفاتر را ارسال کنید و هر روزه یا هر هفته در صورت دریافت دفاتر از مراجع مربوطه معاملات خود را در این دفاتر ثبت کنید و تا پایان سال( قبل از فروردین سال جدید) آن را به اداره مالیات ارسال کنید تا آن ها با بررسی دفاتر شما به صورت تخصصی اقدام به دستورات لازمه کنند. این را هم باید بدانید در صورت عدم ارائه دفاتر پامپ قانونی از سوی اداره مالیات مشمول جریمه های سنگین می شوید . شما می توانید برای رسیدن به اقدامی تخصصی در خصوص پلمپ دفاتر  با کارشناسان حقوقی و ثبتی نوول ثبت در تماس باشید و با تکیه بر تخصص وکلای حقوقی این مجموعه معتبر دفاتر پلمپ را پر کرده و به ادارات مربوطه در زمان مقرر ارائه دهید.

در پایان هر سال مالی هم شرکت باید دفاتر را به اداره مالیات تحویل دهد. حتی اگر فعالیتی نداشته و تمام صفحات دفتر سفید باشد. سوالی که مطرح می­ شود این است که اگر شرکت عدم فعالیت خود را ثبت کند باز هم پلمپ دفاتر اجباری است ؟

در پاسخ باید گفت که پلمپ دفاتر در هر صورت اجباری است، حتی اگر شرکت فعالیت نداشته باشد و یا عدم فعالیت خود را ثبت کرده باشد.

6

مدارک لازم برای پلمپ دفاتر شامل چیست؟

برای پلمپ دفاتر قانونی نیازمند ارائه مدارک مرتبط هستید که این مدارک برای اشخاص حقیقی و حقوقی دارای تفاوت های بسیاری است که به صورت تخصصی به آن ها می پردازیم و راهنمای شما خواهیم بود. مدارک ارائه شده توسط اشخاص حقیقی مشمول مواردی چون: اصل اظهارنامه پلمپ دفاتر به همراه مهر و امضای شخص، ارائه تصویر از کارت ملی متقاضی ثبت پلمپ دفاتر، ارائه پروانه کسب، تسلیم مدارک فعالیت کسبی قابل ذکر است که باید به صورت تخصصی به ادارات مربوطه همراه با مدارک هویتی ارائه شود.

همانطور که در بالا به آن اشاره شد دریافت دفاتر پلمب قانونی از جمله الزامات فعالیت شرکتها است که عدم انجام آن مساوی است با جریمه های متعدد مالیاتی. پس برای اینکه در این مسیر اقدامات پلمب دفاترتان پذیرش شود بهتر است با مجتمع ثبتی و حقوقی نوول همراه باشید برای این امر تنها کافی است به سامانه نوول ثبت مراجعه کرده و پس از تکمیل درخواست خود و ارسال مدارک مرتبط با دفاتر تجاری شرکتتان از طریق وکلای حقوقی این مجموعه پیگیری های لازم را برای پلمب قانونی انجام دهید.

از سویی برای پی بردن به مدارک مرتبط با پلمپ دفاتر قانونی توسط شخص حقوقی باید بدانید مدارکی مانند: ارائه اصل اظهارنامه پلمپ به همراه امضا، رونوشت از روزنامه تاسیس شرکت، تسلیم رونوشت از آخرین تغییرات انجام گرفته در شرکت به همراه اگهی درج در روزنامه کثیرالنتشار، ارائه تصویر از کارت ملی و مدارک شناسایی مدیرعامل، ارائه معرفی نامه های دولتی در صورت نمایندگی و یا شامل عفو های مالیاتی شرکت در صورت موارد خاص در نهایت در صورت واسپاری امور به وکیل ارائه وکالت نامه وی الزامی است.

آخرین مهلت رسیدگی به پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها چه زمانی است

هر اقدام تجاری باید به صورت قانونی در زمان مشخص شده انجام پذیرد، از این رو برای درک بهتر نیاز به دفاتر پلمپ و ارائه آن ها به مراجع مربوطه باید به این نکته توجه کنیم که اصلاً چرا باید این دفاتر را به صورت قانونی ثبت کنیم و مهلت ارائه آن چرا مهم است؟

آیا اگر این زمان بگذرد و به هر دلیل آن را ارائه نکنیم آیا می توان مهلت را تمدید کرده و یا رسیدگی به امور مالی شرکتها را به تعویق انداخت؟ در پاسخ به این سوالات باید بگوییم هر اقدامی که ملزم به ارسال به اداره مالیات و ثبت شرکت است باید بر اساس اصول و قواعد در زمان مشخص شده انجام پذیرد زیرا هر پروسه کاری در این ادارات دولتی مشمول سلسله مراتب خاص بوده که با گذر از زمان تعیین شده باعث تداخل در انجام امور رسیدگی میشود.

زمان تعیین شده در قانون اداره مالیات تا پایان سال مالی است که با توجه به شلوغی ارسال مدارک برای این دفاتر بهتر است این زمان را زودتر از پایان سال مالی با دقت و تخصص کافی ارائه کنید. در این مسیر بهتر است از ابتدای امر با وکلای حقوقی مجرب در این مسیر گام بردارید تا در انتهای مسیر دیگر با مشکلات عدیده ای مواجه نشوید. وکلای حقوقی نوول ثبت با بیش از 20 سال تجربه در زمینه امور مالی شرکت ها بهترین گزینه برای رسیدن به اهداف شما خواهد بود هم اکنون با موسسه تماس بگیرید و مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنید.