چه کسی باعث افزایش قیمت دلار است؟

‌مسئول افزایش قیمت دلار کیست؟‌
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

حسین عبده تبریزی:‌ 

بازار بسیار عادلانه‌تر از آدم‌های متشرعی عمل می‌کند که می‌خواهند قیمت تعیین کنند. پایه‌های فساد امروز در دهه شصت شکل گرفت که دلار دو نرخ داشت؛ ۷ تومان و ۱۴۰ تومان. باید کسی پسر پیغمبر می‌بود که با دلار ۷ تومان جنس وارد کند، اما به نرخ ۱۴۰ تومان نفروشد. امروز هم نمی‌توان ارز را چند نرخی کرد و از دلار ۲۰ هزار تومان حرف زد.

این ادعاها فقط باعث التهاب در جامعه و متهم شدن تمام دولت‌ها به خیانت می‌شود. کنترل پلیسی قیمت حتی در حکومت‌های خشنی مثل آلمان نازی موفق نبوده است.

حسین صمصامی:‌ 

شدیدترین نظارت‌ها در همین اقتصادهای آزاد انجام می‌شود. مبارزه با پول‌شویی و گرفتن مالیات خودش بخشی از نظارت است. اگر از دلار ۲۰ هزار تومان می‌گوییم، این مسئله الزاماتی دارد.

ابتدا باید حکمرانی ارزی داشته باشیم؛ جلوی قاچاق را بگیریم و به‌طور شفاف بدانیم که چقدر درآمد ارزی داریم. در سال ۱۳۷۴ که نرخ ارز در بازار آزاد بالای ۸۰۰ تومان شده بود، بدون ارزپاشی و با اعمال اقتدار دولت وقت و سیاست‌گذاری صحیح، مردم دلارهایشان را در بازار عرضه کردند و توانستیم نرخ دلار را به پایین‌تر از ۳۰۰ تومان بیاوریم.

کمتر کسی میدونه که سریعترین راه خرید دلار، خرید تتر هستش. چون قیمت هر تتر برابر با ۱ دلاره. تتر در هر لحظه از شبانه روز خرید و فروش میشه و نگرانی نگهداری از دلار کاغذی رو هم نداره. لینک بزرگترین صرافی که این امکان رو به ایرانی‌ها می‌ده، پایین قرار داده شده. شما در کمتر از سه دقیقه می‌تونین تو این صرافی حساب باز کرده و سریع و آسان به‌صورت آنلاین دلار بخرین.