سهام عدالت | سود سهام عدالت | سهام عدالت جاماندگان
انتقال سهام عدالت متوفیان آغاز شد | واریز سود سهام عدالت متوفیان از این تاریخ
بانک ملی ایران در راستای تسریع و تسهیل در ارایه خدمات بهینه به مردم و رفاه حال هموطنان گرامی و با بهره مندی از زیرساخت های قوی فناوری اطلاعات خود، امکان فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تحت سامانه «میراث» را فراهم کرده است.
خبرنگار نیکو اصغری:در حال حاضر سهام عدالت به مرحله آزادسازی رسیده و بهزودی دارندگان این سهام میتوانند از سود و منافع فروش آن بهرهمند شوند. بدین منظور بعد از آزادسازی سهام عدالت و انتخاب روش سهامداری مستقیم، متقاضیان فروش میتوانند از طریق «سامانه سهام عدالت کارگزاری مفید» نسبت به فروش دارایی خود اقدام نمایند.در ادامه جدیدترین اخبار مربوط به سهام عدالت را میخوانید.
بانک ملی ایران در راستای تسریع و تسهیل در ارایه خدمات بهینه به مردم و رفاه حال هموطنان گرامی و با بهره مندی از زیرساخت های قوی فناوری اطلاعات خود، امکان فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تحت سامانه «میراث» را فراهم کرده است.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، این بانک با بهره گیری از ظرفیت شعب منتخب خود در سراسر کشور در کنار کارگزاری خود با ایجاد دسترسی به سامانه میراث، در این طرح ورود و اعلام آمادگی کرده است تا احراز هویت و اصالت مستندات و مدارک ارایه شده توسط وراث متوفیان سهام عدالت جهت ثبت اقلام اطلاعاتی گواهی حصر وراثت محقق شود.
بر این اساس متقاضیان پس از طی فرآیند طراحی شده با در دست داشتن مدارک لازم می توانند به تمامی شعب و یا کارگزاری بانک ملی ایران مراجعه کنند.
جزییات فرآیند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث:
بر اساس فرآیند طراحی شده، احدی از ورثه که الزاماً پیشتر در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام کرده باشد میتواند با مراجعه به " قسمت امور سهام عدالت متوفیان" در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir اطلاعات لازم شامل کدملی و تاریخ تولد متوفی ، را وارد و استعلام زمان تشکیل پرونده متوفی را مشاهده نماید.
در این بخش اطلاعاتی از قبیل وضعیت دارایی سهام و امکان یا عدم امکان تقسیم سود نمایش داده می شود.
مدارک مورد نیاز:
پس از مشاهده زمان تقسیم سود دارایی متوفی، متقاضی می تواند با در دست داشتن تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمام وراث تعیینی مندرج در گواهی حصر وراثت و کپی برابر اصل حصر وراثت (ممهور به مهر همان مرجع صادر کننده گواهی) و احیاناً وصیت نامه شخص فوت شده به یکی از شعب و یا کارگزاری بانک ملی ایران مراجعه کند.
پس از بررسی مدارک و احراز هویت، در صورتی که پرونده بدون نقص باشد؛ پرونده مربوطه به شرکت سمات جهت تقسیم دارایی و واریز وجه ارسال می شود.
معاون شرکت سپردهگذاری مرکزی گفت: برخی از وراث از وجود دارایی سهام عدالت متوفی خود اطلاع نداشتند که اکنون امکان استعلام آن فراهم شده است.
بر همین اساس در سامانه درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir در قسمت امور سهام عدالت متوفیان یک امکان جدید ایجاد کردیم که افراد میتوانند با استفاده از کد ملی و تاریخ تولد فرد متوفی استعلام دریافت کنند که فرد فوت شده آیا سهام عدالت داشته یا خیر؟ در این قسمت علاوه بر اینکه مشخص میشود، متوفی سهام عدالت داشته یا خیر، نوع سهام عدالت شامل مستقیم و غیر مستقیم و پرتفوی سهام عدالت هم مشخص میشود.
منبع: گسترش نیوز
دیدگاه تان را بنویسید