معاون سازمان انرژی اتمی ایران:
ایران به تکنولوژی تولید باتری هسته ای دست یافت
قزوین- معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: دانشمندان نخبه کشور به تکنولوژی تولید باتری هسته ای دست یافتند که با این کار در ردیف پنج کشور دارنده این فنآوری قرار گرفتیم.
به گزارش مثلث آنلاین ، علی اصغر زارعان روز یکشنبه در دیدار با استاندار قزوین و پس از توافق برای دریافت زمین برای ایجاد مرکز تحقیقات هسته ای در استان در گفتگو با خبرنگاران گفت: با کمک اندیشمندان و نخبگان علمی کشور به خود باوری و اعتماد به نفسی رسیده ایم که قادریم قله های علم و فنآوری را طی کرده و در اوج علمی قرار گیریم.
وی افزود: بعد از برجام گشایش هایی در کشور در حوزه علمی ایجاد شده و توانسته ایم با برخی کشورها همکاریهای علمی را گسترش دهیم.
زارعان بیان کرد: ایران اسلامی سرزمین دانش و آگاهی است و به همین دلیل توانسته ایم در حوزه دانش هسته ای صلح آمیز حرف زیادی برای گفتن داشته باشیم و هر روز با حرکت در توسعه علمی آن به دستاوردهای جدیدی می رسیم.
ایران در ردیف 5 کشور تولیدکننده باتری هسته ای
معاون سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: در حوزه باتری هسته ای در حال حاضر چند کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه به این فنآوری رسیده اند که خوشبختانه پس از 4 سال تلاش شبانه روزی امروز ایران هم در ردیف این کشورها قرار گرفته و به این تکنولوژی دست یافته است.
زارعان اظهارداشت: با تولید باتری هسته ای دیگر عمر باتری موبایل، باتری قلب و باتری تاسیسات و تجهیزات پزشکی، صنعت نفت و حفاری که همواره به شارژ نیاز داشت با عمر بیش از 5 تا 50 سال بدون شارژ می تواند در خدمت سلامت و بهداشت مردم قرار گیرد و تحولی بزرگ در این عرصه ایجاد کند.
وی بیان کرد: همچنین در انتقال ماهواره های فضایی که به انرژی ثابت نیاز دارد با این باتری هسته ای گام بزرگی برداشته شده و این نیاز هم تامین خواهد شد.
زارعان گفت: دانش هسته ای موتور محرک بقیه صنایع محسوب می شود و هر دستاوردی دراین بخش می تواند سایر حوزه ها را متحول کند و ما نیز در سازمان انرژی اتمی بدنبال این هستیم که همه فعالیتهای خود را درچارچوب برجام و نگاه صلح آمیز برای خدمت به انسانیت بکار گیریم و دستاوردهای خود را برای خدمت ارائه کنیم.
وی بیان کرد: با تبدیل علم و فنآوری در حوزه هسته ای و تبدیل آن به ثروت تلاش می کنیم خدمت به بشریت محقق شود.
زارعان تصرح کرد: باتری هسته ای با کاربرد در بخش های پزشکی، سلامت، صنعت، کشاورزی و صنایع نفتی انقلابی بزرگ در کشور ایجاد خواهد کرد.
منبع/مهر
دیدگاه تان را بنویسید