بازداشتشدگان تجمع روز کارگر را سریعا آزاد کنید
مثلث آنلاین: صبح روز چهارشنبه تعدادی از دانشجویان و فعالان کارگری به مناسب روز جهانی کارگر مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. بر اساس گزارشهای میدانی، در جریان این تجمع، تعدادی از این افراد و از جمله یک خبرنگار بازداشت شدند.
حشمت الله رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی میگوید: بازداشتشدگان تجمع روز کارگر در مقابل مجلس باید سریع آزاد شوند و هرگونه برخورد قهری با جمعیتهای دارای مجوز و تشکلهایی که مقدمات قانونی را طی کردهاند، جرم محسوب میشود.
نماینده مردم کرمانشاه درباره برخورد با تجمع کارگری روز چهارشنبه مقابل خانه ملت، به ایرناپلاس میگوید: معمولاً اگر لازم شود، کمیسیون امنیت ملی به موضوع آزادیهای مدنی وارد میشود. در حال حاضر نیز ما این موضوع را در کمیسیون امنیت ملی بررسی خواهیم کرد.
فلاحتپیشه ادامه میدهد: اعتقادم بر این است که بازداشتشدگان سریع باید آزاد شوند و همچنین نباید احکام سختگیرانهای علیه آنان صادر شود.رئیس کمیسیون امنیت ملی همچنین درباره بازداشت معترضان و صدور فوری قرارهای سنگین تأکید میکند: هرگونه برخورد قهری با جمعیتهای دارای مجوز و تشکلهایی که مقدمات قانونی را طی کردهاند، خلاف قانون است و خود جرم محسوب میشود.
نماینده مردم کرمانشاه با اشاره به اینکه بر اساس قانون، مردم حق اعتراض دارند، تصریح میکند: این یک واقعیت است که در برخی موارد، جمعیت یا گروهی ممکن است احساس کند حقش نادیده گرفته شده است و از مجاری قانونی هم نتواند به نتیجه برسد، بنابراین نیازمند است که اعتراضش را به مسئولان برساند. به هرحال خانه ملت، جایی است که باید صدای معترضان شنیده شود.
وی در ادامه میافزاید: وقتی حمله چند نفره داعش به مجلس اتفاق افتاد که بهراحتی هم قابل پیشبینی بود و همچنان شبهات آن باقی است، دیوارهای بلندی به سبک منطقه سبز عراق در مجلس ساختند. البته جالب است که این دیوارها حالا در عراق برداشته شده است اما همچنان در مجلس ما وجود دارد، جایی که مردم میتوانستند پشت آن صدای اعتراضشان را به گوش نمایندگانشان برسانند.
فلاحت پیشه با اشاره به اینکه افرادی هستند که از این کار نفع شخصی میبرند، بیان میکند: حالا با این کار، مردم مجبورند مقابل مجلس جمع شوند و وقتی ده نفر جمع شوند، خیابان بسته میشود. در صورتی که داخل مجلس، محوطه بازی وجود دارد که مردم میتوانند آنجا اعتراضاتشان را بیان کند و راهنمایی شوند. در واقع به اسم امنیت، کاری کردند که مردم و حتی ارباب رجوع نیز برای پیگیری مشکلاتشان، جایی در مجلس نداشته باشند و با مشکل روبهرو شوند.
وی همچنین ادامه میدهد: از وقتی طرح شکلگیری مجالس در دنیا مطرح شد، کنگره عقاید یا محل شنیدن دعاوی و خواستهای مردم نیز شکل گرفت، اما متأسفانه این اتفاق در ایران رخ نداد. غافل از اینکه وقتی میگوییم مجلس، منظور خانه ملت و مردم است.
صبح روز چهارشنبه تعدادی از دانشجویان و فعالان کارگری به مناسب روز جهانی کارگر مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. بر اساس گزارشهای میدانی، در جریان این تجمع، تعدادی از این افراد و از جمله یک خبرنگار بازداشت شدند.
دیدگاه تان را بنویسید