ایران جزو 10 کشور کمطلاق دنیاست!
مثلث آنلاین: شاید برخی معتقد باشند طی یک دهه گذشته طلاق در کشورمان بیشتر شده، اما آمارها نشان میدهد این میزان همچنان نسبت به دیگر کشورهای جهان کمتر است و ایران در بین 10 کشور کمطلاق دنیاست!
به گزارش خبرگزاری فارس، مهر نوشت: «طلاق» این روزها نه فقط در ایران بلکه در دیگر نقاط جهان هم بیشتر از قبل رخ میدهد، با اینکه در کشورهای غربی آزادیهای فردی گستردهتر است، با اینحال آنها هم تبلیغات زیادی را پیرامون زندگی مشترک انجام میدهند. البته در کشور که همیشه تاکید بر حفظ خانواده بوده و از همین رو هنگامی که دو جوان به مشکل بر میخورند، در مرحله اول بزرگترها پا درمیانی میکنند تا مشکلات را حل کنند، حتی دادگاه هم در ابتدا مشاوره را پیشنهاد میدهد.
با این وجود در دو دهه اخیر فردگرا بودن در جامعه گستردهتر از قبل شده و زوجها کمتر برای زندگی مشترکشان میجنگند. در این میان طبق آمارها اگر چه میزان طلاق در ایران در دهه اخیر رو به افزایش بوده است اما به دلیل جوانی جمعیت و بالا بودن آمار ازدواج در ایران نسبت به دیگر کشورهای جهان، ایران از لحاظ شاخص درصد طلاق به ازدواج هنوز به وضعیت قرمز نرسیده است و حتی در بین کشورهای منطقه وضعیت خوبی دارد، به طوری که رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق در گفتوگویی با باشگاه خبرنگاران گفته: «در سال 97 در کل کشور 616 هزار و 465 مورد ازدواج و 182 هزار و 878 مورد طلاق ثبت شده است.»
در ایران چه میگذرد؟
علی رمضانی رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق میگوید: «سال 97 در استانهای تهران، خوزستان، اصفهان، آذربایجان شرقی، فارس، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، البرز و اردبیل به ترتیب بیشترین ازدواج ثبت شده است و همچنین بیشترین آمار طلاق ثبت شده به ترتیب استانهای تهران، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی، مازندران، گیلان، اهواز و آذربایجان غربی بودهاند.»
طلاق در دنیا چگونه است؟
طلاق این روزها در کشورهای اروپایی و امریکایی بسیار رایج شده است. علیرغم تلاش دولتها برای پای یک سفره نشاندن خانوادهها؛ میزان طلاق روز به روز در حال گسترش است و این موضوع از عوامل مختلفی نشأت میگیرد.
لوکزامبورگ، اسپانیا و فرانسه بیشترین آمار طلاق را در دنیا دارند و هند، شیلی و کلمبیا به ترتیب کمترین آمار طلاق را در دنیا به خود اختصاص دادهاند. در اینفوگرافی زیر کم و کیف طلاق را در کشورهای مختلف جهان میبینید. البته بدیهی است این آمار، تمامی جهان را در بر نمیگیرد و کشورهایی که فاقد سیستم آماری درست و حسابی هستند در این بین جا ماندهاند.
انتهای پیام/
دیدگاه تان را بنویسید