​مهر نوشت: کارگردان «۵۶، غسالخانه تهران» با اشاره به اینکه این نمایش، اثری طنز با چاشنی سیاست است، عنوان کرد ماجراهای نمایش در یک غسالخانه و در سال ۵۶ رخ می‌دهد.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

مهسا احمدزاده که این روزها نمایش «۵۶، غسالخانه تهران» را در تماشاخانه دیوار چهارم روی صحنه دارد، درباره اجرای این اثر نمایشی گفت: «این نمایش به نویسندگی امیرعلی آزادان از ۱۶ تیرماه اجرای خود را آغاز کرده است اما متاسفانه از آنجا که نمایش ما از بازیگران چهره بی‌بهره است و عوامل و بازیگران از قشر دانشجو هستند کار با استقبال مناسبی روبرو نشده است در حالی که این نمایش از همه ویژگی‌های جذب مخاطب برخوردار است.»

وی درباره داستان نمایش توضیح داد: «ماجراهای «۵۶، غسالخانه تهران» در سال ۵۶ و اوج درگیری‌ها و شورش‌های مردم رخ می‌دهد. اتفاقات در یک غسالخانه می‌افتد و داستان از اینجا آغاز می‌شود که افرادی را که در درگیری‌ها کشته شده‌اند به غسالخانه‌ای می‌فرستند که امیرعلی و کاظم ۲ مرده‌شور آنجا هستند. در میان این مرده‌ها فردی به نام داوود سگ سیبیل هم وجود دارد که باعث شکل‌گیری اتفاقاتی در داستان می‌شود.»

احمدزاده ادامه داد: «۲ دندان جلویی داوود سگ سیبیل طلا است و یکی از مرده‌شورها می‌خواهد با برداشتن این دندان‌ها به زندگی‌اش سروسامان دهد اما طی رخدادهایی دندان‌ها در حلق جنازه می‌افتد و اتفاقات بامزه و طنزی را رقم می‌زند. این شخصیت در واقعیت هم وجود داشته و از افراد لات و لمپن آن دوران بوده است. البته بقیه شخصیت‌های نمایش زاییده تخیل نویسنده هستند که ورود هرکدام به داستان باعث پیچیده تر شدن شرایط می‌شود.»

 

وی در پایان صحبت‌هایش بیان کرد: این نمایش بیشتر از اینکه موقعیت محور باشد دیالوگ محور است از همین رو تماشاگران تا پایان جذب دیالوگ‌ها و رخدادهای پیچیده داستان می‌شوند. ماجراهای «۵۶، غسالخانه تهران» نمایشی رئالیستی محسوب می‌شود که باوجود طنز بودن با چاشنی سیاست نیز همراه است.

‌‎صادق برقعی، حمیدرضا اسدزاده، آریاز ‎ذوالفقاری، عباس طغیانی و امیرعلی آزادان در این نمایش بازی می‌کنند.