تعطیلی بیخ گوش چند آموزشگاه موسیقی
مسئول پیگیری مشکلات مدیران آموزشگاههای موسیقی از اجرایی نشدن معافیت مالیاتی این آموزشگاههای هنری با وجود پیگیریهای متعدد وزارت ارشاد و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خبر داد.
منوچهر فیروزی مسئول پیگیری مشکلات چند ماه گذشته مدیران آموزشگاههای موسیقی کشور مبنیبر اجرای کامل قانون معافیت از مالیات این مجموعهها، به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه موضوع اجرای کامل قانون معافیت آموزشگاههای موسیقی کشور از مالیات که بهشدت پیگیر آن بودیم تا همین امروز فقط به این مرحله رسیده که مدیریت سازمان امور مالیاتی کشور غیر از ارسال چند نامه که قول پیگیری موضوع را داده بودند، به صورت جدی و عملی دستورالعملی را در این حوزه اجرا نکرده است. ما پس از نامهنگاریهایی که طی ماههای گذشته با سازمان امور مالیاتی از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم دوباره در تاریخ ۲۵ شهریور ماه نامه دیگری به مدیریت سازمان امور مالیاتی کشور ارسال کردیم اما متاسفانه بازهم جوابی نگرفتیم در حالی که این امیدواری برای ما وجود داشت که پس از پاسخ چند ماه پیش مدیریت این سازمان، ماجرا به طور کامل حل شده باشد.
وی ادامه داد: آن دسته از دوستانی که درگیر ماجرای آموزشگاههای موسیقی کشور هستند، میدانند که اکنون بیش از ۳۰ آموزشگاه موسیقی به دلیل مالیاتهای سنگینی که برای این مجموعه تعیین شده یا به طور کامل تعطیل و یا در معرض تعطیلی قرار گرفتهاند و ما واقعا نمیدانیم در حال حاضر باید چه کرد؟ این شرایط در حالی است که ما در این مدت از دوستان سازمان امور مالیاتی کشور از طریق رسانهها تشکر کرده و گفتهایم: «خبرهای خوبی در راه است»
اما متاسفانه هنوز اتفاق چشمگیری نیفتاده است. البته در اینجا لازم است از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ویژه معاون هنری، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیرکل دفتر موسیقی این مجموعه قدردانی کنم که نهایت تلاش خود را برای رفع مشکل انجام دادند، اما نمیدانم چرا سازمان امور مالیاتی هنوز در این جوزه به ما کمک نکرده است.
فیروزی افزود: من حتی اخیرا شنیدهام مدیران یکی از آموزشگاهها برای اینکه بتواند امورات روزمره خود را انجام داده و حداقل حقوق پرسنل خود را پرداخت کنند، پیانوی آموزشگاه خود را به فروش رساندهاند. این نمونهای از شرایط بسیار بدی است که به دلیل مالیاتهای سنگین اتفاق افتاده و بسیاری از آموزشگاههای موسیقی را تحت فشار قرار داده به شکلی که خیلی از آنها ناچار به تعطیلی هستند. در همین چارچوب سازمان امورمالیاتی برای حل موضوع از ما مصداقهایی خواسته بود که ما ۱۲ برگه مالیاتی که مصداق پرداخت مالیات از سوی آموزشگاههای موسیقی کشور بود، به دوستان ارسال کردیم اما دوستان هنوز به موضوع پاسخ مناسبی نداده اند.
به گزارش خبرنگار مهر تعدادی از مدیران آموزشگاههای موسیقی سراسر کشور اواسط خرداد ماه سال جاری با ارسال نامهای به سبد عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد مازنی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و دفتر ریاست جمهوری خواستار اجرای کامل قانون معافیت از مالیات توسط مجموعههای مرتبط شدند. پس از ارسال این نامهها بود که سید محمد مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، لادن حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد اله یاری مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد پیگیریهای را برای حل این موضوع انجام دادند در همان زمان امید علی پارسا رییس سازمان امور مالیاتی کشور طی نامه ای به معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ارشاد از تلاش این مجموعه دولتی برای حل مشکل مالیاتی مدیران آموزشگاههای موسیقی خبر داد.
بر اساس بند (ل) ماده (۱۳۹) قانون مالیاتهای مستقیم ،فعالیتهای فرهنگی و هنری دارای مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاف از مالیات هستند و تعیین مصادیق این فعالیتها نیز به موجب ماده (۱۲) آیین نامه اجرایی تبصره (۳) ماده ۱۳۹ که در سال ۱۳۹۳ به تصویب رسیده است آموزشگاه و آموزش موسیقی که با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام میشود و همچنین آموزشگاههای آزاد هنری و موسسات مجری رشتههای فرهنگی و هنری در زمره مصادیق برخوردار از معافیت مندرج در بند (ل) پیش گفته شناخته شدهاند.
دیدگاه تان را بنویسید