کشورهای عرب به دنبال حذف حماس

کشورهای عرب دنبال حذف حماس و پیاده کردن ترامپ از خر شیطان
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

کشورهای عرب به تدریج از طرح جایگزین خود برای نوارغزه در تقابل با طرح ترامپ پرده برمی‌دارند.

احمد ابوالغیظ دبیرکل اتحادیۀ عرب در همین رابطه گفته است: «اگر به نفع فلسطینیان است که حماس کنار برود، پس باید کنار برود.»

انور قرقاش مشاور حاکم امارات متحدۀ عربی هم با اعلام حمایت از موضع ابوالغیظ تأکید کرده است: «تصمیمات حماس منجر به جنگی شد که غزه را ویران کرد و بافت انسانی و اجتماعی آن را از هم گسست.»

ترامپ

ظاهراً کشورهای عربی و در رأس آنان مصر و اردن و عربستان برای منصرف کردن ترامپ از کوچ دادن مردم نوار غزه و سلطۀ آمریکا بر آن، در صدد ارائۀ طرحی مبنی بر پایان هر نوع کنترل حماس بر این منطقه هستند تا بلکه ترامپ از خر شیطان پیاده شود!

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا گفت: متعهد به خرید غزه و مالکیت آن هستم و ممکن است بخش‌هایی از آن را به سایر کشور‌ها در خاورمیانه برای بازسازی واگذار کنم.

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا گفت: متعهد به خرید غزه و مالکیت آن هستم و ممکن است بخش‌هایی از آن را به سایر کشور‌ها در خاورمیانه برای بازسازی واگذار کنم.

به گزارش انتخاب، ترامپ با بیان اینکه غزه را به مکانی مناسب برای توسعه آینده تبدیل خواهم کرد گفت: به فلسطینیان توجه خواهم کرد و مطمئن خواهم شد که کشته نشوند.

ترامپ بار دیگر با تاکید بر اینکه ما با استفاده از کشور‌های ثروتمند دیگر در خاورمیانه، غزه را بازسازی خواهیم کرد گفت: غزه یک مکان املاک و مستغلات منحصر‌به‌فرد است که نمی‌توانیم آن را رها کنیم.

او ادامه داد: من برای اجازه ورود پناهندگان فلسطینی به آمریکا، موارد فردی را بررسی خواهم کرد.

ترامپ با اشاره به اینکه با محمد بن سلمان و السیسی دیدار خواهم کرد گفت: کشور‌های خاورمیانه پس از صحبت با من، فلسطینی‌ها را خواهند پذیرفت.

ترامپ با طرح این ادعا که حماس فاجعه‌ای برای نوار غزه بود گفت: اگر جایگزین بهتری برای فلسطینیان فراهم کنیم، آنها تمایلی برای بازگشت به غزه نخواهند داشت.

رییس جمهور آمریکا همچنین گفت: گروگان‌هایی که اخیراً از غزه آزاد شدند، به نظر می‌رسید که از یک هولوکاست بیرون آمده‌اند.

ترامپ در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: با پوتین پیشرفت داریم و در زمان مناسب با او دیدار خواهم کرد.

او همچنین با بیان اینکه چه خوب می‌شد اگر کانادا ایالت پنجاه و یکم آمریکا می‌شد افزود: در مورد پیوستن کانادا به آمریکا به عنوان ایالت ۵۱ جدی هستم.