:
شوک بزرگ به ترامپ ؛ نتایج نظرسنجی نشان داد
یک نظرسنجی جدید نشان داد اکثریت آمریکاییها معتقدند دونالد ترامپ شایستگی رسیدن به دومین دور ریاست جمهوری در کشورشان را ندارند.
به گزارش ایسنا، این نظرسنجی که از سوی سی ان ان- اس اس آر اس انجام نشان داد 60 درصد آمریکاییها میگویند به اعتقاد آنها دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شایستگی این که مجددا به ریاست جمهوری برگزیده شود را ندارد.
در این نظرسنجی تنها 36 درصد از پاسخگویان گفتند که رئیس جمهور آمریکا لیاقت رسیدن به یک دوره چهار ساله دیگر ریاست جمهوری را دارد و سه درصد نیز گفتند نظری در این مورد ندارند.
این نظرسنجی به نوعی نشان داده که احساسات آمریکاییها در مورد رئیس جمهور کشورشان در دو سال گذشته حالت پایداری داشته است. پیشتر در نوامبر 2017 در نظرسنجی مشابهی 63 درصد آمریکاییها گفته بودند که ترامپ لیاقت انتخاب مجدد به ریاست جمهوری را ندارد.
براساس پژوهشهای شرکت گالوپ، باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا نیز در مقطع مشابهی از دور اول ریاست جمهوریاش و در سال قبل این که برای دومین بار نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود با مخالفتهای مشابهی از سوی آمریکاییها رو به رو شد. در سال 2011 یک نظرسنجی شرکت گالوپ نشان داد 55 درصد از پاسخگویان آمریکایی اظهار کردند از نظر آنها باراک اوباما شایستگی رسیدن به دور دیگری از ریاست جمهوری را ندارد.
در اکتبر 2003 و در یک مقطع مشابه دور اول ریاست جمهوری جورج دبیلو بوش نیز یک نظرسنجی سی ان ان- گالوپ- یو اس ای تودی نشان داده بود که 52 درصد آمریکاییها همین نظر را درباره بوش داشتند.
در این نظرسنجی جدید درصد محبوبیت دونالد ترامپ نیز تقریبا نسبت به قبل ثابت مانده است.
در نظرسنجی مذکور تنها 39 درصد از پاسخگویان گفتند عملکرد ترامپ در ریاست جمهوری را تایید میکند اما 55 درصد با او مخالفت کردند.
نظرسنجیهای سی ان ان- اس اس آر اس در سراسر سال 2019 نشان داده که محبوبیت دونالد ترامپ روی میانگین حدود 40 درصد نسبتا پایدار بوده است.
در عین حال یک نظرسنجی دیگر انجام شده توسط واشنگتن پست- ای بی سی نیوز نشان داد که محبوبیت ترامپ 38 درصد است. میزان محبوبیت ترامپ نسبتا به نظرسنجی چند وقت پیشی که از سوی همین شرکتها در ماه ژوئیه انجام شده بود به میزان 6 درصد افت داشته است. در نظر سنجی ماه ژوئیه 44 درصد آمریکاییها عملکرد ترامپ را تایید کرده بودند.
این نظرسنجی که نتایجش با واکنش منفی دونالد ترامپ مواجه شد در عین حال نشان داد که 46 درصد آمریکاییها عملکرد ترامپ را در حوزه اقتصاد تایید میکنند و تنها 35 درصد از این آمریکاییها عملکرد ترامپ در حوزه مذاکرات تجاری با چین تایید کردند.
در این میان 43 درصد آمریکاییها گفتهاند تاثیر سیاستهای اقتصادی ترامپ به نوعی باعث افزایش احتمال یک رکود خواهد شد.
در همین نظرسنجی در مجموع دیدگاه مثبت آمریکاییها نسبت به اقتصاد کشورشان نسبت به قبل حدود 9 درصد افت پیدا کرده و از 65 درصد به 56 درصد رسیده است.
در این نظرسنجی همچنین 60 درصد آمریکاییها اظهار عقیده کردند از نظر آنها سال آینده میلادی وقوع یک رکود اقتصادی در کشورشان محتمل خواهد بود. همچنین 60 درصد از این پاسخگویان گفتند که نگران افزایش قیمتها در آمریکا در اثر مناقشه تجاری میان این کشور با چین هستند.
در میان آنهایی که وقوع یک رکود را متحمل ارزیابی کردند محبوبیت ترامپ تنها 20 درصد بود. در همین نظرسنجی ترامپ در میان پاسخگویان جمهوری خواه سطح بالایی از محبوبیت را دارد هرچند که کمی نسبت به نظرسنجی قبلی افت داشته است. در نظرسنجی ماه ژوئیه این محبوبیت ترامپ در میان رای دهندگان جمهوری خواه 87 درصد بود اما در نظرسنجی جدید با 5 درصد کاهش به 82 درصد رسیده است.
در این نظرسنجی جدید محبوبیت ترامپ در میان مستقلها 36 درصد و در میان دموکراتها 8 درصد بوده است.
اما این نظرسنجی با واکنش منفی ترامپ رو به رو شد. ترامپ در توییتهایی مشروعیت این نظرسنجی را زیر سوال برد و نتایج آن را جعلی خواند.
ترامپ در توییتهایش نوشت: بسیاری از این نظرسنجیها به گونهای تثبیت یا تنظیم شدهاند که یک کاندیدای خاص را بد یا خوب جلوه دهد. نظرسنجیهای اینترنتی عالی به نظر میرسد و بهترین هستند.
او در ادامه توییتش درباره این نظرسنجی عنوان کرد: این یک نظرسنجی جعلی از سوی دو شرکت رسانهای بسیار بد و خطرناک بود.
در عین حال در یک نظرسنجی دیگر نشان داده شد که محبوبیت ترامپ در مناطق روستایی ایالتهای کلیدی موسوم به کمربند پوسیده و دشتهای مرتفع در حدود 60 درصد است که بالاتر از محبوبیت کلی او در آمریکا بودهاند.
این نظرسنجی جدید با ابتکار و پشتیبانی فدراسیون معلمان آمریکا و با اجرای شرکت نظرسنجی چنچ ریسچ صورت گرفت و نشان داد 60 درصد رای دهندگان نواحی غیر شهری در کلورادو ، میشیگان، مینه سوتا، مونا، داکوتای شمالی، اوهایو، پلیسنوانیا، ویسکانیس و ویرجینای غربی عملکرد ترامپ را تایید میکنند. تمامی این ایالتها به جز کلورادو و مینه سوتا در سال 2016 در انتخابات به نفع ترامپ عمدتا رای دادند.
در انتخابات سال 2016 برای نخستین بار در چند دهه گذشته ایالتهای میشگیان، پنسلیوانا و ویسکانیس اکثرا به نامزد جمهوری خواهان رای دادند و دموکراتها معتقدند بازسازی رایشان در این ایالتها باعث افزایش شانس آنها در بیشترین حالت برای بازپس گیری ریاست جمهوری خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید