معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده: ۳۰ درصد نمایندگان مجلس، زن باشند
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: ۳۰ درصد نمایندگان مجلس، زن باشند.
معصومه ابتکار در شورای برنامهریزی و توسعه لرستان اظهار کرد: ۴۱ درصد از کارکنان دولت را بانوان تشکیل میدهند و جا دارد زنان توانمند، تحصیلکرده و باتجربه از فرصتهای مدیریتی بهره بگیرند و کشور نیز از توانمندی و ظرفیت زنان در موقعیتهای مناسب استفاده کند.
وی با تأکید بر اینکه زنان توانمند و شایسته برای حضور در مجلس شناسایی و معرفی شوند، گفت: انتظار داریم احزاب و تشکلهای سیاسی به سهم زنان توجه داشته و حداقل این هدفگذاری ۳۰ درصدی را دولت در مدیریت زنان در کشور و در کرسیهای مجلس شورای اسلامی نیز موردنظر قرار بگیرد و ۳۰ درصد نمایندگان مجلس زن باشند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه تحقق عدالت یکی از دلایل شکلگیری انقلاب بوده است، عنوان کرد: سیاستگذاری و برنامهریزان سعی کردند برای تمام آحاد جامعه برنامهریزی کنند.
ابتکار یادآور شد: الآن شش درصد نمایندگان مجلس زن هستند که خیلی کم است.
وی با بیان اینکه در برخی زمینهها عقبماندگیهایی وجود دارد که یکی از این عقبماندگیها عدالت جنسیتی بوده و این مهم با نگاه برنامهریزی عدالت محور و برنامهها و سیاستهای ملی قابل تحقق است، اضافه کرد: هشت محور شامل آموزش، بهداشت، ورزش، مشارکت اجتماعی، سیاسی، امنیت و مشارکت اقتصادی برای عدالت جنسیتی در برنامه ششم تعریف شده است.
ابتکار با بیان اینکه این شاخصها به وزارتخانهها و استانداران ابلاغ شده است، اضافه کرد: وضعیت هر استان بر اساس این شاخصها تعریف شده است.
وی با اشاره به اینکه در برخی شاخصها عقبماندگی مشهود است، عنوان کرد: در قبل از انقلاب ۳۸ درصد دختران بازمانده از تحصیل بودند و امروز این رقم به ۴ درصد رسیده که باید این رقم به صفر برسد و نباید کودک بازمانده از تحصیل داشته باشیم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان با بیان اینکه ۶۰ درصد ورودی دانشگاهها دختران هستند و این جوانان جویای کارند و دوست دارند بهعنوان فعالین اجتماعی و اقتصادی در جامعه نقشآفرینی کنند. باید تلاش کنیم تعادل بین کار و خانواده برقرار شود.
ابتکار در ادامه با بیان اینکه باید به کارمندان زنی که متقاضی مرخصی زایمان هستند مرخصی داد چرا که فرزندآوری در سطح ملی مهم بوده و نقش اساسی به لحاظ اجتماعی، جمعیتی و حتی اقتصادی دارد، یادآور شد: شاهد حرکت خوب و علمی برای کم کردن شکافها، فاصلهها، تحقق عدالت جنسیتی و رسیدن به جامعه با قسط و عدالت هستیم و امیدواریم به شرایطی از اعتلای مادی و معنوی برسیم تا فرزندانمان در بهترین وضعیت و شرایط بتوانند زندگی کنند.
دیدگاه تان را بنویسید