پهپادهای دست پرتاب؛ تکنولوژی جدید ارتش ایران
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ر حوزه تسلیحات و تجهیزات به خصوص در چرخه دفاعی به خودکفایی دست پیدا کردیم و تلاش میکنیم که این خودکفایی را بیشتر نهادینه کنیم.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی نیروی زمینی ارتش ، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: هرسالی که رهبر معظم انقلاب نامگذاری می کنند، طلعیه امیدی در مجموعه ها ایجاد می شود ، نیروی زمینی ارتش نیز در این سال در حوزه تولید قطعات نظامی جهش مطلوبی را خواهد داشت.
وی با بیان اینکه شعار نیروی زمینی ارتش، ولایت مداری است افزود: ما سه مجموعه شهید زرهرن، جهاد خودکفایی و صنایع یا علی اصفهان را داریم که با پای کار اوردن تمام توان تلاش میکنیم که مراد و منظور فرماندهی معظم کل قوا در حوزه جهش تولید محقق کنیم .
سرتیپ حیدری ادامه داد: در حوزه قطعات تند مصرف که مسوولیت آن با مرکز تولید و بهینه سازی شهید زرهرن است با سرمایه گذاری مادی و معنوی امیدواریم آنچرا که در دستور کار قرار دادیم جامه عمل بپوشانیم .
فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در تولید قطعات بالگردی صنایع یا علی (ع) اصفهان را داریم که در سال جهش تولید نگاه ویژهای را به این مرکز خواهیم داشت که بتوانیم تیراژ قطعاتی را تولید کنیم که آن را جهش یافته خطاب کنیم .
وی با اشاره به نهادینه شدن تولید قطعات در نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: در حوزه تسلیحات و تجهیزات به خصوص در چرخه دفاعی به خودکفایی دست پیدا کردیم و تلاش میکنیم که این خود کفایی را بیشتر نهادینه کنیم .
سرتیپ حیدری با بیان اینکه ما مجوز تولید محدود را داریم ، گفت: تولید انبوه توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح انجام می شود، اما در سه حوزه شهید زرهرن، صنایع یا علی و جهاد خودکفایی سرمایه گذاری های خوبی را انجام داده ایم .
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در سال جهش تولید در حوزه قطعات نظامی یک جهش مطلوبی را خواهیم داشت افزود ؛ در حوزه رباتها، بالگردی، ضد زره، ضد موشک ، کواد کوپتر، پهپادها و انواع سنسورهای پایش مرزی طرحهای خوبی را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم نیروی زمینی را در سطح اعلایی قرار دهیم .
وی گفت: در حوزه تولید پهپادهای دست پرتاب و نگهداری از آن به موفقیتهای مطلوبی دست یافته ایم .
سرتیپ حیدری در ادامه افزود: تمام بیماران صعب العلاج این نیرو در قالب طرح دارالشفای حضرت زهرا س تحت پوشش کامل این طرح قرار خواهند گرفت .
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اعلام اینکه شناسایی بیماران صعب العلاج در چارچوب آیتم های وزارت بهداشت است افزود: در قدم اول ما این عزیزان را شناسایی میکنیم در حال حاضر نیز تعداد ۴۳۷۵ نفر شناسایی شدند که امتیازات خوبی را برای آنها در نظر گرفتهایم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: پنج امتیاز ویژه را برای بیماران صعب العلاج در نظر گرفتیم ، امتیاز اول اینکه یک مستمری دائم که از عواید نزاجا است را ماهیانه به حساب آنها واریز میکنیم .
سرتیپ حیدری تاکید کرد: در حوزه نقل و انتقالات خدمتی ، اختیار با خود بیمار و خانواده آنهاست که در چه منطقه ای خدمت کنند .
وی همچنین واگذاری منازل سازمانی را از اولویت های اصلی خواند و افزود ؛ بیماران صعب العلاج بدون نوبت در لیست واگذاری خانه های سازمانی هستند و موضوع بعدی رهایی از خدمت است که در این حوزه نیز موجباتی را برای آنها فراهم ساخته ایم .
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: دیدارهای چهره به چهره، برطرف کردن مشکلات، پرداخت هزینه های درمانی اعم از پیوند اعضا و جراحی ها از جمله برنامه های طرح دارالشفای حضرت زهرا س برای بیماران صعب العلاج است .
سرتیپ حیدری در پاسخ به این سوال که آیا این طرح شامل کارکنان وظیفه نیز می شود خاطرنشان کرد: کارکنان وظیفه مورد حمایت مجموعه بهداشت و درمان نزاجا خواهند بود .
دیدگاه تان را بنویسید