با سوابق و کارنامه مسئول جدید دفتر بازرسی رهبر انقلاب آشنا شوید
امام خامنهای طی حکمی حسین فدایی را بهعنوان مسئول دفتر بازرسی خود منصوب کردند.
به گزارش مثلث آنلاین رهبر معظم انقلاب اسلامی طی حکمی حسین فدایی را بهعنوان مسئول دفتر بازرسی خود منصوب کردند.
حسین فدایی متولد سال 1334 در شهرری است که هنوز هم در آنجا و در خانه پدری سکونت دارد. وی در خانوادهای مذهبی و انقلابی در شهرری تربیت یافت و برادر وی از شهیدان والامقام دفاع مقدس است. فدایی از ابتدای جوانی، از جمله مبارزان فعال نهضت امام خمینی(ره) بود که با راهاندازی «گروه توحیدی بدر» بهصورت تشکیلاتی با رژیم پهلوی مبارزه میکرد.
وی در مسیر مبارزه با حجتالاسلاموالمسلمین شهید شاهآبادی مدتی را به تحصیل علوم حوزوی پرداخت، اما مبارزه با رژیم شاه چندین بار کار او را به دستگیری توسط ساواک، کمیته ضد خرابکاری و زندان کشاند. فدایی در نیمههای روز 22 بهمن 57، همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به دست مردم از زندان شاهنشاهی آزاد شد.
** تأسیس اتحادیه انجمن اسلامی
در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، حاج حسین فدایی، اتحادیه انجمن اسلامی را با هدف کادرسازی و جذب نیروهای انقلابی راهاندازی کرد. سازماندهی این جوانان در تشکیل و راهاندازی جهاد سازندگی، کمیته انقلاب اسلامی، انجمن اسلامی کارخانهها و بسیاری دیگر از نهادهای انقلابی کمک زیادی کرد.
** فرماندهی ستاد فوریتهای جنگ
آقای فدایی از جمله مؤسسان «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» بود و تا زمان انحلال این سازمان با نماینده ولیفقیه، مرحوم آیتالله راستی کاشانی در مبارزه با منافقین و گروههای فکری انحرافی همکاری تنگاتنگی داشت. وی بلافاصله پس از انحلال این سازمان که با دستور امام خمینی(ره) انجام شد، خود را به جبههها رساند که فرماندهی گردان دریایی، فرماندهی تیپ خاتمالاوصیا و فرماندهی ستاد فوریتهای جنگ وزارت سپاه در جنوب در کارنامه خود دارد. در زمان مدیریت او، کارهای خوب و اثرگذاری مانند پل شناور شهید سلیمی طراحی و اجرا شد.
آقای فدایی همچنین نماینده فرمانده سپاه و وزیر سپاه در امور مجلس شورای اسلامی شد. ارائه طرحهای مهمی در زمینه حمایتهای علمی و آموزشی از رزمندگان و برخورداری آنان از تسهیلات دانشگاهی و اشتغال، یکی از ثمرات این مسئولیت بود.
** راهاندازی خیریههای عامالمنفعه
فدایی که دانشآموخته رشته اقتصاد است. پس از پایان جنگ تحمیلی، توان خود را در حوزههای اقتصادی، سیاسی و... به کار گرفت و مسئولیتهای بسیاری را در خدمت به جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس، راهاندازی خیریههای ملی و عامالمنفعه و تلاش برای تسهیل دسترسی مردم به مایحتاج خود در قالب فروشگاههای تعاونی و زنجیرهای در سراسر کشور به سرانجام رساند.
خدمترسانی وی بهعنوان معاون مرکز جهانی علوم اسلامی، ارتباط مستمری بین او و حوزه، روحانیت و علما ایجاد کرد. وی در محضر حضرات آیات بهاءالدینی، فهری زنجانی، جوادی آملی، ربانی خراسانی و خوشوقت به تلمذ درس اخلاق پرداخت.
** تشکیل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی
اواخر دوران موسوم به سازندگی بود که حسین فدایی همراه با برخی مجاهدان دوران دفاع مقدس از جمله سید آزادگان، مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین سید علیاکبر ابوترابی، «جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی» را تشکیل داد تا رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس پس از قطعنامه 598 بهصورت متشکل و منسجم و با جلوهای جدید در عرصه سیاسی- اجتماعی حضور داشته باشند.
** ریاست کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس
در دهه 80 و با توصیه بسیاری از بزرگان، حسین فدایی در انتخابات مجلس هفتم و هشتم، خود را در معرض رأی مردم قرار داد و با رأی مردم تهران به بهارستان رفت. حضور حسین فدایی بهعنوان نماینده تهران در کمیسیون اصل 90 مجلس هفتم با حجم بالای فعالیت وی در مبارزه با مفاسد اقتصادی و احیا و تقویت نظارت مجلس بر دستگاههای اجرایی همراه شد و یکی از دو وظیفه اصلی مجلس یعنی نظارت که مغفول مانده بود دوباره احیا گردید. فدایی همچنین ریاست «کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی» مجلس را برعهده داشت. وی نقش محوری در تهیه طرحهای کارشناسی و پژوهشی مبارزه با مفاسد اقتصادی از جمله طرحهای زیر داشت:
* طرح آسیبشناسی و ارزیابی و پیشنهاد اصلاح ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
* طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران
* طرح کاداستر (شناسنامه ملی ملک) برای جلوگیری اصولی از زمینخواری
همچنین کارگروه مشخصی برای رسیدگی به پروندههای مبارزه با مفاسد اقتصادی در کمیسیون اصل 90 تشکیل شد که 400 پرونده را بررسی کرده و بیش از 70 پرونده از مفاسد اقتصادی دانهدرشتها را پیگیری کرد و برخی از آنها را در فرصتی کوتاه به نتیجه رساند.
** مسئول دفتر بازرسی رهبر معظم انقلاب
با توجه به تلاشها و تجارب ارزشمند حسین فدایی در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی و حضور مؤثر در نهادهای نظارتی، وی جایگزین حجتالاسلام ناطق نوری و به سمت معاون بازرسی دفتر مقام معظم رهبری منصوب شد. آقای ناطق نوری از دی ماه سال 68 عهدهدار این مسئولیت بود.
دیدگاه تان را بنویسید