سوریه و لیبی نیستیم؛ اگر تاجزادهها بگذارند...
به گزارش مثلث آنلاین :
«مصطفی تاجزاده»، فعال اصلاحطلب و از دستگیرشدگان فتنه سال ۸۸ در بخشی از مصاحبه خود با شماره شنبه گذشته روزنامه آرمان امروز گفته است:
«مشکلاتی که امروز مردم با آن مواجه هستند نه تنها زنگ خطر را برای دولت آقای روحانی بلکه برای همه به صدا درآورده است. به همین دلیل کسانی که دل در گروی ایران و استقلال آن دارند و با وقوع هرج و مرج و تجزیه طلبی مخالفند، باید به کمک دولت و ملت بیایند تا ایران دچار مشکلات بزرگ، چه از نوع ونزوئلایی و چه از نوع سوریه و لیبیایی آن نشود. ما فرصت زیادی نداریم؛ اما دارای امکاناتی هستیم که میتوانیم این چالشها را به فرصت تبدیل کنیم. همه ما باید توجه کنیم که جامعه ما در شرایط مساعدی بهسر نمیبرد و سیاستهای جاری به بن بست رسیده است.»
برخی محافل تحلیلی که از چند سال قبل مسئله بروز «فتنه اقتصادی» و به خیابان کشیدن مردم به خیابان به بهانه چیزی به نام بحران اقتصادی را پیشبینی کرده بودند؛ پس از بروزاغتشاشات دیماه ۹۶ و کشته شدن ۲۱ نفر در این حرکت منافقانه، اینطور بیان میکنند که در فرجام این پیشلرزه یک «اعتراض ظالمانه» قرار دارد.
اعتراض ظالمانهای که در مطبخ جریان سیاسی خاص آماده شده و همانها هستند که اگرچه دائما میگویند اصلاحطلبان با حرکت دیماه ۹۶ همراهی نکردهاند! اما آدرس حضور خیابانی، اغتشاش و تأکید بر اینکه در کشور بحران اقتصادی وجود دارد را همانها در ذهن افکار عمومی پمپاژ کردهاند.
قضیه از این قرار است که بر خلاف شانتاژها و اصرارهای جریان چپ اما وضعیت اقتصادی کشور نه تنها در بحران نیست بلکه پیشرفتهای ملموس بسیاری داشته است و انتقادات به دولت نیز صرفا از جهت کندی در مسیر پیشرفت است.
اقتصاد ایران به گواه صندوق بینالمللی پول، هماکنون در جایگاه هجدهم جهان است، نرخ بیکاری ایران طی ۷ سال گذشته به میزان ۲ درصد کاهش یافته است و رقم ۱۲ درصد فعلی نیز بحرانی نیست. به این معنی که به گواه ۱۰۰ هزار شغل پیشنهادی اما بلامتقاضی وزارت کار بیکاران فعلی بصورت عمومی محتاج نان شب نیستند، ضریب جینی یا همان شاخص عدالت اقتصادی ایران هماکنون و به گواه سازمان ملل از آمریکا و چین هم بهتر است و شاخص سن امید به زندگی که شامل سلامت روانی ناشی از اقتصاد و امنیت مطلوب هست نیز به گواه بانک جهانی در ایران به ۷۶ سال رسیده است. (این شاخص در آمریکا ۷۹ سال است)
اظهارات تاجزاده مبنی بر اینکه جامعه شرایط مساعدی ندارد و سیاستها به بن رسیده است نه تنها منطقی نیستند و سندی هم مبنی بر اثبات آنها وجود ندارد بلکه تماماً در راستای سر و شکل دادن به اعتراض ظالمانه ارزیابی میشوند.
مقولاتی که قرار است با ایجاد توهّم در افکار عمومی، فضا را بحرانی جلوه داده و مردم را علیه نظام اسلامی بشوراند.
گفتنیست، برخی اصلاحطلبان به تازگی کلیدواژه «ابرچالش» را در دستور کار عملیات روانی خود قرار دادهاند...
دیدگاه تان را بنویسید