مقام معظم رهبری: 40 سال است که چالش بین آمریکا و ایران ادامه دارد/ بعضی حتی خیلی پایبندی دینی ندارند اما نسبت به تسلط بیگانه حساسند
40 سال است که چالش بین آمریکا و ایران ادامه دارد و انواع تحرکات از سوی دشمن اتفاق افتاده است؛ از جنگ نظامی و اقتصادی تا جنگ رسانهای را آمریکا به راه انداخت.
در آستانهی 13 آبان جمعی از دانشآموزان و دانشجویان با مقام معظم رهبری دیدار کردند.
به گزارش مثلث آنلاین به نقل از پایگاه اطّلاعرسانی دفتر رهبری، در آستانهی 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانشآموز، هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان، صبح امروز (شنبه 12 آبان) با حضور در حسینیه امام خمینی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار از این قرار است:
40 سال است که چالش بین آمریکا و ایران ادامه دارد و انواع تحرکات از سوی دشمن اتفاق افتاده است؛ از جنگ نظامی و اقتصادی تا جنگ رسانهای را آمریکا به راه انداخت.
هدف آمریکا در تمام این کارها این بود که سیطرهای را که در دورهی طاغوت داشت، دوباره به دست بیاورد که نتوانست.
یک حقیقت مهمی در این بین وجود دارد و آن این که در این چالش 40 ساله، طرف مغلوب آمریکا و طرف پیروز جمهوری اسلامی است. دلیل مغلوب بودن آمریکا هم این است که حمله را او شروع کرده اما به مقاصد خود نرسیده است.
امروز وضع آمریکا را در یک نگاه وسیع که میبینیم این است که قدرت آمریکا رو به افول و رو به زوال است. آمریکای امروز از آمریکای چهل سال قبل بهمراتب ضعیفتر است.
بسیاری از سیاسیون معتبر آمریکا معتقدند که قدرت نرم آمریکا فرسوده شده است.
در زمان اوباما هم همینطور بود اما در زمان این آقا که واضح است؛ با هر تصمیمش در دنیا مخالفت میشود، نهفقط مردم حتی دولتها هم مخالفت میکنند.
حتی لیبرال دموکراسی هم دارد بیآبرو میشود. این رئیسجمهور جدید آمریکا هم آمده و چوب حراج به همهی اینها زده و تتمهی آبروی آمریکا و لیبرال دموکراسی را برده است.
قدرت سخت آمریکا یعنی قدرت اقتصاد و نظامیگریشان هم رو به افول است. نیروی نظامی آمریکا بهشدت سردرگم است و برای همین، برای پیشبرد اهداف نظامیشان از سازمانهایی مثل بلکواتر استفاده میکنند.
اقتصادشان هم همینجور است؛ 15 تریلیون دلار بدهی و 800 میلیارد دلار کسری بودجه دارد.
یکی از مظاهر شکست آمریکا این است که نتوانسته بر روحیهی استقلالطلبی جوانان ما اثر بگذارد. جوانان ما در سراسر کشور احساسات استقلالطلبانه دارند؛ بعضی حتی خیلی پایبندی دینی ندارند اما نسبت به تسلط بیگانه حساس هستند.
امروز جوانان ما از جوانان نسل اول انقلاب اگر جلوتر نباشند عقبتر هم نیستند.
این احساسات [استقلالطلبانه] بهتدریج در جوانان کشورهای دیگر بهخصوص کشورهای همسایهی ما نیز رسوخ کرده است. البته آمریکا بعضی از این چیزها را از چشم ما میبیند و ما را هم تهدید میکند که "اگر جوانان فلان کشور همسایه به نیروهای ما حمله کنند، ما شما را مقصر میدانیم." خب شما غلط میکنید که ما را مقصر میدانید! مردم عراق و سوریه و لبنان و افغانستان و پاکستان از شما متنفرند؛ این به ما چه ربطی دارد؟ چرا آمریکاییها نفرت ملتها از خودشان را درک نمیکنند؟ بد کردید، سیطرهجویی کردید و مردم حق دارند از شما متنفر باشند.
دیدگاه تان را بنویسید