جهانگیری در جلسه شورای عالی آب تاکید کرد:
با وجود بارندگیهای اخیر باید همچنان مدیریت مصرف آب مدنظر باشد/ کشور از تنش آبی عبور نکرده است
کدخبر:
29206
معاون اول رئیس جمهور در جلسه شورای عالی آب گفت: با وجود بارندگیهای خوب اخیر همچنان باید به مدیریت مصرف دقت نظر داشته باشیم و نباید تصور شود که کشور از تنش آبی عبور کرده است.
به گزارش مثلث آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو(پاون)، جلسه شورای عالی آب ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
اسحاق جهانگیری در این جلسه بر ضرورت اجرای پروژههای مرتبط با ارتقای کیفیت آب شرب تاکید کرد و گفت: پایش و مدیریت کیفیت آب و تلاش برای ارتقاء کیفی منابع آب امری ضروری است چرا که مردم با اطمینان از عملکرد دولت و وزارت نیرو، نسبت به کیفیت آب شرب آسوده خاطر هستند.معاون اول رییس جمهور با اشاره به برنامهریزی و اقدامات وزارت نیرو برای مدیریت تأمین آب شرب در تابستان سال جاری تصریح کرد: تأمین آب شرب در تابستان امسال کاری سخت بود که خوشبختانه با برنامهریزی دقیق وزارت نیرو مشکل جدی در کشور به وجود نیامد و امیدوارم با برنامهریزی این وزارتخانه که برای سه سال آینده انجام شده، در تابستان سالهای آینده نیز مشکلی در تامین آب شرب نداشته باشیم.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف آب از رسانهها و به خصوص صدا و سیما خواست با آگاهی بخشی به جامعه، مردم را به مشارکت در مدیریت مصرف ترغیب و تشویق کنند زیرا با وجود بارندگیهای خوب اخیر همچنان باید به مدیریت مصرف دقت نظر داشته باشیم و نباید تصور شود که کشور از تنش آبی عبور کرده است.
جهانگیری همچنین ضرورت توجه ویژه برای تامین آب شرب مناسب در شهرهای بزرگ و پرجمعیت کشور نظیر اهواز، مشهد، اصفهان، شیراز و کرمان که با مشکل مواجه هستند را مورد تاکید قرار داد و گفت: تامین آب شرب این گونه شهرها باید در اولویت قرار گیرد و باید راهکارهای اطمینان بخشی برای حل و فصل مشکلات تامین آب شرب این مناطق تهیه شود.
در این جلسه که وزیر نیرو و رییس سازمان حفاظت محیط زیست نیز حضور داشتند مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گزارشی از برنامههای بخش آب و آبفا در سال 98 در جهت تامین پایدار آب ارائه کرد و گفت: در این راستا برنامهای سه ساله برای مدیریت تنش آب شرب تا سال 1400 با رویکرد افزایش تاب آوری و پایداری خدمات تدوین شده است.
براساس این گزارش، برنامه مدیریت تنش آب شرب با فرض بارندگی مشابه سال آبی گذشته و کمبود آب در تابستان سال 1400 پیشبینی شده و برای مدیریت تنش آبی شهرها و روستاهای کشور راهکارهایی در قالب افزایش تأمین و تولید آب، ارتقای کیفی آب، افزایش توان ذخیره سازی آب، ارتقای مدیریت و بهرهوری منابع تأمین، تاسیسات و شبکهها و نیز مدیریت مصرف در نظر گرفته شده است.
دیدگاه تان را بنویسید