دکتر لاریجانی در پاسخ به تذکر حاجی دلیگانی:
سخنان رهبری درباره الحاق ایران به کنوانسیونها عام بود و نه درباره الحاق ایران به CFT
رئیس مجلس شورای اسلامی توضیح داد که منظور رهبری از الحاق ایران به کنوانسیونهای بینالمللی، به صوت عام بود و نه اینکه اختصاصا درباره پیوستن ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تأمین مالی تروریسم.
به گزارش مثلث آنلاین به نقل از خبرگزاری خانه ملت ، دکتر علی لاریجانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 14 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی در جریان بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم گفت: این بحثها، مربوط به اصل موضوع است و مجلس قبلاً در این خصوص تصمیمگیری کرده است و در حال حاضر باید در خصوص ایرادات شورای نگهبان اظهارنظر شود.
وی گفت: در زمانی که مقام معظم رهبری اظهارات خود را راجع به پیوستن ایران به مبارزه با پولشویی یا مبارزه با تروریسم فرمودند، ما بررسی آن را در مجلس متوقف کردیم تا ببینیم تکلیف چیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: من در جلسه بررسی این لوایح در صحن علنی مجلس توضیح دادم که دستگاههای مختلف مستمراً نامهنگاری میکردند که ایران در معرض یک تحریم مضاعف قرار خواهد گرفت و این موارد به مقام رهبری منعکس شد و از ایشان پرسیده شد که آیا همچنان آن را از دستور کار خارج نگه داریم یا تدبیر تازهای دارید.
دکتر لاریجانی بیان کرد: دفتر ایشان در نامهای توضیح دادند که منظور از آن سخنان الحاق به کنوانسیونها به نحو عام بود و نه اختصاصاً این کنوانسیونها.
به گزارش خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در تذکر خود با اشاره به اصل 110 قانون اساسی گفت: در خصوص اظهارات مقام معظم رهبری درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان، جنابعالی به آقای جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس دستور دادید تا مشکلاتی که از نظر رهبری در قانون وجود دارد را بررسی کند لذا ما از این بابت از شما تشکر میکنیم.
نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی افزود: در جلسهای که در 30 خرداد ماه نمایندگان در محضر مقام معظم رهبری بودند، ایشان فرمودند این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پخت و پز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنبالهرو یا مرعوب، شکل به ظاهر بینالمللی میگیرد به گونهای که اگر کشور مستقلی مانند ایران آنها را قبول نکند، او را مورد هجوم شدید قرار میدهند. همانگونه که درباره برخی کنوانسیونهای بینالمللی اخیر که در مجلس مطرح شده گفتیم که مجلس شورای اسلامی باید مستقلاً در مورد موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند.
وی از رئیس مجلس پرسید چرا شما در همان زمان چنین دستوری در راستای منویات مقام معظم رهبری صادر نکردید./
دیدگاه تان را بنویسید