پاسخ یک اصولگرا به اصلاح طلبان : تأیید صلاحیت شدههایتان چه کردند؟
یک فعال سیاسی اصولگرا معتقد است: در حال حاضر، روان جامعه تحت فشار و استرس مسائل اقتصادی است. اگر سیاسیون فضای کشور را با درگیریهای جناحی خود، آلوده کنند، مشارکت سیاسی مردم در انتخابات کاهش پیدا میکند.
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا به ایرناپلاس میگوید: ما در سال 98 با یک تراژدی بزرگ در سطح کشور به نام سیل روبهرو بودیم که بسیاری از مردم عزیزمان را تحت تأثیر قرار داد. اما در کنار این سیل ویرانگر، شاهد زیباییهای شگفتانگیزی از جمله اتحاد میان مردم، اقوام مختلف، نیروهای نظامی با مردم و مردم با نیروهای نظامی و جریانات سیاسی بودیم. من میخواهم از این رویداد اقتباس کنم و بگویم امیدوارم تا پایان سال هم که انتخابات است، این رویه ادامه پیدا کند و ما شاهد فضایی توأم با وحدت، انسجام و مهربانی میان اقشار مختلف مردم و همه دستاندرکاران مختلف در عرصه کشور باشیم.
ایمانی درباره پیشبینیاش از انتخابات آینده و وضعیت گروههای سیاسی مختلف میگوید: از امسال، مسائل تفاوت عمدهای با انتخابات 40 سال گذشته دارد و آن هم مسأله تحریمها و فشارهای خارجی است. شاید هیچ سالی پس از انقلاب تا این حد تحت فشار کشورهای خارجی بهخصوص آمریکا نبودیم. این تحریمها و فشارها باید انسجام جریانات سیاسی و مردم را به همراه داشته باشد و فضای کشور را از فضای تنش برهانند.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه تأکید میکند در حال حاضر روان جامعه تحت فشار و استرس مسائل اقتصادی است. اگر فضای سیاسی را سیاسیون با درگیریهای جناحی خود، آلوده کنند، مسلماً عکسالعمل مردم را در بر خواهد داشت و آن هم چیزی جز کاهش مشارکت سیاسی در انتخابات نخواهد بود.
وی میافزاید: به لحاظ روانشناختی، جامعه ما نگران است. اگر این نگرانیها بخواهد با درگیریهای سیاسی توأم شود، مسلماً انتخابات خوبی از جهت نوع انتخاب و مشارکت سیاسی نخواهیم داشت. من به دوستان توصیه میکنم رقابت، تبلیغات و سخنانشان برقرار باشد، اما به این نکته مهم توجه کنند که جامعه ما به آرامش احتیاج دارد.
ایمانی در پاسخ به این پرسش که آیا حاکمیت با باز گشادن فضای سیاسی میتواند به کاهش رقابتهای ناسالم کمک کند، میگوید: همیشه همینطور بوده است. در زمانهای گذشته هم صرفنظر از برخی تنگنظریهای جناحی که برخی برای مظلومنمایی مطرح میکردند، عموماً فضای باز انتخاباتی وجود داشته و افراد میتوانستند شرکت بکنند. اما برای این که تبلیغ منفی به نفع خودشان بکنند، این حرفها را میزدند. من منکر برخی تنگنظریها نیستم، اما بهصورت کلان، مشکلی وجود نداشته است.
او همچنین در این باره که برخی افراد در انتخابات گذشته احراز صلاحیت نشدند، میگوید: برخی احراز صلاحیت نشدند و در دورههای بعد هم نخواهند شد. آیا قرار است هر کسی که کاندیدا میشود، احراز صلاحیت شوند؟ در کلان کشور، آنهایی که تأیید صلاحیت شدند و به مجلس آمدند، چه کردند؟ باید از اینهایی که این موضوع را مطرح میکنند پرسید حالا آن مقداری که فضا باز بوده و شما به مجلس آمدید، چه کردید؟
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه میدهد: رقابت جناحی نکردن، به معنی این نیست که هر کسی ثبتنام میکند، تأیید شود. چون هر کسی صلاحیت نمایندگی مردم را ندارد. این به معنای برخورد جناحی نیست. یکی از مواردی که فضای کشور را خراب میکند، همین حرفهاست.
دیدگاه تان را بنویسید