نکتهای برای ثبت در تاریخ
اصلح پایداریها فقط 9 رأی داشت!
برای انتخابات هیات رئیسه سال آخر مجلس، ابتدا علی لاریجانی و محمدرضا عارف برای جایگاه ریاست نامزد شدند اما به یکباره نام سیدمحمد جواد ابطحی هم مطرح شد.
سیدمحمدجواد ابطحی از اعضای جبهه پایداری و عضو فراکسیون ولایی مجلس است و نام نویسی او خلاف تصمیم تشکیلاتی اصولگرایان انجام شد.
روز گذشته مجمع عمومی فراکسیون نمایندگان ولایی (اصولگرایان) برای مشخص کرد فهرست نامزدهای این فراکسیون در انتخابات هیأت رئیسه مجلس تشکل جلسه داد و نهایتا به این جمع بندی رسید که کسی را برای ریاست مجلس کاندیدا نکند.
با توجه به آنکه فراکسیون امید حمایت خود را از ریاست محمدرضا عارف قطعی کرده بود، در صحن علنی انتظار می رفت که یک رقابت دو قطبی بین علی لاریجانی و محمدرضا عارف شکل بگیرد.
پایداری ها با علی لاریجانی میانه خوبی ندارند آنها در ادوار گذشته نیز به انحای مختلف از رأی دادن به ریاست علی لاریجانی شانه خالی می کردند؛ غیبت می کردند یا رأی سفید می دادند اما سال گذشته وقتی رقابت برسر کرسی ریاست بین علی لاریجانی، حاجی بابایی و محمدرضا عارف سه قطبی شد و هیچ کدام از آنها حائز اکثریت مطلق آرا نشدند در رأی گیری دوم برخی از نمایندگان عضو جبهه پایداری به عارف رأی دادند.
این اتفاق به مذاق اصولگرایان خوش نیامد و رأی به عارف را همچون نقطه تاریکی در کارنامه جبهه پایداری ثبت کردند. پایداری ها که همیشه شعار انتخاب اصلح را سر می دهند، آن روز «هم چوب را خوردند و هم پیاز را»، نه تنها مانع رأی آوردن علی لاریجانی نشدند بلکه مهمتر از آن پا روی اصول خود گذاشتند و به نامزد صالح در جریان اصولگرایی نه گفتند و در مقام تقویت رقیب برآمدند.
حال آنها برای جلوگیری از تکرار واقعه سال گذشته از میان خود یک نامزد برای کرسی ریاست انتخاب کردند تا لااقل متهم به عهدشکنی نشوند اما با این کار همچنان ثابت کردند که زیر بار کار تشکیلاتی نمی روند و در زمان اضطرار حاضرند بازی اصولگرایان به هم بخورد اما از حرف شان کوتاه نیایند.
مهمتر از آن مسئله، این سئوال اهمیت دارد که واقعا بین لاریجانی و ابطحی، ابطحی اصلح پایداری هاست؟
دیدگاه تان را بنویسید