مشاور قالیباف: باید سازوکار تدوین لیست های انتخاباتی را تغییر دهیم
عضو شورای جمعیت پیشرفت و عدالت اظهار کرد: ابتکار عمل آقای قالیباف در جهت پویایی شیوه سیاست ورزی جریان انقلابی است تا خودش را به انتخاب های پیشین و یا قابل پیش بینی محدود نکند و وسعت نظر به خرج دهد و از ظرفیت عظیم نیروی انسانی جوان، مومن، نخبه و با انگیزه که با کانال های رسمی جریان انقلابی ارتباط ندارد، استفاده کند.
امروز محمدباقر قالیباف درحالی فراخوان انتخاباتی داد و جوانان انقلابی را به ثبت نام در یک سامانه تشویق کرد که از مدت ها پیش شورای وحدت اصولگرایان جلساتی دارد و مشغول طراحی مکانیزم انتخاباتی است.
این اقدام قالیباف یا هماهنگ شده با شورای وحدت است تا براساس ارتباط گیری با بدنه جوان جامعه آنها را به حضور و مشارکت در صحنه انتخابات تشویق کند یا آنکه شورای وحدت را در عملی انجام شده قرار دهد تا بازنویسی نسخه های تکراری را در دستورکار خود نگذارد.
حسین قربانزاده درباره فراخوان انتخاباتی محمدباقر قالیباف برای ثبت نام جوانان در یک سامانه به نامه نیوز گفت: این دعوت آقای دکتر قالیباف را باید در چارچوب همان رویکرد نواصولگرایی تحلیل کرد. یکی از پایه های سیاست ورزی نواصولگرایی، توجه و اعتماد به جوانان در عمل است که متاسفانه در کشور ما مدتهاست به فراموشی سپرده شده و اساسا دایره بسته مدیران کشور در دو جناح اجازه بروز و ظهور استعدادها و توانمندی های جوانان را نمی دهد.
وی افزود: آقای قالیباف در این پیام ویدئویی تصریح می کنند که می خواهند صدای جوانان باشند چون انقلاب به خود ایشان در جوانی اعتماد کرد و همانطور که در این پیام اشاره می کنند، وقتی جنگ تمام شد، ایشان 27 سال داشتند که گواهی این امر است که در طول هشت سال دوران دفاع مقدس که فرمانده لشگر بودند بسیار جوان بودند ولی الان کسی که در این سنین است، امکان و شرایط را برای حضور موثر خود در جامعه، دولت و حاکمیت نمی بیند.
عضو شورای جمعیت پیشرفت و عدالت یادآور شد: یکی از این عرصه ها و مقاطع سرنوشت ساز، انتخابات مجلس است که به نظر می رسد بطور نسبی نیاز به جوانگرایی دارد.
وی ادامه داد: البته روشن است که جوانگرایی در مجلس به معنای این نیست که لزوما افراد کم سن و سال باید وارد مجلس شوند، چون بهرحال برای کسی که قرار است در ساختار سیاسی کشور و ریل گذاری برای حرکت صحیح کشور، قانونگذاری کند، حتما تجربه و تخصص کافی لازم است اما الزامی ندارد که حتما طرف مسن باشد، اتفاقا باید روحیه جوانانه داشته باشد و از نظر سنی هم نسبتا جوان باشد. اما موضوع اساسی آن است که در وضعیت فعلی اساسا جوانان با تجربه و متخصص در این ساختار جایگاهی ندارند.
قربانزاده تأکید کرد: دعوت آقای قالیباف برای معرفی افراد باصلاحیت از سوی جوانان در واقع فرصت مناسبی است تا سازوکار انتخاب و نهایی شدن فهرست های انتخاباتی نیز دچار تحول شود و مشی تعیین افراد پشت درهای بسته تغییر یابد.
وی افزود: در واقع این ابتکار عمل در جهت پویایی شیوه سیاست ورزی جریان انقلابی است تا خودش را به انتخاب های پیشین و یا قابل پیش بینی محدود نکند و وسعت نظر به خرج دهد و از ظرفیت عظیم نیروی انسانی جوان، مومن، نخبه و با انگیزه که با کانال های رسمی جریان انقلابی ارتباط ندارد، استفاده کند.
این فعال سیاسی حوزه نواصولگرایی تأکید کرد: روشن است که اگر این اتفاق نیفتد، در بر همان پاشنه خواهد چرخید. نباید با عبور از مسیر گذشته، به مقصد متفاوت یعنی مجلس نو اندیشید پس باید مسیر بسته گذشته را تغییر داد.
دیدگاه تان را بنویسید