روسیه : داشتن ذخایر اورانیوم غنی شده 4.5 درصد حق ایران است
میخائیل اولیانوف در توئیتی نوشت سطح جدید غنی سازی اورانیوم در جمهوری اسلامی چهار و نیم درصد به جای سه و 67 درصد قبلی است و این سطح پایینی از غنی سازی اورانیوم است که در ساخت تسلیحات هستهای کاربرد ندارد.

به نقل از خبرگزاری ایتارتاس از مسکو، نماینده دائم روسیه در سازمانهای بین المللی مستقر در وین روز سه شنبه اعلام کرد ایران نیز همانند هر کشور دیگر عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی حق دارد اورانیوم غنی شده در سطح چهار و نیم درصدی را به میزان مورد نیاز خود در اختیار داشته باشد.
میخائیل اولیانوف در توئیتی نوشت سطح جدید غنی سازی اورانیوم در جمهوری اسلامی چهار و نیم درصد به جای سه و 67 درصد قبلی است و این سطح پایینی از غنی سازی اورانیوم است که در ساخت تسلیحات هستهای کاربرد ندارد. هر عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی حق دارد ذخیره نامحدودی از اورانیوم را با این سطح از غنا در اختیار داشته باشد و در چارچوب نظارت بین المللی این اقدام هیچ خطری برای منع گسترش تسلیحات هستهای محسوب نمیشود.
آژانس بین المللی انرژی اتمی هشتم ژوئیه تایید کرد سطح غنی سازی اورانیوم در ایران از حد مجاز سه و 67 درصد در توافق هستهای فراتر رفته است.
این آژانس اول ژوئیه نیز از فراتر رفتن ذخیره اورانیوم غنی شده ایران از مرز 300 کیلوگرم خبر داد. اعضای شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی دهم ژوئیه به منظور گفتگو درباره مسائل مربوط به پرونده هستهای ایران گردهم خواهند آمد
دیدگاه تان را بنویسید