به محض انتخاب بوریس جانسون، به عنوان نخست وزیر جدید بریتانیا، بسیاری او را به دونالد ترامپ شباهت داده و بر این عقیده اند که کاخ سفید، یک هم پیمان انگلیسی موافق با مواضع خود یافته است. این دو نفر، در زمینه‌های مختلفی، شخصیت‌های مشابه یکدیگر دارند؛ از جمله آنکه عقاید نژادپرستانه در قبال مسلمانان و مهاجران دارند و هر دو آن‌ها به اوباما که اصلیتی افریقایی دارد، حمله می‌کنند.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

نادیا شحادة در البناء نوشت: به محض انتخاب بوریس جانسون، به عنوان نخست وزیر جدید بریتانیا، بسیاری او را به دونالد ترامپ شباهت داده و بر این عقیده اند که کاخ سفید، یک هم پیمان انگلیسی موافق با مواضع خود یافته است. این دو نفر، در زمینه‌های مختلفی، شخصیت‌های مشابه یکدیگر دارند؛ از جمله آنکه عقاید نژادپرستانه در قبال مسلمانان و مهاجران دارند و هر دو آن‌ها به اوباما که اصلیتی افریقایی دارد، حمله می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: در خصوص سیاست خارجی دو کشور، تحلیلگران تاکید می‌کنند که مواضع ترامپ و جانسون در سیاست‌های خارجی، مطابق یکدیگر است؛ برای مثال، هر دو، رابطه گرمی با اسرائیل دارند و حفظ امنیت آن در خاورمیانه، از پایه‌های اصلی سیاست خارجی انگلیس و آمریکا در این منطقه است.

در رابطه با ایران، تنش در روابط میان این کشور و آمریکا، چیز تازه‌ای نیست، اما باید گفت: این تنش در دوره ریاست اوباما به یک آرامش نسبی رسیده و با روی کار آمدن ترامپ و خروج او از برجام، تنش‌ها بیشتر و بیشتر شد.

این در حالی است که روابط میان بریتانیا و ایران در طول چهار دهه گذشته، متشنج بوده و فراز و فرود زیادی به خود دیده و بحران فعلی نفتکش‌ها، بعد دیگری به تنش در روابط آن‌ها داده است.

با این حال، به نظر نمی‌رسد که جانسون در تمام مواضع خود در قبال ایران، با ترامپ هم عقیده باشد؛ همانطور که بار‌ها تاکید کرده است تمایلی به افزایش تنش‌ها و وقوع جنگ ندارد. وی در جریان مناظره سیاسی که طی تبلیغات انتخاب رئیس حزب محافظه کاران داشت، به وضوح گفت: «به کسانی که معتقدند ورود به جنگ علیه ایران، گزینه معقولی است، می‌گویم که در اشتباهند. قطعا دیپلماسی، بهترین راه پیشرفت در حل بحران است».

با این وجود، هفته‌های آینده است که نشانه‌ها و شاخص‌های اصلی سیاست خارجی بریتانیا، تحت رهبری جانسون را اشکار می‌کند؛ بویژه در زمینه خط مشی او برای تعامل با ایران و مشکل توقیف نفت کش ها. حال، باید دید آیا جانسون نیز مانند ترامپ به سیاست لبه پرتگاه در قبال ایران، روی آورده و فشار بر این کشور را افزایش می‌دهد؟

 

المیادین: این نتانیاهو بود که ترامپ را از درگیری با ایران برحذر داشته است

 

شبکه المیادین مدعی شد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رئیس جمهور آمریکا را از درگیری با ایران به دلیل سرنگونی پهپاد آمریکایی در تنگه هرمز برحذر داشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بعد از گذشت نزدیک به یک ماه از حادثه سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکا بر فراز آب‌های سرزمینی ایران، رسانه‌ای لبنانی ادعای مقامات آمریکا در رابطه با دلیل عدم پاسخ این کشور به ایران را تکذیب کرد.

شبکه تلویزیونی المیادین شامگاه‌ جمعه (۲۸ تیر) بر اساس اطلاعات موثقی که به دست آورده، گزارش داد که رژیم صهیونیستی به آمریکا در خصوص هرگونه درگیری و حمله به ایران، به دلیل پهپاد سرنگون شده (۳۰ خرداد) هشدار داد و او را از حمله به ایران منصرف کرده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا یک روز بعد از سرنگون شدن پهپاد این کشور از سوی ایران مدعی شده بود که شخصا به دلیل کشته شدن ۱۵۰ نفر در صورت انجام حمله به برخی مراکز نظامی ایران، ۱۰ دقیقه مانده به اجرای این حمله دستور توقف را صادر کرده بود(جزئیات بیشتر).

المیادین نوشت که ترامپ قبل از صدور دستور حمله با نتانیاهو تلفنی تماس گرفته تا او را در جریان تحولات قرار دهد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی این تماس به ترامپ گوش زد می‌کند که هرگونه تلفات جانی در ایران، این کشور را مجبور خواهد کرد که «با تمام قدرت» به آمریکا پاسخ دهد.

بر اساس گزارش المیادین، نتانیاهو مدعی شده است که رژیم صهیونیستی مواضع متعلق به ایران در سوریه را هدف قرار می‌دهد ولی ایران تا زمانی که تلفات انسانی نداشته باشد، به این حملات پاسخ نمی‌دهد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت‌وگو تلفنی خودبا ترامپ مدعی شده است که ایران بعد از آنکه در حمله جنگنده‌های صهیونیستی به سوریه تلفات داد، مواضع حساس این رژیم را در جولان اشغالی سوریه هدف حملات خود قرار داد.

المیادین نوشت که این نتانیاهو بود که ترامپ را به لغو حمله محدود به ایران در جریان سرنگونی پهپاد «گلوبال‌هاوک» (۳۱ خرداد) متقاعد کرده است.

بر اساس ادعای المیادین، آنچه رئیس جمهوری آمریکا را از هرگونه تعرض به ایران منصرف کند، ترس واشنگتن از واکنش شدید تهران به این تعرض و حمله بوده است و نه مسئله انسانی که ترامپ پیشتر مدعی آن شده بود.