ربیعی: «ظریف» یک رسانه است
سخنگوی دولت خطاب به ظریف گفت: شما حق ندارید دلتان از نامهربانیها و خصومتها بگیرد، هر چه بیشتر خصومت کنند با شما بیشتر در دل و روح جامعه ایرانی جای خواهید داشت.
به گزارش ایسنا، علی ربیعی در برنامه گرامیداشت روز خبرنگار در وزارت خارجه، اظهار کرد: بعد از برجام وقتی در اجلاسهایی حضور می یافتم در میان مقاماتی که در مسند سیاسی و اقتصادی بودند، بازتاب نگاه و تغییر فضا ناشی از اقدامات ظریف و برجام را احساس میکردم.
وی گفت: در هیچ دورهای این گونه کاخ سفید علیه ایران و دولت - ملت بسیج نشده بود و در هیچ دورهای اینگونه براندازان اسلحه به دست داخلی در کاخ سفید به همراه دشمنان خارجی حضور نداشتند. در هیچ دورهای دشمنان بر عملیات روانی علیه ایران اینگونه مسلط نشده بودند. امروز این خاک ما نیست که مورد هجوم قرار گرفته، بلکه معیشتها و زیست کرامت انسانی مورد هجوم است.
سخنگوی دولت ادامه داد: امروز دشمن میخواهد در خانه و خانواده و افکار عمومی و بیمارستانها دشمنی خود را ابراز کند. در عین حال باز هم فکر میکنم در هیچ دورهای این طور افکار عمومی ما متوجه سیاست خارجی نبوده و افکار عمومی در معرض تناقضهای با منفعتهای کوتاهمدت وجود نداشته است؛ اما جامعه و افکار عمومی برای مقابله با خصومتها به شدت تابآور است.
ربیعی تصریح کرد: امروز ایران به تلاشهای رسانهای ما معطوف است و به درستی رسانهها سربازان خط اول این مبارزه هستند. کلاشینکفها و تانکهای چیفتن قلمها و نوشتههای ماست و اگر مرزی فرو بریزد از میان قلمهای ما فرو ریخته است.
وی ضمن تبریک روز خبرنگار گفت که اجازه دهید از این فرصت استفاده کنم و بگویم امروز امنیت و تمامیت ارضی ما به فعالیت رسانهها معطوف است.
ربیعی خاطرنشان کرد: ظریف هم یک رسانه است، هم تولید محتوا میکند و هم ابزار انتقال پیام است و هم مثل همه رسانهها که در تولید محتوا تا انتقال پیام که دچار پارازیت میشود او هم دچار پارازیت میشود. اما باید پارازیتها را از رسانه ملی بگیریم و نگدازیم پارازیتهای داخلی کاری کند که این رسانه خوب و عظیم ما صدایش شنیده نشود.
وی در ادامه برای ظریف آرزوی موفقیت کرد و گفت: باید بگویم مردم شما و وضعیت جامعه را میفهمند. روز پنچشنبه هفته گذشته که آمریکا شما را تحریم کرد ما در میان جامعه خبری روز دیپلماسی عمومی را داشتیم؛ از این رو شما حق ندارید دلتان بگیرد و هر چه با شما بیشتر خصومت کنند در دل و روح جامعه ایرانی جای دارید.
رسانه صهیونیستی: بن سلمان به طور جدی در حال بررسی گفتوگو با تهران است
پایگاه خبری دبکا وابسته به رژیم صهیونیستی مدعی شد که امارات و عربستان تماسهای مخفیانه خود با ایران را افزاش دادهاند و ولیعهد سعودی به طور جدی درحال بررسی گفتوگو با تهران است.
به گزارش ایسنا به نقل از روسیا الیوم، پایگاه صهیونیستی دبکا، نزدیک به نهادهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به نقل از منابع ویژه خود مدعی شد که عربستان و امارات تماسهایی مخفیانه در رابطه با امنیت کشتیرانی در خلیج فارس با ایران برقرار کردهاند.
این پایگاه به نقل از منابع خود نوشت: امارات و عربستان به این نتیجه رسیدهاند که اهداف دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در رابطه با ایران با اهداف ریاض و ابوظبی تطابق ندارد.
برخی منابع اطلاعاتی با اشاره به سفر اخیر هیات اماراتی به تهران اعلام کردند که مسئولان اماراتی در دیدار با مسئولان ایرانی در رابطه با مساله امنیت کشتیرانی در خلیج فارس، تنگه هرمز و تنگه باب المندب بحث و گفت وگو کردند.
یک مسئول اماراتی که خواستار عدم فاش شدن نامش شده است در گفتوگو با دبکا گفته است: اگر واشنگتن به دنبال مذاکره با ایران است در پیوستن به اتئلاف آمریکا برای حمایت از کشتیرانی در خلیج فارس هیچ منفعتی نداریم زیرا در این صورت قدرت بازدارندگی آن بسیار محدود خواهد بود.
دبکا مینویسد، این تحولات باعث شد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان به طور جدی درحال بررسی بازکردن باب گفتوگو با تهران باشد.
به گزارش ایسنا، یک هیات 7 نفره از مقامات گارد ساحلی امارات روز سه شنبه گذشته وارد تهران شد و در رابطه با همکاری مرزی دو کشور، تردد اتباع و ترددهای غیرمجاز و یا بدون اطلاع و تسهیل و تسریع تبادل اطلاعات طرفین با مقامات ایرانی گفتوگو کرد.
این ششمین نشست گارد ساحلی ایران و امارات است. پنجمین نشست گارد ساحلی دو کشور در سال 1392 یعنی شش سال پیش برگزار شده بود.
این سفر هیات اماراتی به تهران بازتاب گستردهای در رسانههای عربی و بین المللی به دنبال داشت. شبکه المیادین در این باره نوشت که سفر هیات نظامی اماراتی به تهران تنها به معنای عقب نشینی امارات نیست بلکه این مساله نشان میدهد که ایران نیز به تلاشهای امارات پاسخ مثبت داده است.
یک منبع در وزارت خارجه امارات در واکنش به این سفر اعلام کرد که این نشست ششمین نشست بینالمللی مشترک میان گارد ساحلی ایران و امارت بوده و در راستای تکمیل نشستهای پیشین برگزار شده است.
این مسئول اماراتی گفت: در نشست تهران موضوع ورود صیادان دو کشور به آبهای طرف مقابل، آزادی صیادان ناقص قوانین صید و مبارزه با قاچاق مورد بررسی قرار گرفت.
در این راستا انور قرقاش، وزیر مشاور امارت در امور خارجه نیز به این سفر واکنش داد و گفت که در رابطه با پرونده ایران موضع مشترک امارات و عربستان دوری از درگیری و مقدم کردن فعالیت و اقدام سیاسی است، این در حالیست که دوحه از طریق بزرگ نمایی یک نشست روتین تلاش میکند از آب گل آلود ماهی بگیرد.
دیدگاه تان را بنویسید