​اکسپرس در گزارشی به بررسی تبعات رویکرد جنگ‌طلبانه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قبال ایران پرداخت.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش ایلنا، «اکسپرس» در گزارشی نوشت: در شرایط فعلی پرسش اصلی این است که چرا بنیامین نتانیاهو، نخست‌‌وزیر رژیم صهیونیستی باید به دنبال صلح با ایران باشد - یا این که راهی را انتخاب کند که در خاورمیانه با «فاجعه» روبه‌رو شود

تنش‌ها بین ایران و اسرائیل از زمان انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ زیاد بوده است. از آن زمان، در حالی که این دو مستقیماً وارد درگیری نشده‌اند، یک سری از نبردهای نیابتی به عنوان بخشی از یک «جنگ سرد خاورمیانه» داشته‌اند. نتانیاهو که از سال ۲۰۰۹ به قدرت رسیده است، به ویژه در مورد مساله ایران به شدت سخت‌گیرانه عمل کرده‌ است.

یک کارشناس علوم سیاسی در این‌باره گفته است که نتانیاهو باید لفاظی خود را کاهش دهد تا بتواند تنش‌های منطقه ای را آرام کند. 

یوسی مکلبرگ محقق در بنیاد چتم هاوس در لندن در این باره گفت: نتانیاهو برای ماندن در قدرت عمداً تنش‌ها را با تهران بیشتر  کرده است.

وی در ادامه  گفت: او زندگی خود را از طریق سختگیری و دشمنی با ایران می‌گذراند.

مکلبرگ خاطرنشان کرد: اگر نتانیاهو سخنان جنگ‌طلبانه خود را ادامه دهد، عواقب فاجعه‌آمیز در خاورمیانه به وجود خواهد آمد.

وی در ادامه افزود: ساختار سیاسی ایران منحصر به فرد است. ایران  کشور عادی نیست - بسیار پیچیده‌تر از آن چیزی است که نتانیاهو تصور می کند. این که فکر کنیم ایران منزوی می شود اشتباه است. ما باید به جای استفاده از یک رویکرد جنگ‌طلبانه خواهان استفاده از دیپلماسی باشیم.

این پژوهشگر تصریح کرد: بهترین راه حل برای تنش‌های حاضر این است که بتوانیم از طریق دیپلماسی تنش‌ها را کاهش دهیم. ایران کشوری قوی است و جنگ با ایران عواقب فاجعه‌باری خواهد داشت. باید با ایران از طریق دیپلماسی به توافق برسیم و آنها را از این طریق شکست دهیم.

 

رسانه صهیونیستی: بن سلمان به طور جدی در حال بررسی گفت‌وگو با تهران است

پایگاه خبری دبکا وابسته به رژیم صهیونیستی مدعی شد که امارات و عربستان تماس‌های مخفیانه خود با ایران را افزاش داده‌اند و ولیعهد سعودی به طور جدی درحال بررسی گفت‌وگو با تهران است.

به گزارش ایسنا به نقل از روسیا الیوم، پایگاه صهیونیستی دبکا، نزدیک به نهادهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به نقل از منابع ویژه خود مدعی شد که عربستان و امارات تماس‌هایی مخفیانه در رابطه با امنیت کشتیرانی در خلیج فارس با ایران برقرار کرده‌اند.

این پایگاه به نقل از منابع خود نوشت: امارات و عربستان به این نتیجه رسیده‌اند که اهداف دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در رابطه با ایران با اهداف ریاض و ابوظبی تطابق ندارد.

برخی منابع اطلاعاتی با اشاره به سفر اخیر هیات اماراتی به تهران اعلام کردند که مسئولان اماراتی در دیدار با مسئولان ایرانی در رابطه با مساله امنیت کشتیرانی در خلیج فارس، تنگه هرمز و تنگه باب المندب بحث و گفت وگو کردند.

یک مسئول اماراتی که خواستار عدم فاش شدن نامش شده است در گفت‌وگو با دبکا گفته است: اگر واشنگتن به دنبال مذاکره با ایران است در پیوستن به اتئلاف آمریکا برای حمایت از کشتیرانی در خلیج فارس هیچ منفعتی نداریم زیرا در این صورت قدرت بازدارندگی آن بسیار محدود خواهد بود.

دبکا می‌نویسد، این تحولات باعث شد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان به طور جدی درحال بررسی بازکردن باب گفت‌وگو با تهران باشد.

به گزارش ایسنا، یک هیات 7 نفره از مقامات گارد ساحلی امارات روز سه شنبه گذشته وارد تهران شد و در رابطه با همکاری مرزی دو کشور، تردد اتباع و ترددهای غیرمجاز و یا بدون اطلاع و تسهیل و تسریع تبادل اطلاعات طرفین با مقامات ایرانی گفت‌وگو کرد.

این ششمین نشست گارد ساحلی ایران و امارات است. پنجمین نشست گارد ساحلی دو کشور در سال 1392 یعنی شش سال پیش برگزار شده بود.

این سفر هیات اماراتی به تهران بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های عربی و بین المللی به دنبال داشت. شبکه المیادین در این باره نوشت که سفر هیات نظامی اماراتی به تهران تنها به معنای عقب نشینی امارات نیست بلکه این مساله نشان می‌دهد که ایران نیز به تلاش‌های امارات پاسخ مثبت داده است.

یک منبع در وزارت خارجه امارات در واکنش به این سفر اعلام کرد که این نشست ششمین نشست بین‌المللی مشترک میان گارد ساحلی ایران و امارت بوده و در راستای تکمیل نشست‌های پیشین برگزار شده است.

این مسئول اماراتی گفت: در نشست تهران موضوع ورود صیادان دو کشور به آب‌های طرف مقابل، آزادی صیادان ناقص قوانین صید و مبارزه با قاچاق مورد بررسی قرار گرفت.

در این راستا انور قرقاش، وزیر مشاور امارت در امور خارجه نیز به این سفر واکنش داد و گفت که در رابطه با پرونده ایران موضع مشترک امارات و عربستان دوری از درگیری و مقدم کردن فعالیت و اقدام سیاسی است، این در حالیست که دوحه از طریق بزرگ نمایی یک نشست روتین تلاش می‌کند از آب گل آلود ماهی بگیرد.