رایزنی لاریجانی با رئیسی برای آزادی دو نماینده/ پای نماینده سومی هم در میان است
سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان از صحبت رئیس مجلس با رئیس قوه قضائیه در خصوص بازداشت دو تن از نمایندگان خبر داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، محمدجواد جمالی نوبندگانی در جمع خبرنگاران درباره پرونده دو نماینده در قوه قضائیه در خصوص در بازار خودرو گفت: تاکنون به این صورت بوده است که قبل از دستگیری یک نماینده معمولا هیأت رئیسه در جریان قرار میگرفتند اما در این مورد هیأت رئیسه ابتداً در جریان قرار نگرفت.
سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رئیس مجلس شورای اسلامی با حجت الاسلام رئیسی در رابطه این دو نماینده صحبتی داشتهاند، یا خیر گفت: حتما صحبتی داشتهاند چون باید در جریان قرار میگرفتند.
وی در رابطه با نامهای که در این خصوص به هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان آمده بود، گفت: در این پرونده سه نماینده نقش داشتند که در مورد نماینده سوم موضوع به دستگیری ختم نشد.
توضیحات رئیس مجلس درباره دو نماینده بازداشتی
سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جزئیاتی از جلسه غیر علنی صبح امروز(یکشنبه، 3 شهریور) پارلمان، گفت: در این جلسه که در کمتر از 10 دقیقه برگزار شد، آقای لاریجانی توضیحاتی درباره دو نمایندهای که اخیرا بازداشت شدهاند، ارائه داد.
وی افزود: آقای لاریجانی در این جلسه گفت که "درست نیست که با بازداشت این دو نماینده قضاوتهایی صورت گیرد و کلیت مجلس را با این قضاوتها زیر سؤال ببریم؛ نباید بهگونهای صحبت شود که آبروی مجلس خدشهدار شود".
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس تصریح کرد: آقای لاریجانی در این جلسه از آقای رئیسی، رئیس قوهقضائیه خواست تا دقت شود که این دو نماینده بتوانند با وثیقه آزاد شوند و تا زمان رسیدگی به موضوع اینها زندانی نشوند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، طی روزهای اخیر فریدون احمدی و محمد عزیزی، اعضای هیئترئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به اتهام اخلال در بازار خودرو از سوی دستگاه قضایی بازداشت و روز گذشته(شنبه، 2 شهریور) با قید وثیقه 10 میلیون تومانی آزاد شدهاند.
حضور دو نماینده بازداشت شده در جلسه امروز مجلس
به گزارش ایسنا، محمد عزیزی نماینده مردم ابهر و خرمدره و فریدون احمدی نماینده زنجان که از روز چهارشنبه در ارتباط با پرونده شرکت خودروسازی سایپا بازداشت شده بودند و دیروز با تودیع وثیقه آزاد شدند در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه مجلس حضور یافتند.
از ساعات ابتدایی جلسه علنی امروز این دو نماینده مشغول گفتوگو و مذاکره با دیگر نمایندگان هستند.
به گزارش مثلث، روز گذشته یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از اولین ساعات اداری امروز(شنبه) فرایند تودیع وثیقه در اداره ثبت اسناد و دادسرا برای دو نماینده بازداشت شده در ارتباط با پرونده سایپا طی شد و این افراد نهایتا بعدازظهر امروز از زندان اوین آزاد شدند.
به گفته وی، وثیقه تعیین شده برای هر یک از این دو نماینده ۱۰ میلیارد تومان بوده است که با تودیع این وثیقه، تا تعیین تکلیف پرونده آزاد شدند.
محمد عزیزی و فریدون احمدی چهارشنبه گذشته در ارتباط با پروندهای در خصوص فروش محصولات شرکت سایپا بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند.
روایت روزنامه ایران از بازداشت دو نماینده مجلس: از مدیران دوره احمدی نژاد بودند
دو نماینده مجلس پنجشنبه و جمعه را در زندان اوین سپری کردند؛ محمد عزیزی نماینده ابهر و فریدون احمدی نماینده زنجان.
ایران نوشت: خبر بازداشت آنها شامگاه چهارشنبه منتشر شد و آنطور که دیروز یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس به «ایران» گفت، به دلیل تعطیلات آخر هفته امکان تودیع وثیقه برای آزادی این دو مهیا نشده است. آن طور که روز پنجشنبه علیرضا سلیمی، عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان خبر داده بود، این دو نماینده مجلس در ارتباط با پرونده «تخلف» در شرکت سایپا بازداشت شدهاند.
محمد عزیزی و فریدون احمدی هر دو از اعضای کمیسیون صنایع مجلس هستند. فریدون احمدی در دولتهای نهم و دهم معاون وزیر بازرگانی، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیأت عامل سازمان ایمیدرو بود. محمد عزیزی هم در همان دولتها مشاور مدیرعامل سایپا و مشاور وزیر اقتصاد بود.
مچنین روزنامه اعتماد نوشت:اگر نام احمدی، نماینده اصولگرای زنجان تقریبا برای نخستینبار است که به موضوعات مرتبط با فساد گره خورده، اوضاع برای عزیزی، نماینده ابهر بسیار متفاوت است. البته که فساد موضوعی فراجناحی است ولی بازداشت محمد عزیزی که براساس سوابقش ازجمله چهرههای شناخته شده اصولگرا است، از اهمیتی دو چندان برخوردار است. او که سالها قبل مدیرکل اطلاعات و اخبار صداوسیما در کرمانشاه مشغول فعالیت بود، در دوره شهرداری محمود احمدینژاد به معاونت اجتماعی منطقه 15 تهران رفت و پس از ریاستجمهوری او به عنوان فرماندار ابهر انتخاب شد.
نخستینبار احمد توکلی در نامه بیستودوم تیرماه امسال خود به رییسی از بازداشت عزیزی و سپس آزادیاش با نازلترین نوع قرار وثیقه خبرداد و خواستار رسیدگی رییس دستگاه قضا به این مهم شد. عزیزی نوزدهم تیرماه بازداشت شده بود ولی اینبار اتهام او نه اخلال در بازار خودرو، بلکه پوشک بود؛ پوشک مولفیکس. خبرگزاری فارس نیز همان زمان در گزارشی خبر از ایجاد انحصار در بازار پوشک با سوءاستفاده از 50 میلیون دلار ارز دولتی داد.
عزیزی پس از انتشار این نامه در گفتوگو با «اعتماد» که در روز بیست وسوم تیرماه منتشر شد، بازداشت خود به اتهام اخلال در بازار پوشک را تایید کرد، ولی خواست این موضوع منتشر نشود تا فضا آرامتر شده و آنگاه سخن بگوید. اما هرگز چنین نشد ولی او مشخصا دخالت خود در ایجاد اخلال و انحصار در بازار پوشک از طریق نامهنگاری با وزیر صنعت را قبول ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید