سخنگوی جامعه روحانیت : قالیباف برای انتخابات لیست نمی دهد
امیدواریم جبهه پایداری هم به شورای ائتلاف بپیوندد
فعال سیاسی اصولگرا گفت: آقای قالیباف به دلیل اینکه عضو شورای وحدت راهبردی اصولگرایان است به صورت جدا از این شورا، لیستی ارائه نمیکند.
غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به ساماندهی اصولگرایان در انتخابات پیش روی مجلس اظهار کرد: تمام هدف ما این است که مجموعه تشکلهای جریان انقلابی با یکدیگر در ائتلاف حضور پیدا کنند و در تهران به طور ویژه به لیست واحد برسند.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: در راستای اتحاد اصولگرایان شورای وحدت راهبردی تشکیل شده و روند تکاملی را طی کرده است، اگر این روند تکاملی به نقطه هدف برسد، امید ما به شدت بالا میرود که اصولگرایان به لیست واحد دست پیدا کنند این لیست باید ترکیبی از نیروهای با تجربه و جوان باشد، زیرا ما وارد گام دوم انقلاب شدهایم. علاوه بر این، حضور خانمها باید در مجلس شورای اسلامی پررنگتر شود.
فعال سیاسی اصولگرا درباره ارائه لیست جدا از شورای وحدت راهبردی اصولگرایان توسط قالیباف گفت: آقای قالیباف به دلیل اینکه عضو شورای وحدت راهبردی اصولگرایان است به صورت جدا از این شورا، لیستی ارائه نمیکند؛ البته امید است که جبهه پایداری هم به شورای ائتلاف بپیوندد.
این اظهار نظر در حالی است که قالیباف روز گذشته با بیان اینکه با فرمول «تکرار» مردم هیچ دستاوردی حس نکردند، گفت: متاسفانه آنهایی که بانی و باعث این دولت بودند هم مسئولیت نمیپذیرند. محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در شب سوم سفر به استانهای خراسان جنوبی و رضوی، به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس، در جمع مردم نیشابور و در یادواره شهدای ورزشکار این شهرستان طی سخنانی اظهار داشت: در ۸ ماهه نخست دوران دفاع مقدس تفکر بنیصدر، فرمانده کل قوا، بر جبهه حاکم بود. او یک جنگ کلاسیک را دنبال میکرد و میگفت: برای جنگی معقول، به تانک، توپ، مهمات و تجهیزات دیگر نیاز دارم. حال که نداریم باید زمین بدهیم و زمان بخریم، باید شخصی را در سازمان ملل میانجی قرار دهیم و آتشبس را بپذیریم.
وی افزود: ظاهر حرف زیباست و شاید عقلانیتی بر آن حاکم باشد که حال که تجهیزات نداریم نباید جنگید، اما فرهنگ قرآن میگوید تمام نیرو و توان خود را بگذار و به جوانان نواندیش و تحولگر میدان بده به پیروزی خواهی رسید. زمانی که مردم و جوانان به صحنه آمدند و امام فرماندهی را به عهده گرفت طراحی و راهبردها تغییر کرد و با حداقل نیرو افتخار آفریدیم، زمانی که امام (ره) فرمودند: راه قدس از کربلا میگذرد به دلیل فشار و سختی زیاد، بسیار باور نداشتند. اما با گوشت و پوست و استخوان لمس کردیم که راه قدس از کربلا میگذرد و ۲۰ روز دیگر در اربعین همین را بهعین خواهیم دید.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبتها به موضوعات اقتصادی مبتلابه کشور پرداخت و گفت: در اقتصاد و حوزه مالی خداوند تأکید میکند اگر ربا و پول ربا در حکومت و دولت شما آمد، نه با کفار بلکه با من در جنگ هستید، ربا جنگ باخداست بنابراین زمانی که در اقتصادمان ربا داریم چطور میخواهیم مشکلاتمان حل شود حال حتی اگر هم جمهوری اسلامی باشد. قالیباف ضمن اشاره به اینکه اگر با تفکرات قدیمی دویست میلیارد دلار هم درآمد داشته باشیم وضعیت اقتصادی تغییری نخواهد کرد، افزود: این سوءمدیریت دلیل مشکلات و فساد است، اگر با چنین تفکری دویست میلیارد دلار هم از فروش نفت درآمد داشته باشیم اقتصاد همین خواهد بود و هیچ اتفاقی نمیافتد، دلار چهار برابر افزایش پیدا میکند و پراید قیمتش هشت برابر افزایش میشود؛ اما وقتی دلار پایین میآید، قیمت پراید کاهش پیدا نمیکند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: تولیدکننده هنوز کار را شروع نکرده برایش برگه مالیاتی میبرند؛ برای جوانی که با تلاش خودش بهسختی یک ساندویچفروشی میزند سریعاً مالیات تعیین میکنند، اما از دارندگان حسابهای کلان بانکی که سودهای میلیاردی به حسابشان تعلق میگیرد، مالیات گرفته نمیشود. قالیباف با بیان اینکه سیصد هزار میلیارد تومان سود بانکی به سپردهها پرداخت میشود گفت: ۳۴ درصد از این ۳۰۰ هزار میلیارد تومان سود بانکی به کمتر از یک دهم درصد از آنها میرسد یعنی حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به چند صد نفر پرداخت میشود، چرا از اینها مالیات نمیگیرند؟ اما در مقابل با فشار بر ۴ میلیون نفر، کمتر از ده هزار میلیارد تومان مالیات به دست میآید، اما اگر از آن ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سود، مالیات بگیرید چند برابر این عدد میشود. خون ۴ میلیون نفر را در شیشه میکنید به دلیل چند صد نفر؟ از این افراد میتوان چندین برابر مالیاتهای خرد، درآمد برای کشور کسب کرد.
قالیباف افزود: مگر نمیگویند در کشور دچار مشکل نقدینگی نیستیم؟ مگر الان دچار تورم و رکود در تولید نیستیم؟ اگر با اصلاح نظام مالیاتی این پولها به چرخه تولید بازدگردد، بخش عمدهای از مشکل رکود و تورم حل خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این خرده را نه به یک جریان سیاسی خاص بلکه به همه افراد میگیریم، جریانات سیاسی شعارهای متفاوت میدهند، اما در عمل یکی هستند و اقتصاد را به زمین میزنند. اینها نتیجه سوءمدیریت است و با سیاسیکاری و تکرار هم حل نمیشود. وی در ادامه افزود: با فرمول «تکرار» مردم هیچ دستاوردی حس نکردند. متاسفانه آنهایی که بانی و باعث این دولت بودند هم مسئولیت نمیپذیرند؛ و در تلاش هستند از خود رفع مسئولیت کنند. میلیاردها دلار برای کنترل بازار ارز تزریق شد، اما قیمت روز به روز بالاتر رفت. ارزش دارایی مردم به یک سوم رسید. یک نفر نیامد جلوی مردم بنشیند و عذرخواهی کند. بیکفایتی و بیمدیریتی در این دولت «تکرار» شد، اما عذرخواهی نه. راه حل برای تغییر و تحول کلان، نه. مشکل البته به بینش مدیران ربط دارد. برخی از نوعی خودباختگی رنج میبرند که حاصل اش بن بست و ناکارآمدی است. این بن بستهای حاصل از ناامیدی افراد خودباخته را باید علاج کرد. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: زمانی که یک مشکل اقتصادی به چالش کل کشور تبدیل میشود مانند دوران دفاع مقدس باید تمام عزم را برای حل آن جزم کرد و با کمک مردم مشکلات را حل کرد.
دیدگاه تان را بنویسید