آیا می دانید/ نام ۹فرشته ای که در قرآن آمده است
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی افزود: دلیل دعوت انسان برای حضور در صراط هدایت، قدرت اختیار آدمی است، چرا که انسان در عالم هستی برخلاف فرشتگان دارای قدرت اختیار و انتخاب است.
وی تصریح کرد: خداوند فرشتگان را برای عبادت آفریده؛ فرشتگان عقل محض بوده و دارای مقام عصمت هستند.
حجتالاسلام و المسلمین رفیعی با تأکید بر اینکه اعتقاد به فرشتگان و ملائکه مانند اعتقاد به خداوند و رسولش واجب است، خاطرنشان کرد: فرشتگان واسطه فیض الهی هستند، خداوند برخی از امور را به واسطه فرشتگان برای انسانها مقدر میکند.
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم از ۹ فرشته یاد کرده است، گفت: جبرئیل، میکائیل، ملک الموت، رقیب و عتید، مالک، هاروت و ماروت و روح از جمله این فرشتگان هستند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ادامه داد: خداوند بعضی از فرشتگان را مسئول مراقبت از انسانها به ویژه کودکان کرده است و گروهی دیگر از فرشتگان حامل عرش الهی هستند. گروهی برای مؤمنان دعا می کنند، عدهای ثواب صلوات را شمارش می کنند ؛ فرشتگان وظیفه اطاعت از اوامر الهی و اجرای آن در زمین و تدبیر امور عالم را دارند.
حجتالاسلام و المسلمین رفیعی با تأکید بر اینکه خطبه عقد امام علی علیهالسلام و حضرت زهرا سلامالله علیها را فرشتهای به نام راحیل خوانده است، اظهار داشت: پیامبر صلیالله علیه و آله میفرمایند: «این خطبه به قدری زیبا بود که کسی مثل آن را در زمین و آسمانها نشنیده بود».
وی افزود: در آیات و روایات بیانشده فرشتگان بال دارند؛ اما منظور از بال فرشته، بال پرندگان نیست؛ بلکه مراد از بال قدرت است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی یادآور شد: تمثال یکی از ویژگیهای فرشتگان است، یعنی فرشتگان میتوانند در قالب انسان بر مؤمنان ظاهرشده و در امور مختلف مشارکت داشته باشند؛ بنابراین رعایت ادب در حرمهای اهلبیت و مکانهای معنوی به دلیل حضور فرشتگان واجب و لازم است.
منبع/ عتیق
دیدگاه تان را بنویسید