تلاش برای زنده نگه داشتن یاد روحانی
جوان آنلاین/ بیش از ۴۰ روز است که حسن روحانی، دوران ریاست جمهوریاش تمام شده و از سخنرانیهای هر روزهاش خبری نیست و از خودش هم خبری نیست! او برای درگذشت سرلشکر فیروزآبادی هم پیام تسلیت نداد. گرچه در روزهای پایانی ریاست جمهوریاش هم که در المپیک مدال گرفتیم، پیام تبریکی صادر نکرد تا معلوم شود او اگر رئیسجمهور نباشد، برایش مهم نیست در دیگی که برای او نیست، چه چیزی میجوشد!
حالا این روزها رسانههای اصلاحطلب تلاش میکنند از او بنویسند تا فراموش نشود. روزنامه آفتاب یزد، روز گذشته با تیتر «حسن روحانی در استراحت مطلق!» درباره او و نبودنش نوشت و کجا بودن حسن روحانی را «مهمترین» سؤال روزهای اخیر رسانهها دانست! آفتاب یزد برای پروپیمان کردن گزارش ساختگیاش حتی از نوشتن شایعات کف خیابانی پیرامون روحانی دریغ نکرده است؛ شایعاتی که معلوم نیست جز تحریریه این روزنامه در کجا به گوش خورده است: «برخی میگویند رئیسجمهور سابق حالا برای استراحت به اتریش رفته و در کنار دخترش به سر میبرد، عدهای نیز بر این اعتقادند که دلخوریهای حسن روحانی سبب شده تا این روزها منزوی شده و کنج عزلت بگزیند.»
این روزنامه را تا جایی پیش رفته که مینویسد «حتی شایعاتی در خصوص تماسهای او با یارانش برای کوهپیمایی که مورد اجابت واقع نشده هم مطرح است.» گویی خاله بازی است!
اما بعد حرف اصلیاش را مینویسد: «هرچند این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است، اما تاکنون حکمی برای او صادر نشده و آخرین حضور او در مجمع به حدود پنج ماه قبل از فوت مرحوم آیتالله هاشمیرفسنجانی برمیگردد.»
پیشتر نوشته بودیم که اصلاحطلبان تلاش میکنند نام روحانی را به عنوان یکی از گزینههای ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کنند، اما او جزو گزینهها قرار نگرفته است.
علیمحمد نمازی، فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی میگوید: «ما هم از آقای روحانی بیخبر هستیم و ظاهراً ایشان در حال استراحت مطلق هستند! همان زمانی هم که ایشان رئیسجمهور بود، اگر مجبور نبود حرفی نمیزد و در ملأ عام حاضر نمیشد... همان زمان ریاست جمهوریشان هم پر هیاهو نبودند و زیاد مورد سؤال خبرنگاران قرار نمیگرفتند بنابراین به نظر میرسد غیبت ایشان در حال حاضر بر گرفته از شخصیتشان باشد و طبیعی است.»
البته محمدعلی نمازی شاید قصد مزاح داشته؛ چه آنکه روحانی معمولاً هفتهای چندین سخنرانی با مقادیری قابل توجه از جنجال و حاشیه و توهین و تهمت به منتقدان داشت و سخنرانیهای روحانی را میتوان به عنوان یکی از دلایل برهم خوردن امنیت روانی جامعه طی هشت سال گذشته دانست.
نمازی با اشاره به نظرات مختلف درباره نقش دولت روحانی در موضوعات مختلفی همچون واردات واکسن، عضویت ایران در پیمان شانگهای و نیز عضویت روحانی در مجمع تشخیص مدعی شده که «مردم از آقای روحانی انتظار دارند که توضیح بدهد و آنها را در جریان اتفاقاتی که افتاده قرار بدهد.» واقعاً این روزها مردم منتظر شنیدن توضیحات از روحانی هستند؟ یا ترجیح میدهند هشت سال گذشته را یادشان برود و برای همین هم اصلاحطلبان دنبال زنده کردن یاد رئیسجمهور سابق هستند؟
دیدگاه تان را بنویسید