دعوای مقامهای صهیونیست بر سر نقاشیهای نتانیاهو از «بمب ایران»
پس از آنکه اعلام شد «نفتالی بنت»، نخستوزیر جدید رژیم صهیونیستی قصد ندارد در سخنرانیاش در مجمع عمومی سازمان ملل رویه سلفش، «بنیامین نتانیاهو» علیه ایران را در پیش بگیرد، نتانیاهو با لحنی تند از او انتقاد کرد.
طبق گزارش رسانههای صهیونیستی بنت قرار است دوشنبه هفته آینده در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند. این نخستین بار در ۱۲ سال گذشته است که فردی غیر از نتانیاهو این جلسه را به نمایندگی از رژیم صهیونیستی مورد خطاب قرار میدهد.
در ۱۲ سال گذشته، بنیامین نتانیاهو ۱۰ بار در جلسات مجمع عمومی سازمان ملل به نمایندگی از رژیم صهیونیستی سخنرانی کرد. محور تمامی این سخنرانیها را ایران تشکیل میداد و او هر بار با ارائه نمایشهایی تبلیغاتی که معمولاً به استیضاح گرفته میشد مدعی شده بود ایران تا مدت کوتاهی دیگر به سلاح هستهای دست پیدا خواهد کرد.
یکی از بحثانگیزترین سخنرانیهای نتانیاهو در سال ۲۰۱۲ ارائه شد. او در آن جلسه با ارائه یک نقاشی از یک بمب اتمی مدعی شده بود ایران به زودی به چنین سلاح هستهای دست پیدا خواهد کرد.
روز گذشته رسانهها گزارش دادند تیم «نفتالی بنت» به بیحاصلی نمایشهای تبلیغاتی نخستوزیر سابق این رژیم علیه ایران در سخنرانیهای مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعتراف کرده و گفته قصد ندارد از سبک او پیروی کند.
مقامهای موساد و دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در آستانه سفر نفتالی بنت به نیویورک از او پرسیدهاند آیا قصد دارد در سخنرانی مجمع عمومی اطلاعاتی درباره حزبالله یا ایران رو کند یا خیر اما دستیاران بنت گفتهاند نمیخواهند از «ترفندهای مشابه نتانیاهو» استفاده کند.
سخنگوی نفتالی بنت هم امروز گزارشهای روز گذشته را تأیید کرد و گفت: «سخنرانی بنت متفاوت از سخنرانیهای نتانیاهو خواهد بود. از ابزارهای کمکی تصویری، پوستر، نقاشی و موارد مانند اینها استفاده نخواهیم کرد.»
نتانیاهو در توییتر پاسخ داده است: «دغدغههای بنت برای متمایز کردن نتانیاهو به هر طریق ممکن ضربات سنگینی به اسرائیل در زمینه مبارزه با ویروس کرونا، مبارزه با ایران هستهای و مبارزه دیپلماتیک علیه فلسطینیها وارد میکند.»
وی اضافه کرده است: «به جای حمله احمقانه به سخنرانیهای موفق نتانیاهو در سازمان ملل، بنت باید این خطابهها را به دقت مورد مطالعه قرار دهد تا یاد بگیرد چگونه میتوان توجه دنیا را جلب کرد و آن را در جهت منافع اسرائیل به خدمت گرفت.»
با آنکه نفتالی بنت و «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی هر دو جزو سیاستمداران تندرو افراطی در قبال ایران محسوب میشوند رسانههای صهیونیستی مدعی هستند بنت قصد دارد سیاستهای تلآویو را به مسیر جدیدی هدایت کند.
کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سالهای گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کردهاند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.
ایران تأکید میکند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی (انپیتی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هستهای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.
علاوه بر این، بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هستهای ایران بازدید کردهاند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هستهای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکردهاند.
ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنشها بر سر برنامه هستهای خود دست پیدا کرد. علیرغم اذعان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.
از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاحهای هستهای در منطقه غرب آسیا است و با حمایتهای آمریکا برنامه تسلیحات هستهای خودش را از نظارتهای بینالمللی دور نگاه داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید