انتقام چه چیزی را از فوتبال خراسان گرفتید؟
دبیر هیئت فوتبال خراسان رضوی درباره کنار گذاشتن شهر خودرو از جدول لیگ آزادگان و سرنوشت مشابه تیمهای مشهدی صحبت کرد.
به گزارش ورزش سه، پس از برگزاری جلسه تعیین وضعیت باشگاه شهرخوردو، مهلتی دو هفتهای به این تیم داده شد تا با حل مشکلات خود از هفته یازدهم در مسابقات حاضر شود اما با این وجود اقدام مثبتی در این خصوص صورت نگرفت تا شهرخودرو در دو مسابقه برابر خیبر و پارس جنوبی جم نیز حاضر نشود و سرانجام امروز، سازمان لیگ با انتشار یک بیانیه رسمی، این تیم را از جدول لیگ یک کنار بگذارد.
محسن حیدری دبیر هیئت فوتبال استان خراسان رضوی درباره این اتفاق به خبرنگار ما گفت: این اتفاق حرف ما را ثابت میکند. ما از ابتدا منتقد مدیران شهرخودرو بودیم و میگفتیم نمیتوانند این تیم را مدیریت کنند؛ دوستان دو هفته فرصت داشتند تا پنجره نقل و انتقالاتی خود را باز و مشکلات را حل کنند اما نتوانستند این کار را انجام بدهند و نه تنها پنجره را باز نکردند و بازیکن هم اضافه نکردند، برای سفر به جم هم اقدامی صورت ندادند و به بازیکنان اعلام کردند با اتومبیل شخصی و نه حتی اتوبوس، بروند و بازیکنان هم قبول نکردند تا متاسفانه نماینده استان خراسان رضوی به دلیل سوءمدیریت مجموعه شهرخودرو به این سرنوشت دچار شد.
او ادامه داد: پیشنهاد من به مدیران شهرخودرو این است که حالا تلاش کنند تا این تیم فقط یک رده سقوط کند و سال آینده در لیگ دسته دوم کشور حضور داشته باشد؛ این تصمیمگیری باید در ارکان قضایی فدراسیون فوتبال انجام شود و باید منتظر تصمیم آنها باشند.
حیدری درباره انتقاداتی که به هیئت فوتبال وارد میشود و همچنین آینده تیم شهرخودرو گفت: بحثهایی مطرح میشود که به زعم ما انتقاد غیرمنصفانه است. برخی میگویند چرا هیئت فوتبال کار نمیکند اما باید در نظر بگیریم که این باشگاه ملک شخصی است و مدیریت آن دست یک شخص حقیقی یا حقوقی است. ما هیچ کاری نمیتوانیم انجام بدهیم و مدیران باشگاه باید تلاش کنند؛ آنها میتوانستند پنجره نقل و انتقالاتی را باز کنند و در مسابقات شرکت کنند اما این کار را نکردند. در حال حاضر هم آینده این تیم دست ما نیست و باید ببینیم آقایان چه تصمیمی دارند. امیدوارم بتوانند تا ابتدای لیگ دو سال آینده مشکلات را حل کنند و در لیگ دو نمایش آبرومندی داشته باشند. ما دعا میکنیم که شهرخودرو به سطح اول فوتبال ایران برگردد.
وی افزود: من باز هم میخواهم این نکته را بگویم که هیئت فوتبال نقشی در این اتفاق ندارد و این تیم مالک دارد. مگر در کرمان که دو تیم خوب دارد، هیئت فوتبال تیمداری میکند؟ یا در اصفهان هیئت فوتبال نقش دارد؟ یک بنگاه اقتصادی تیمداری میکند و هیئت فوتبال هم نقش حمایتی دارد؛ این مسائل تلاش و عرضه مدیران یک باشگاه است. نمیدانم مدیران شهرخودرو عزمی برای باز کردن پنجره نقل و انتقالاتی و حضور در مسابقات لیگ دو یا لیگ سه دارند یا خیر.
دبیر هیئت فوتبال خراسان در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه مدیران شهرخودرو مسئولیت کار را بر عهده گرفتند، پس از جلسه چه اتفاقی افتاد عنوان کرد: آخرین برخورد من با مدیران شهرخودرو در همان جلسه بود و میتوانید از سازمان لیگ هم سوال کنید که در آن جلسه مصوب شد که مسئولیت این تیم بر عهده مدیران شهرخودرو است و بعد از آن من هیچ تعامل یا صحبتی با این بزرگواران نداشتم اما متاسفانه نتوانستند در این سه هفته اقدامی داشته باشند.
حیدری درباره سرنوشت مشابه تیمهای مشهدی مثل پیام و ابومسلم و سیاه جامگان توضیح داد: هر کدام از این تیمها یک مبحث جدا دارند؛ برای مثال پیام دقیقا مثل شهرخودرو یک مالک خصوصی داشت و ایشان میگفت من توانایی تیمداری ندارم و ما یک هفته بازیهای این تیم را به تعویق انداختیم تا یک نفر در استان پیدا شود و این تیم را خریداری کند اما کسی این کار را نکرد و مالک هم گفت میخواهم تیم را به بابل منتقل کنم. من باز هم به جملهای برمیگردم که درباره شهرخودرو گفتم؛ این یک ملک خصوصی است و مثل این است که من به یک نفر بگویم حق نداری با ماشین خودت از این خیابان تردد کنی. ما تلاش زیادی کردیم که پیام در خراسان رضوی بماند اما هیچ بنگاه اقتصادی یا شخص دارای تمکن مالی پای کار نیامد تا این تیم را بگیرد وگرنه ما که نمیتوانستیم پیام را منحل کنیم و به یک شخص بگوییم چون هیچکس در استان نیست، تو ضرر کن.
او تصریح کرد: پیام، شهرخودرو، ابومسلم و ... هرکدام یک فضای متفاوت داشتند. من هم این صحبت را قبول دارم که فوتبال خراسان از این موضوع ضرر میکند اما معتقدم که ابزارهای مالکیتی باید به فکر یک بنگاه اقتصادی و درآمد پایدار باشند تا مثل کرمان و اصفهان تیمداری کنند و فوتبال و حتی سایر ورزشهای استان را نجات بدهند ولی ما به عنوان هیئت فوتبال نمیتوانیم نقشی داشته باشیم؛ من نه نمیتوانم تیمداری کنم و نه نهاد حاکمیتی هستم که از دید دولتی و حاکمیتی، به بنگاه اقتصادی فشار بیاورم تا وارد شود. این وظیفه دستگاههای دولتی است که کمک کنند و به فکر یک بنگاه اقتصادی پایدار برای خراسان باشند وگرنه من به عنوان هیئت فوتبال اجازه این کار را ندارم و من نقش هماهنگی و پشتیبانی را در مسابقات فوتبال کشوری دارم.
حیدری در پایان گفت: اگر وضعیتی را که شهرخودرو در دو سه فصل اخیر طی کرد، بررسی کنید، از زمانی که مجموعه شهرخودرو به مشکل مالی خورد و مشکلاتی برای مدیران این تیم ایجاد شد، نحوه اداره تیم فوتبال آقایان خوب پیش نرفت و حتی یک تیم لیگ برتری نوجوانان و یک تیم امید داشتند که آنها هم سقوط کردند چون در مسابقات شرکت نکردند. متاسفانه مشخص نیست مدیران شهرخودرو با این نحوه مدیریت خود، انتقام چه چیزی را از فوتبال خراسان گرفتند؟ همین تیم با همین وضعیت دست و پا شکسته، میتوانست در مسابقات بماند اما میخواستند با خودروی سواری تیم را تا جم بفرستند. در واقع نحوه مدیریت آقایان به فوتبال خراسان لطمه زد اما متاسفانه آنها عادت به فرافکنی و دشمنسازی از هیئت فوتبال دارند. امیدوارم بگویند که چرا با این تیم این کار را کردند. به فرض با هیئت فوتبال مشکل داشتند؛ فوتبال خراسان چه گناهی داشت؟ چرا تیمهای پایه را اجازه دادند که این بلا سر آنها بیاید؟ مدیران شهرخودرو بالاترین سهم را در این افتضاح فوتبالی دارند و کاش بگویند که انتقام چه چیزی را از فوتبال خراسان گرفتند.
دیدگاه تان را بنویسید