از سجیل تا هایپرسونیک، تمام تل‌آویو را زیر ضرب نیروهای مسلح ایران آورده است و هیچ نقطه‌ای از سرزمین‌های ۱۹۴۸ برای رژیم امن نیست، آتش‌سوزی‌های دنباله‌دار و بمب‌گذاری در خیابان‌های قدس‌اشغالی هم حسابی صهیونیست‌ها را کلافه کرده و باگ‌های امنیتی متعدد دیگر حیثیتی برای رژیم اشغالگر باقی نگذاشته است.

دست‌برتر ایران در جنگ‌اطلاعاتی با اسرائیل
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

دیروز هم اعضای شبکه اراذل و اوباش مرتبط با سرویس اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی که خردادماه در تور اطلاعاتی وزارت اطلاعات گرفتار شده بودند، به دار مجازات آویخته و اعدام شدند. حالا در این وضعیت داوید بارنع، رئیس سازمان تروریستی موساد مدعی شده است در تهران و کرمانشاه به ایران پاسخ خواهیم داد. این یعنی عصبانیت صهیونیست‌ها وقتی نمی‌توانند عضو کابینه‌شان را کنترل کنند که اطلاعات دولت‌شان را به تهران منتقل نکند و یا وقتی فیلم‌های آنلاین انفجارهای تل‌آویو و اورشلیم در شبکه‌های اجتماعی ما پخش می‌شود کاملا طبیعی است و آنها بازی را باخته‌اند. اما این جنگ اطلاعاتی وارد چه فاز جدیدی شده است که صهیونیست‌ها را این‌طور به‌هم‌ریخته؟ 

 قتل افسران صهیونیست

اگر خاطرتان باشد حوالی مهرماه بود که خبری درباره قتل افسران صهیونیست توسط موساد منتشر شد که نشان می‌داد سازمان اطلاعاتی اسرائیل برای مقابله با نفوذ ایران حداقل شش افسر برجسته مرتبط با میز ایران را به‌اتهام ارتباط با سربازان گمنام امام‌زمان‌(عج) حذف کرده و آنها را به روش‌های مختلف کشته است.  ماجرا از این قرار بود که بعد از یک عملیات پیچیده امنیتی موساد برای خرابکاری در یک مرکز صنعتی در اصفهان که به بازداشت تمام عوامل عملیاتی آن توسط وزارت اطلاعات ایران منجر شد، موساد در وهله اول مجبور به برکناری مسئول میز ایران گردید و در گام دوم شش افسر برجسته خود مرتبط با این میز را به‌اتهام ارتباط با ایران حذف کرد؛ تومر ایکس، آیالون شاپیرا، شارون اسمال، شایلی وست‌لند، اوفک‌آهارون و ایتامار الحرر شش افسری بودند که به‌اتهام ارتباط با دستگاه امنیتی ایران، در مراحل بازجویی توسط موساد کشته شدند و حتی رژیم‌صهیونیستی مرگ این شش نفر را تایید کرد.  حالا بعد از انفجارهای آنلاین در سرزمین‌های‌اشغالی و هک‌شدن اکثر نهادها و سازمان‌های این رژیم، رئیس موساد اظهارات ضدایرانی جدیدی را مطرح کرده است که این اظهارات علنی و صریح رئیس موساد نشانگر شکست‌‌های پی‌درپی این سازمان تروریستی از دستگاه‌های اطلاعاتی ایران است. 

 

لوکیشن موساد دهم تیرماه در پاریس

با این‌که صهیونیست‌ها برای قطع تسلط دستگاه‌های اطلاعاتی ایران شش افسرشان را به‌قتل رساندند و اخیرا هم برخی دیگر را حذف کردند اما با وجود این نتوانستند حفره‌ای در تسلط ایران ایجاد کنند و بفهمند توطئه آنها برای تجزیه ایران توسط چه‌کسی و در چه ‌سطحی به‌طور کامل به تهران منعکس شده است. همین مسأله برای سران مقامات صهیونیست خیلی گران تمام شده است. مثلا افشای جزئیات جلسه دهم تیرماه سران تجزیه‌طلب کرد با نماینده آمریکا و موساد در پاریس یکی از این مصادیق است که درعین‌حال اتفاقات کردستان را هم بهتر قابل بررسی تحلیل می‌کند.

مثال دوم هم افشای پروژه آنها علیه ایران در مالزی است. چون صهیونیست‌ها خودشان به‌خوبی می‌دانند کدام سازمان، نیروهای‌شان در مالزی را به سازمان اطلاعات این کشور معرفی کرده و مطلع هستند که افسران‌شان در دنیا چگونه و چرا آواره شده‌اند، بنابراین چنین پریشان‌گویی‌هایی از سوی رئیس موساد قابل درک است چون بازی‌ آنها لو رفته و این بازی ایران است که تازه آغاز شده.

 

اعدام اعضای مرتبط با اسرائیل

در این سمت برنامه ایران برای صهیونیست‌ها، هر روز آپدیت جدیدی دارد و آنها را با چالش‌های جدی‌تر مواجه می‌کند چون روز گذشته اعضای شبکه اراذل و اوباش مرتبط با سرویس اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی اعدام شدند.  خرداد امسال بود که روابط‌عمومی سپاه از دستگیری شبکه‌ا‌ی از اراذل و اوباش مرتبط با سرویس اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی خبر داد که این شبکه با هدایت سرویس اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی، اقدام به سرقت و تخریب اموال شخصی و عمومی، آدم‌ربایی و اخذ اعترافات ساختگی از طریق شبکه اراذل و اوباش می‌کرد و در نهایت اعضای این گروه با همکاری سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات دستگیر شدند.  اعضای این باند که با هدایت افسران اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی با تهیه سلاح جنگی اقدام به آدم‌ربایی می‌کرد، دستمزد خود را به‌صورت ارز دیجیتال دریافت می‌کردند و حتی براساس مفاد موجود در پرونده، متهمان از اراذل و اوباش سابقه‌دار بودند و اعضای اصلی این باند از این‌که سفارش اقدامات خود را از افرادی در خارج از کشور دریافت می‌کردند و در قبال اخذ پول اقدام به برهم‌زدن امنیت کشور کرده‌اند، آگاه بود‌ه‌اند. همچین متهمان از نوع اقدامات ضدامنیتی و اخذ دستورالعمل‌های حفاظتی پیرامون تردد، ارتباطات و رعایت ملاحظات امنیتی از افرادی در خارج کشور، آگاهی کامل داشتند. براساس مستندات پرونده و اعترافات متهمان، عوامل اصلی این تیم متشکل از اراذل و اوباش در قالب دو تیم عملیاتی رژیم‌صهیونیستی به سرتیمی متهم حسین اردوخان‌زاده معروف به زکریا و متهم میلاد اشرفی بوده است.

 

جزئیات اقدامات شبکه جاسوسی

 افسر موساد در هر دو تیم یک نفر به نام سیروس بوده است که نفرات تیم دوم او را به نام سیاوش می‌شناختند. نحوه شروع و ارتباط این باند با سرویس اطلاعاتی رژیم‌صهیونیستی از طریق حسین اردوخان‌زاده بوده است. وی که به مدت سه سال از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ به جرم قاچاق انسان از ترکیه به یونان، در زندان یونان در بازداشت بوده است، با فردی به نام اوزان که وی نیز به همین اتهام بازداشت بوده، آشنا می‌شود. اردوخان‌زاده با پیشنهاد اوزان جهت انجام قاچاق انسان در استانبول ترکیه موافقت کرده و پس از آن به خانه‌ای که قاچاقچیان انسان در آن حضور داشتند، اسکان داده می‌شود. متهم در همان‌جا با شخصی با هویت «آریا» به‌عنوان کاپیتان آشنا می‌شود که در آن زمان آریا، پیشنهاد کار خوب همراه با پول خوب را به متهم می‌دهد. اوزان به اردوخان‌زاده می‌گوید این کار از گربه‌کشی تا آدم‌کشی دارد و پیشنهاد می‌دهد که اگر متهم آن را بپذیرد، شماره وی را به صاحب کار مربوطه دهد و متهم نیز قبول می‌کند. سپس بعد از مدتی، متهم از آریا جدا شده و شماره تلفن او را می‌گیرد. اردوخان‌زاده به همکاری خود با اوزان ادامه می‌دهد تا این‌که مدت‌اقامتش در ترکیه تمام می‌شود و اوزان بلیت تهران را برای وی تهیه می‌کند. متهم که مدت‌اقامتش در ترکیه تمام شده و به ایران بازگشته بود، شخصی با شماره تلفن خارجی از طریق واتس‌اپ با وی تماس می‌گیرد و ضمن معرفی خود با هویت «سیروس» (افسر موساد)، عنوان می‌کند شماره وی را از آریا گرفته است.  سیروس در این مکالمه عنوان می‌کند شخصی به نام «کارما» می‌خواهد با وی صحبت کند. کارما در این تماس اظهار می‌کند آریا شما را تایید کرده است و در ادامه سیروس، کار را برای شما توضیح خواهد داد.  پس از اتمام مکالمه با پیشنهاد سیروس، متهم چند نفر دیگر را برای انجام کار معرفی می‌کند. متهمان برای همکاری با موساد، از طریق کیف پول دیجیتالی در دفعات متعدد، برای اقدامات خود ازجمله خرید اسلحه و تجهیزات مورد نیاز ارز دیجیتال دریافت کرده‌اند. متهمان در طول زمان همکاری با افسر اطلاعاتی موساد دستورات وی را اجرا کرده و پس از انجام هر دستور مبالغی را دریافت می‌کنند. 

 نحوه ارتباط‌گیری موساد با متهمان

نحوه تعامل و ارتباط‌گیری سرویس جاسوسی رژیم‌صهیونیستی با متهمان مانند توصیه‌های حفاظتی در خرید اقلام ارتباطی، ازبین‌بردن اقلام پس از ماموریت، دوری از دید دوربین‌های مداربسته، جابه‌جایی با چندین خودرو و... حاکی از امنیتی بودن ماموریت‌ها و آموزش نکات حفاظتی توسط عوامل موساد به عوامل اجرایی از همان ابتدای کار بوده است. آسیب به اموال عمومی و خصوصی، تهیه فیلم و عکس از منازل هدف، خرید و فروش اسلحه و آدم‌ربایی ازجمله اقداماتی است که متهمان با دستورات عامل موساد انجام داده و در قبال آن مبالغی دریافت کرده‌اند.  متهم میلاد اشرفی، سرتیم گروه دوم این باند از طریق اینستاگرام با فردی به نام «آزیتا» آشنا شده است. بعد از مدتی آشنایی و انجام برخی کارها، آزیتا، میلاد اشرفی را به فردی به‌نام «سیاوش»(عامل موساد و همان سیروس تیم اول) معرفی می‌کند که در سوئد مستقر است. سیاوش به بهانه یافتن کار مناسب برای متهم، با وی ارتباط برقرار کرده و او را سوژه مناسبی برای اقدامات سرویس جاسوسی در ایران شناسایی می‌کند.  سیاوش در ابتدا از متهم اشرفی می‌خواهد اقداماتی نظیر شعارنویسی و آتش‌زدن لاستیک را انجام دهد و در ادامه برنامه‌هایی مهم‌تر را به او ابلاغ می‌کند و از وی می‌خواهد که افرادی مطمئن را به گروه معرفی کند. اعضای تیم دوم نیز مانند تیم اول، دستورات عامل موساد را اجرا کرده و مبالغی را در ازای انجام کار‌های مختلف دریافت کرده‌اند.  پس از دستگیری متهمان و طی روال قانونی پرونده و صدور احکام اولیه متهمان، پرونده جهت فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارجاع شد. پرونده در شعبه نهم دیوان عالی کشور بررسی و در نهایت رای نهایی برای هفت نفر از متهمان صادر شد. براساس رای نهایی صادره از سوی دیوان عالی کشور، متهمان ردیف اول تا چهارم پرونده، به نام‌های حسین اردوخان‌زاده، شاهین ایمانی‌محمودآباد، میلاد اشرفی ‌آتباتان و منوچهر شهبندی‌ بجندی به جرم همکاری اطلاعاتی با رژیم‌صهیونیستی و آدم‌ربایی به اعدام محکوم شدند. سه متهم دیگر، براساس جرایمی ازجمله ارتکاب جرم علیه امنیت کشور، معاونت در آدم‌ربایی و نگهداری سلاح به پنج تا ۱۰سال حبس محکوم شدند و برهمین اساس صبح دیروز، احکام چهار نفر از اعضای اصلی باند اراذل و اوباش مرتبط با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اجرا شد.

امین صبحی - دبیر گروه سیاسی روزنامه جام جم