قالیباف در نشست مشترک دولت و مجلس:
اگر در تصمیمهای ما نقش مردم دیده نشود، از تحول فاصله میگیریم
رئیس مجلس با اشاره به لزوم تحول در کشور که از سوی رهبر معظم انقلاب نیز مورد تأکید قرار گرفته است گفت: برای رقم زدن تحول باید نظام حکمرانی با مردم تعامل داشته باشد؛ به این معنا که در هر تصمیمی که می گیریم و هر اقدامی که انجام می دهیم، نقش مردم مشخص باشد؛ در غیر این صورت از مردمی سازی و تحول فاصله می گیریم
رئیس مجلس با اشاره به لزوم تحول در کشور که از سوی رهبر معظم انقلاب نیز مورد تأکید قرار گرفته است گفت: برای رقم زدن تحول باید نظام حکمرانی با مردم تعامل داشته باشد؛ به این معنا که در هر تصمیمی که می گیریم و هر اقدامی که انجام می دهیم، نقش مردم مشخص باشد؛ در غیر این صورت از مردمی سازی و تحول فاصله می گیریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک دولت و مجلس که عصر امروز چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ در سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به موضوع تحول که از سوی رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سال جدید مطرح شد با بیان این که برای تحول باید نظام حکمرانی با مردم تعامل داشته باشد گفت: اگر تصمیمی بگیریم که نقش مردم در آن نباشد، از تحول فاصله گرفته ایم.
وی در همین زمینه تصریح کرد: مردمی سازی زمانی اتفاق میافتد که در هر تصمیم، حرف، قانونگذاری، تصمیم اجرایی و... نقش مردم را مشخص کنیم.
قالیباف همچنین با اشاره به برنامه هفتم توسعه که در دولت درحال تدوین است بر ارائه آن به مجلس حداکثر تا پایان اردیبهشت تاکید و اظهار کرد: برنامه هفتم توسعه کشور باید محور همه تحولات کشور قرار گیرد و این برنامه در حقیقت باید میثاق ملی نظام حکمرانی برای تحول باشد.
رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات سال جاری و تأکیدات رهبر انقلاب درباره آن اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب، بر چهار راهبرد مشارکت، امنیت، سلامت و رقابتی بودن انتخابات تأکید کردند و در این زمینه لازم است توجه کنیم که لازمه مشارکت مردم، اعتماد آنهاست و اینکه مردم ببینند که در موضوعات کشور اثرگذارند و بدانیم که مردم میزان اثرگذاری خود در نظام حکمرانی را ارزیابی می کنند.
قالیباف با تأکید بر اینکه همه باید برای مشارکت مردم در انتخابات تلاش کنیم و با رقم زدن تحول می توانیم مشارکت بالایی در انتخابات رقم بزنیم اظهار کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، هر نتیجه ای حاصل شود همه ما پیروز شده ایم اما نتیجه مشارکت پایین، عدم موفقیت کشور است.
این خبر در حال تکمیل است...
دیدگاه تان را بنویسید