یک ژنرال سابق ارتش رژیم صهیونیستی خطاب به مقامات این رژیم گفت که از نوار غزه خارج شوند و وارد جبهه ای جدید از جنگ در شمال سرزمین های اشغالی نشوند.

درخواست این ژنرال از مقامات اسرائیل
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

«یسرائیل زیو» فرمانده اتاق عملیات سابق و ژنرال ذخیره این رژیم در اظهاراتی از مسئولان صهیونیست خواست از نوار غزه خارج شوند.

وی افزود: جبهه جنگ در شمال(سرزمین های اشغالی) ایجاد نکنید و با توافقی که آمریکا مطرح کرد، اسرا را بازگردانید.

اخیرا نیز «ایهود باراک» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در یادداشتی در روزنامه «هاآرتص» نوشت که این رژیم با خطرناک ترین بحران مواجه است.

باراک در این یادداشت افزود که بحران در رژیم اسرائیل از هفت اکتبر ۲۰۲۳ (پانزده مهر ۱۴۰۲) با وحشتناک ترین شکست در تاریخ جعلی خود آغاز شد و به نظر می رسد که جنگ علیه نوار غزه فشل ترین جنگ و در نتیجه ناتوانی راهبردی در بالاترین سطوح این رژیم است.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که پس از حمله راکتی گردان‌های القسام، در پایگاه نظامی «کیسوفیم»، آتش سوزی رخ داد.

وی ادامه داد: ما در برابر یک تصمیم دشوار و قاطع، بین گزینه‌های بد در رابطه با موضوع ادامه جنگ در غزه، گسترش عملیات علیه حزب‌الله در شمال و خطر یک جنگ فراگیر و چند محوری که ایران و نیروهای وابسته به آن را در بر می‌گیرد، ایستاده‌ایم.

باراک با بیان اینکه کابینه حاکم و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی فاقد صلاحیت هستند، تأکید کرد که این رژیم در حال حاضر اوج یک بحران رو به رشد را تجربه می‌کند که هنوز به پایان نرسیده و ماهیت این بحران در یک کابینه و نخست وزیر فاقد صلاحیت نهفته است.

به گزارش ایرنا، در حالی جنگ و جنایت در نوار غزه دویست‌ و پنجاه‌ و دومین روز خود را پشت سر می گذارد که دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه در گزارشی جدید اعلام کرد که بیش از ۱۵ هزار کودک در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه شهید شده‌اند.

ایهود باراک نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در یادداشتی در روزنامه عبری زبان هاآرتص نوشته است که این رژیم با خطرناک ترین بحران تاریخ خود مواجه است.

بر اساس این گزارش، از هفتم اکتبر گذشته (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۱۵ هزار و ۶۹۴ کودک بر اثر حملات رژیم اشغالگر شهید، حدود ۳۴ هزار کودک زخمی و ۳هزار و ۶۰۰ کودک مفقود شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است: حدود یک هزار و ۵۰۰ کودک دست و پا یا چشم‌های خود را از دست داده یا دچار ناتوانی دائمی شده‌ و حداقل ۲۰۰ کودک توسط اشغالگران ربوده شده‌اند.

این در حالی است که ۱۷هزار کودک یتیم شده‌اند که سه درصد آنها هر دو والدین خود را از دست داده‌اند، همچنین بیش از ۷۰۰ هزار کودک هم به اجبار از محل زندگی خود آواره شده‌اند.