مردم در شوک الگو سازی وحشتناک بد سینما و سریال های خانگی
اعتراض مدیر سابق سیما و مردم به خشونت و اعتیاد علنی در سینما و شبکه خانگی
اعتراض مدیر سابق سیما به خشونت و اعتیاد علنی در شبکه نمایش خانگی/ بازنده و گردنزنی اثرات مخربی دارند و ساترا هم دکوری است
سریال بسیار «گردنزنی» که توسط یکی از تبلیغاتچیهای خشونتهای خیابانی سال ۱۴۰۱ کارگردانی شده و بهجای درام، متن آن با صحنههای خشن و اعتیاد آزاردهنده پر شده سریال «بازنده» رکورد جدیدی از خشونت را ثبت کرد.
به گزارش مشرق، دکتر «رضا حسینپور» از مدیران سابق تلویزیون و عضو هیات علمی دانشگاه تهران که به واسطه اجرای مناظرههای انتخاباتی سال ۱۳۸۸ شناخته میشود با انتشار پستی به محتوای خشن سریالهای شبکه نمایش خانگی اعتراض کرد.مدیر سابق شبکه چهارم سیما در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: سریالهای «بازنده و گردن زنی» ضعف خود را با خشونت و صحنه های قتل و اعتیاد علنی مثلاً جبران کرده است! این صحنهها اثرات مخربی بر اعصاب و روان مخاطبان دارد. «ساترا» هم این وسط دکور است!
بخشی از کاربران شبکه ایکس در پای این پست با تائید این دیدگاه ساترا را نهادی بدون کارکرد توصیف کردهاند.
روز دوشنبه روزی کیهان در خبری با عنوان "عادیسازی خشونت و قتل اعضای خانواده و دخانیات و مصرف مواد مخدر علنی در سریالهای جدید نمایش خانگی" نوشت :
اغلب سریالهای درحال پخش توسط سکوهای نمایش خانگی بستههایی پر از قتل، ضرب و شتم و خونریزی– حتی علیه اعضای نزدیک خانواده- هستند. طوری که میتوان گفت سال ۱۴۰۳ بهواسطه این سریالها بالاترین رکورد نمایش خشونت در محصولات تصویری و رسانهای ایران ثبت شده است!
پس از انتقادات به سریال بسیار ضعیف و مبتذل «گردنزنی» که توسط یکی از تبلیغاتچیهای خشونتهای خیابانی سال ۱۴۰۱ کارگردانی شده و بهجای درام، متن آن با صحنههای خشن و آزاردهنده و سکانس های بی مورد آموزش علنی اعتیاد و پر شده است، سریال «بازنده» هم رکورد جدیدی از قتل و خشونت را ثبت کرد.
در این سریال، اغلب شخصیتهای زن، بزهکار و جانی هستند! اما یک ویژگی بارز در این سریال، عادیسازی قتل نزدیکان و اعضای خانواده است؛ در سریال «بازنده» یکی از زنان بهخاطر پول، شوهرش را کشته، دیگری سابقه قتل همکلاسیاش را دارد و در قسمت اخیر این سریال نیز یک زن، برادرش را به قتل رساند و جنازه آن را تکهتکه کرد و با چمدان از خانهاش بیرون برد!
گفتنی است، پیش از این نیز در سریالهایی چون «داریوش» و... نیز که از محصولات سال ۱۴۰۳ پلتفرمها هستند، خشونت علیه نزدیکان و اعضای خانواده نمایش داده شده بود.
بخش اعظمی از کاربران فضای مجازی پستفراوانی با انتشار بخشهای خشن و آموزش اعتیاد این آثار، انتقادات خود به این رویه را منتشر کردهاند. علیرضا سفینه در پستی مینویسد: در شبکه نمایش خانگی چه میگذرد!؟ آیا چیزی به اسم خط قرمز وجود دارد!؟
دیدگاه تان را بنویسید