قم و اراک شهر های پنح نفر مبتلا به کرونا
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: تا صبح پنج شنبه موارد قطعی ابتلا به کرونا ۵ نفر بوده که ۴ مورد مربوط به شهر قم و یک مورد مربوط به شهر اراک است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی گویا، درباره آخرین جزئیات وضعیت شیوع ویروس کرونا در کشور، افزود: تمام موارد شناسایی تاکنون مربوط به شهر قم بوده است و یک تیم شناسایی تحقیقات میدانی، به قم اعزام شده اند.
وی ادامه داد: بررسیهای ما نشان میدهد هیچ کدام از این بیماران نه با کسی که از چین آماده در تماس بوده و نه به چین سفر کرده اند.
گویا گفت: ما در حال تحقیق و بررسی علل بروز این رخداد هستیم.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه از مردم میخواهم اخبار در خصوص این بیماری را فقط از وزارت بهداشت و از کانال رسمی این وزارتخانه دنبال کنند افزود: تشخیص قطعی این بیماری نیاز به آزمایشهای تخصصی دارد و علائم اولیه این بیماری شبیه بسیاری بیماریها از جمله آنفلوانزا است.
دیدگاه تان را بنویسید