مجلسی :
ایران با جنگ حقوقی آمریکا را به چالش بکشد
ایران کارزار حقوقی علیه واشنگتن راه بیندازد/اقتصاد قوی میخواهیم
یک کارشناس مسائل بینالملل گفت: ایجاد یک کارزار حقوقی علیه آمریکا میتواند تا حدودی فضای روانی ایجاد شده علیه کشورمان را کاسته و همچنین مانع از آن شود که آمریکا سودجویی کند.
فریدون مجلسی کارشناس مسائل بینالملل در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رویارویی نیروی دریایی سپاه پاسداران با ناوهای آمریکایی اظهار داشت: آمریکا در حال حاضر تمایلی برای ورود به یک جنگ و رویارویی مستقیم نظامی با ایران ندارد.
وی ادامه داد: دونالد ترامپ با شعارهای اقتصادی و پرهیز از جنگ به کاخ سفید راه یافت و از همین رو وی اصلاً به فکر یک تقابل نظامی نیست و ریسک ورود به یک جنگ با ایران را نمیپذیرد.
دیپلمات اسبق کشورمان با اشاره به تحریمهای آمریکا علیه ایران گفت: ترامپ بارها از عبارت جنگ اقتصادی استفاده کرده و به نظر من، وی به دنبال همین رویه برای تقابل با ایران است.
مجلسی افزود: از همین رو باید گفت که وقتی رئیس جمهور آمریکا ابزار اقتصادی را برای مقابله با ایران در اختیار دارد، ریسک ورود به درگیری نظامی را نمیپذیرد.
وی عنوان کرد: شما شاهد هستید که آمریکا در مدت دو سال اخیر بیشترین فشار اقتصادی را با توسل به تحریمها علیه ایران اعمال کرده است و همین رویه را ادامه میدهد و آنچه تهدید ترامپ برای هدف قرار دادن ناوهای آمریکایی مطرح شد، بیشتر یک نمایش رسانهای بود.
تحلیلگر مسائل بینالملل در مورد اقدامات ایران در مقابل آمریکا اضافه کرد: آمریکا تلاش کرده تا در کنار جنگ اقتصادی، یک کارزار سیاسی نیز به راه انداخته و اذهان عمومی را نسبت به ایران خدشهدار کند. آمریکا همیشه با توسل به قوانین حقوق بینالملل دست به توجیه اقدامات خود زده و ایران نیز میتواند در همین آوردگاه، واشنگتن را به چالش بکشد.
وی خاطرنشان کرد: ایران میتواند علیه آمریکا در سازمان ملل متحد و یا لاهه شکایت کرده و اقدامات این کشور را تحریکآمیز قلمداد کند.
کارشناس مسائل بینالملل تاکید کرد: ایجاد یک کارزار حقوقی علیه آمریکا میتواند تا حدودی فضای روانی ایجاد شده علیه کشورمان را کاسته و همچنین مانع از آن شود که از این ماجراها سودجویی شود.
مجلسی با تاکید بر لزوم توجه به اقتصاد قوی برای کشور گفت: برای مقابله آمریکا باید یک اقتصاد قوی در کشور داشت. یک اقتصاد قدرتمند میتواند پشتوانه بسیار مناسبی کشور بوده و دست کشور را در عرصه سیاست بازتر کند.
وی افزود: وضعیت حال حاضر روابط ایران و آمریکا به یک جنگ غیرتی شبیه شده است؛ ولی واشنگتن تلاش میکند تا این نزاع صرفاً به سیاست و اقتصاد محدود بماند.
کارشناس مسائل بینالملل در خاتمه اظهار داشت: برای خروج از این کارزار، تمرکز و توجه به ابزار حقوقی و دیپلماتیک میتواند کشور را کمک کند.
دیدگاه تان را بنویسید