رهبر معظم انقلاب در مرداد 98 با جمعی از مسؤولان گروه‌های جهادی جلسه‌ای داشتند. این برای اولین بار بود که معظم‌له بعد از دیدار با مردم، پیام مهمی را خطاب به به همان قشر صادر کردند.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از آنکه جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی ادغام شد، رهبر معظم انقلاب اسلامی با نظر بر اینکه این روحیه جهادی باید حفظ شود، 17 اردیبهشت ماه 79 دستور تشکیل بسیج سازندگی را دادند. در پیام ایشان به این مناسبت آمده است: این طرح به پیشنهاد اینجانب جهت غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان تشکیل گردیده است.

رفته‌رفته روند فعالیت گروه‌های جهادی از خدمات‌رسانی به محرومیت‌زدایی سوق پیدا کرد و هرروز بر جمعیت این گروه‌های جهادی افزوده شد؛ از این‌ رو بزرگ‌ترین شبکه نیروی انسانی حاضر به کار جهادی به‌خصوص در شرایط بحران در کشور شکل گرفت.

اولین پیام رهبر انقلاب بعد از دیدار با جهادگران

رهبر معظم انقلاب در تاریخ 10 مرداد 98 با جمعی از مسؤولان گروه‌های جهادی جلسه‌ای داشتند. این برای اولین بار بود که معظم له بعد از دیدار با قشری از مردم، فردای آن روز خطاب به همان قشر که گروه‌های جهادی بسیج سازندگی هستند، پیامی صادر کردند.

 

در پی دیدار جمعی از اعضای گروه‌های جهادی جوان با رهبر انقلاب در تاریخ ۱۰ مردادماه ۹۸، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فردای آن روز در پیامی خطاب به اعضای گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی، ۹ نکته را به این جوانان توصیه کردند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

«بسمه‌تعالی

جوانان عزیز گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی!

 

افزون بر چند کلمه‌‌ای که دیشب حضوراً گفته شد:

 اوّلاً: کارتان با ارزش است؛ سپاس امثال من حقّ آن را ادا نمی‌کند؛ سپاس خدا نصیبتان باد، شکرالله مساعیکم.

 ثانیاً: کار جهادی، به معنی کار برخاسته از ایمان و به کارگیرنده‌ی هر چه بیشتر از ظرفیّت وجودی انسان است و این دو، هیچ یک نقطه‌ی پایان ندارد؛ پس کار جهادی امروز شما می‌تواند ده‌ها و صدها برابر، کیفیت و ارتقا و گسترش یابد.

 ثالثاً: ارتقای فکری و عملی جهادگران -که گزارش آن را دادید- آنها را از خدمت‌رسانی‌های ابتدایی و یدی، غافل و دور نکند. تعمیر دیوار و بام و خانه‌ی آن پیرزن روستایی، به شما و کارهای بزرگتان برکت و نورانیّت میبخشد.

 رابعاً: شعار «خدمت‌رسانی برای تحقّق عدالت و پیشرفت» را همگانی کنید. منظومه‌ی معرفتی اسلام در این‌باره را که مشتمل بر صدها درس از لزوم انفاق و لزوم تعاون در بِرّ و تقوا و لزوم نفع رساندن به مردم و لزوم قیام به قسط و امثال اینها است، در برابر میلیون‌ها جوان کشور بگذارید.

 خامساً: جهادِ خدمت‌رسانی پیش از سود رساندن به گیرنده‌ی خدمت، به خود خدمت‌رسان سود میرساند. دل کندن از بهره‌های شخصی برای بهره رساندن به دیگران، دل را روشنی و ذهن و اندیشه را ارتقا و اراده را قوّت میبخشد و فراتر از همه، رضای الهی را جلب میکند. این را با قول و عمل خود به کسانی که هنوز قدم در وادی خدمت‌رسانی نگذاشته‌اند، نشان دهید.

 سادساً: در محیط خدمت‌رسانی با اخلاق نیکو و عمل مؤمنانه، اجتناب از محرّمات، تقیّد به مستحبّات، فضای پیرامون خود را آکنده از عطر ایمان و عمل صالح کنید

سابعاً: حتماً خودِ مردم منطقه‌ی خدمت‌رسانی، به ویژه جوانان را در کار خدمت‌رسانی شریک کنید؛ این نیز خدمتی بزرگ به آنها است.

ثامناً: به ارتباط گروه‌های جهادی با یکدیگر و ارتباط آنها با دستگاه‌های قادر بر پشتیبانی بپردازید؛ بی‌آنکه دچار ارتباط‌های اداری مرسوم و دست‌وپاگیر شوید.

تاسعاً: کارهای خود، پیشرفتهای خود، موفّقیّتهای خود، توانایی‌های روزافزون خود را به‌شکل هنرمندانه به اطّلاع همگان برسانید. نشان دهید که جهادِ موفّق شما که فقط بر گوشه‌‌ای از ظرفیّتهای انسانی کشور متّکی است، چقدر زیبا و شوق‌انگیز است».

تأکید رهبر انقلاب بر فعالیت جهادگران در بستر بسیج سازندگی

سرهنگ ذوالفقار عباسی فر رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار فارس در بوشهر در سالروز صدور پیام 9 ماده‌ای رهبر انقلاب به جهادگران اظهار داشت: در این پیام، رهبر معظم انقلاب به‌صراحت تأکید به محتوا و ساختار کردند که منظور از محتوا جهادگران و ساختار همان بسیج سازندگی است.

 

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر گفت: روحیه ایمانی و استعداد جوانی، توسعه کمی و کیفی گروه‌های جهادی، استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و به‌خصوص مردم و همچنین انعکاس هنرمندانه خدمات در جامعه از خصوصیاتی بود که معظم له برای تقویت گروه‌های جهادی بر آن تأکید داشتند.

وی بابیان اینکه گفتمان جهادی باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: این پیام رهبر انقلاب نقشه راهی برای شکل‌گیری، توسعه و ارتقاء خدمات‌دهی بهتر گروه‌های جهادی است.

فعالیت 1100 گروه جهادی محله محور در استان بوشهر

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر با اشاره به اینکه هر پایگاه بسیج به‌عنوان یک سنگر خدمات رسان محله است، تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون بیش از یک‌هزار و 100 گروه جهادی شناسنامه‌دار در محلات استان سازمان‌دهی و ساماندهی شده‌اند.

عباسی فر بیان کرد: آموزش و ایجاد آمادگی گروه‌های جهادی برای خدمات‌رسانی از دیگر اقداماتی بود که بسیج سازندگی در استان بوشهر در دستور کار خود قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: گروه جهادی منتسب به هیچ جریان، حزب و گروه سیاسی نیستند، بلکه این نهاد خدمات رسان بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب و پشتوانه مجلس شورای اسلامی به خدمات‌رسانی به‌خصوص در مناطق محروم می‌پردازد.

آسمانی شدن 35 جهادگر بسیج سازندگی

عباسی فر خاطرنشان کرد: در دو دهه فعالیت گروه‌های جهادی در قالب بسیج سازندگی، 35 نفر از جهادگران در کشور آسمانی شده‌اند که به همین منظور، امروز هم‌زمان با صدور پیام 9 ماده‌ای رهبر معظم انقلاب به جهادگران بسیج سازندگی، مراسم گرامیداشتی به‌صورت مجازی در سراسر کشور برگزار شد.