آیا مسئولان مثبت شدن تست کرونای خود را مخفی میکنند؟
آفتاب یزد: روزی روزگاری، مسئولان ـ از نمایندگان مجلس گرفته تا دیگر مقامات سطح بالا و حتی میانی ـ
برای اعلام مثبت شدن کرونای خود و نیز اطرافیان، سر و دست میشکستند تا جایی که کاشف به عمل آمد برخی کرونا نگرفته از خود عکس کرونایی منتشر کردند و تن سپردند به قرنطینه و پستهای اینستاگرامی و تلگرامی و این داستان خود به دلیلی محکم تبدیل شد که چون نمایندگان مجلس و دیگر مقامات مردمی هستند مثل آحاد مردم مبتلا میشوند و...
هفتم اسفند 98 بود که رسانهای مدعی شد ایران دارای بیشترین شخصیتهای سیاسی مبتلا به ویروس کرونا در جهان شد! در آن روزگار؛ معصومه ابتکار، مجتبی ذوالنوری، ایرج حریرچی، محمود صادقی، مرتضی رحمان زاده، محمدرضا قدیر، سیدهادی خسروشاهی از جمله شخصیتهایی بودند که مثبت بودن کرونای آنها مسجل
شده بود.
همان ایام ایرنا در گزارشی نوشته بود مسئولان کشور بدون داشتن علائم ابتلا به ویروس، از سر احتیاط تست کرونا دادهاند و مجلس شورای اسلامی برای انجام چنین آزمایشی کارکنان بهداری را به مجلس آورده تا هر یک از نمایندگان بتوانند به آسانی چنین تستی را انجام دهند. بسیاری از پزشکان و پرستاران در شبکههای اجتماعی یادآوری میکنند که به دلیل هزینه نسبتاً زیاد این تست، شمار فراوانی از شهروندان که دارای علائم اولیه ابتلا بودهاند از دست یافتن به تست محروم ماندهاند.
مثبت شدن کرونا و مرگ و میر در بین مسئولان عالی رتبه و میانی ادامه داشت تا این که ناگهان آمار مربوط به ابتلا و مرگ و میر مسئولان به صفر رسید و تا مدتها دیگر هیچ خبری مبنی بر این که مسئولی کرونا مثبت شده باشد یا بر اثر کرونا فوت کرده باشد در رسانهها رویت نشد.
آفتاب یزد در فواصل زمانی مختلف هم به آمار بالای ابتلای مسئولان به کرونا پرداخت و نیز به صفر شدن آمار مرگ و میر و این سوال را مطرح کرد که آیا مسئولان دیگر به کرونا مبتلا نمیشوند یا این که راه درمانی یافت شده و مردم عادی از آن بیخبر هستند؟!
> محمود صادقی و یک جنجال توئیتری
یک روز ـ شنبه 22 شهریور99 ـ و در انتهای یک گزارش نوشتیم:«این روزها در فضای مجازی و در شبکههای اجتماعی برخی سوالات گاه توجه را به خود جلب میکند. مثلا وقتی کاربری سوال میکند که چرا مدتی است هیچ مقام و مسئولی از کرونا ویروس فوت نکرده؛ لابد منتظر مرگ مسئولان نیست اما این ابهام برای او ایجاد میشود که نکند تستهای پی در پی، مراقبتهای مضاعف و داروهای کمیاب و گران بها به مدد آنها آمده و این مسئله از مردم عادی کوچه و بازار دریغ شده؟! قطعاً وقتی مدتها دیگر خبری از درگذشت مسئولان به گوش نمیرسد این سوال ایجاد خواهد شد که نکند داروی گرانقیمت«رمدسیویر» که نایاب است برای مسئولان یافت میشود و برای مردم نه، یعنی آمار مرگ و میر مسئولان چگونه به صفر رسیده وقتی آمار مرگ و میر مردم عادی همچنان روی عددی نسبتاً ثابت در نوسان است.»
یک روز ـ 6 مهرماه 99 ـ نماینده تهران در مجلس دهم به ایلنا گفته بود: «نباید مسئولان تافتههای جدا بافته از مردم باشند، بهنظر من در هیچ کشوری چنین اولویتبندیهایی وجود ندارد. جای تعجب است که نمایندگان مردم و به خصوص نمایندگانی که شعارهای عدالتخواهیشان گوش فلک را کر کرده است، بخواهند از مردم فاصله بگیرند.» محمود صادقی، نماینده تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم در خلال این گفت و شنود اگرچه به مباحثی همچون اولویت بندیهای مجلس یازدهم، کارایی، هیئت رئیسه و مباحث اینچنینی ورود پیدا کرده است اما در بخشی از مصاحبه ی وی با ایلنا میخوانیم: « تحویل اولین محموله واکسن آنفلوآنزا به میزان ۱۵۰۰ دوز به مجلس حاکی از تو خالی بودن شعارهای عدالتخواهانه نمایندگان مجلس یازدهم نیست بلکه فراتر از آن نشانگر فاصله با مردم است؛ در واقع مسئلهای که نهادینه شده و مختص این مجلس هم نیست. نباید مسئولان تافتههای جدا بافته از مردم باشند، به نظر من در هیچ کشوری چنین اولویتبندیهایی وجود ندارد. جای تعجب است که نمایندگان مردم و به خصوص نمایندگانی که شعارهای عدالتخواهیشان گوش فلک را کر کرده است، به این صورت بخواهند از مردم فاصله بگیرند.» صادقی اما به موضوعی اشاره میکند که بیارتباط به گزارش 22 شهریور آفتاب یزد (آمارها میگوید دیگر مقامات مسئول در بین فوتیهای ناشی از کرونا نیستند/ مسئولان در برابر کرونا واکسینه شده اند؟!) نیست.
بر اساس آن چه ایلنا از قول صادقی نوشته:«در اواخر مجلس دهم ۲۰ هزارقرص «فاویپیراویر» به صورت محرمانه از چین وارد شد و تعداد زیادی خرج درمان مقامها شد؛ که این نشان میدهد برخلاف شعارهایی که ما میدهیم متاسفانه امتیازات حاکمان در قوای مختلف، با مردم نزدیک نیست. قرار بود این قرصها در اختیار بیمارستانها برای کارآزمایی بالینی قرار بگیرد و مجوز ساخت داده شود اما متاسفانه مشخص نشد که سرنوشت آنها چه شد.»
البته ادعای محمود صادقی توسط کیانوش جهانپور تکذیب شد. جهانپور که با «میزان» گفتوگو میکرد؛ در خصوص این ادعا، با بیان اینکه «در کشور ما حرف بیمبنا زیاد زده میشود»، گفت: داروی فاویپیراویرهنوز به عنوان داروی کرونا شناخته نمیشود و این دارو همچنان در مرحله مطالعه بالینی قرار دارد، تعداد محدودی از این دارو از کشورهای ژاپن و چین به ایران اهدا شد که برای طرحهای تحقیقاتی در بیمارستانها مورد استفاده قرار گرفت و بعد از آن هم شرکتهای ایرانی ساخت آن را شروع کردند. وی ضمن اشاره به اینکه این دارو در حال حاضر در بازار موجود است و در طرحهای تحقیقاتی از آن استفاده میشود، ادامه داد: فاویپیراویر تولید داخل در فهرست دارویی کشور به عنوان داروی آنفلوآنزا مورد تایید قرار گرفته است و حتی تعدادی از شرکتها و گروههای تحقیقاتی، فناوری تولید ماده اولیه این دارو را هم به دست آورده اند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو مجددا در مورد ادعاهایی که در مورد این دارو مطرح میشود، تاکید کرد: اولا فاویپیراویر هنوز به عنوان داروی کرونا شناخته نمیشود و دوم اینکه این دارو در فهرست دارویی کشور به عنوان داروی آنفلوآنزا مورد تایید قرار گرفته است و سوم اینکه فاویپیراویر در داخل کشور تولید میشود و محمولههای اولیه وارداتی در طرحهای تحقیقاتی کرونا مورد استفاده قرار میگیرد. وی افزود: مسائلی هم در خصوص واردات این دارو برای نمایندگان مجلس گفته میشود صحت ندارد و فضاسازیهای اخیر در مورد این دارو با اهداف خاصی انجام میشود چرا که هزاران ایرانی در طرحهای تحقیقاتی از این دارو استفاده کرده اند.
> نادر طالب زاده و تاکید بر موثر و قاچاق بودن favipiravir
این در حالیست که اظهارات نادر طالبزاده بعد از بهبودی از کرونا درباره اهمیت قرص فاویپیراویر در تلویزیون حکایت از آن دارد که پازل خاص و قاچاق بودن و در عین حال موثر بودن قرص فاویپیراویر اندک اندک در حال کامل شدن است. این چهره ی شناخته شده رسانهای و نزدیک به اصولگرایان ضمن تاکید بر اهمیت قرص فاویپیراویر و استفاده از برای بهبودی میگوید: «دلیل پایین بودن آمار مرگ و میر در کشورهایی چون ژاپن، هند، چین و ترکیه استفاده از همین قرص است. من هم از همین قرص خوردم. این قرص مهم است اما اینجا فقط در ناصر خسرو پیدا میشود.»
حال قیاس کنید آمار ابتلای مسئولان در اسفند 98 و فروردین 99، درصد فوت، آمار فعلی، درصد فوت و همه ی حرف و حدیثهای موجود تا خودتان به راحتی قضاوت کنید حق با «نادر طالب زاده است یا با کیانوش جهانپور،سخنگوی سازمان غذا و دارو» که یکی میگوید قرص فاویپیراویر او را نجات داده اما حیف که فقط در ناصر خسرو پیدا میشود و دیگری که میگوید این اخبار کذب
محض است!؟
> مشهورترین چهرههای ایران و جهان در تقابل با کروناویروس
هنرمندان، ورزشکاران، سیاستمداران و چهرههای معروف بسیاری در سطح ایران و جهان تاکنون دچار این ویروس شدهاند که نه تکذیبی در پی داشته و نه اخبار جنجالی!
به جز دونالد ترامپ که بالاخره ماسک نزدن و ساده انگاشتن کرونا ویروس کار دستش داد این چهرهها دچار کرونا شده اند:
آنتونیو باندراس اسپانیایی، سوفی کرگوار ترودو همسر نخست وزیر کانادا، جینین آنز رئیس جمهور بولیوی، کوین استیت فرماندار اوکلاهامای آمریکا، شاهزاده آلبرت دوم، شاهزاده موناکو فرانسه، پینک خواننده مشهور آمریکایی، جان پرین خواننده و از برندگان گرمی، پرنس چالز شاهزاده بریتانیا، تام هنکس برنده اسکار و همسرش، کوین دورانت بسکتبالیست، آندریا آنجل بوچلی خواننده نابینای انگلیسی، هاروی واینستین تهیه کننده، نواک جوکوویچ تنیسور صربستانی، میکل آرتتا سرمربی آرسنال، رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی کاخ سفید، مل گیبسون بازیگر و کارگردان مشهور هالیوود، آمیتا باچان هنرپیشه سرشناس بالیوود، بوریس جانسون نخستوزیر بریتانیا، آدریس آلبا هنرپیشه، بگانو گومز همسر پدرو سانچز نخستوزیر اسپانیا، دنیله روگانی فوتبالیست ایتالیایی باشگاه یونتوس، هسر جایر بولسونارو رئیس جمهور برزیل، رودی گوبرت بسکتبالیست سرشناس ان.بی.ای، بروک بالدوین مجری شبکه سی.ان.ان، جی کی رولینگ خالق هری پاتر، لیلی بلوکات هنرپیشه ایرانی و...
این تعداد چهره ی مشهورِ مبتلا شده به کرونا گواهی میدهد این ویروس با هیچ شخصیت و جایگاهی شوخی ندارد و به این آسانیها نیز خیال ریشه کن شدن ندارد!
> آیا مسئولان کرونا ویروس مثبت شدنِ خود را پنهان میکنند؟!
فراز پایانی این گزارش را به این موضوع اختصاص دادهایم که:« آیا مسئولان کرونا ویروس مثبت خود را پنهان میکنند؟!» و خودمان نیز پاسخ دادهایم که چندان بعید نیست!
با مروری به همزیستی حدوداً 8 ماهه با ویروس مرگبار کرونا خواهیمفهمید که بین علنی اعلام کردن مثبت شدن کرونای مسئولان و تکذیب و سکوت کردنهای فعلی میتواند رابطهای وجود داشتهباشد. در یکی از آخرین موارد ابتلای دکتر نمکی و محمدباقر نوبخت از سوی فرید مدرسی ـ روزنامه نگار ـ اعلام میشود اما از سوی نزدیکان و روابط عمومی سازمانها و وزارت خانههای تابعه تکذیب
میشود اما اندکی بعد محمدباقر نوبخت این مسئله را علی رغم کتمان اطرافیان میپذیرد و اعلام میکند تست وی مثبت شده است اما دکتر نمکی همچنان مصر به منفی بودن نتیجه تست خودش است. در این میان نه خواهان مثبت شدن تستها هستیم و نه میپرسیم چرا ناگهان مرگ و میرها صفر شده است اما این مسئله نشان از واقعیتی دیگر دارد و آن ترس مسئولان از علنی شدن ابتلای آنان به ویروس کرونا است چون به آسانی در تیررس افکار عمومی قرار خواهند گرفت و طبیعتاً درمان آنها که بیهیچ حرف و حدیثی با مردم عادی کوچه و بازار متفاوت است به نقل محافل رسانهای تبدیل
خواهد شد.
چنین به نظر میرسد که ابتلای مسئولان کما فی السابق ادامه دارد اما پنهانی درمان شده و به روی مبارک خودشان نیز نمیآورند، چرا؟ چون هنوز نتوانستهاند حداقل امکانات لازم برای مردم را فراهم آورند!
این روزها حرف از جریمه به میان آمده و برخورد با کسانی که پروتکلها را رعایت نکنند حرف از برخورد با صنوف اما کسی نمیپرسد و نمیگوید وقتی همه گفتند مدارس بازگشایی نشود، وقتی گفتند مراسم عزاداری لازم نیست حتما برگزار شود وقتی همه گفتند در مرگ این عزیز و آن عزیز تجمع نکنید چرا هیچ کس گوش نداد پس معلوم میشود مردم و مسئولان به یک اندازه مقصر هستند اما مردم به اندازه ی مسئولان دسترسی به مسائل و داروهای درمانی ندارند پس چون این تبعیض همچنان وجود دارد خیلی از مسئولان دچار کرونا میشوند، درمان میشوند و به محل کار خود باز میگردند بیآن که خبری از این موضوع در رسانههای معتبر درج شود دلیل کاملاً مشخص است؛ فرار از پاسخگویی به افکار عمومی که کی مبتلا شدید، چگونه درمان شدید،کجا درمان صورت پذیرفت، دارو چگونه به دست آوردید و... اینها دلایلی است که مجاب مان میکند مسئولان نه به دلیل خضوع و خشوع که برای فرار از فشار رسانه و افکار عمومی، کرونامثبت شدگی خود را پنهان کنند مگر این که دلیل قانع کنندهتری وجود داشته باشد!
دیدگاه تان را بنویسید