فارس/ یک شبکه خبری ترکیه‌ای نوشت: این واقعیت که ایران در توسعه برنامه‌ای هسته‌ای بر موانع فناوری غلبه کرده، باعث افتخار ایرانیان است و با کشته شدن یکی از دانشمندان این کشور، دانش هسته‌ای ایران از بین نمی‌رود.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

وبگاه شبکه خبری  ترکیه‌ای روز دوشنبه در گزارشی در زمینه ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند دفاعی هسته‌ای ایران نوشت: در این ترور فقط یک نفر کشته شد، اما باعث ترغیب نسل جدیدی از ایرانیان برای پیگیری علوم هسته‌ای، به عنوان بخشی از «ملی گرایی هسته ای ایرانی» خواهد شد.
در بخشی از گزارش وبگاه شبکه خبری «تی‌آرتی» آمده است: موضوع هسته‌ای برای ایرانیان نوعی غرور ملی است.  این موضوع در مورد شناخت مشروعیت انقلاب ایران توسط غرب است. دیر یا زود، ایالات متحده، انگلیس و بقیه مجبورند برحسب شرایط عادلانه با ایران تعامل کنند.
در بخش دیگر این گزارش آمده است: ملی گرایی هسته‌ای موضوع دیگری از مشاهده یک نقطه وحدت در داخل ایران است. این واقعیت که ایران در تهیه چنین برنامه‌ای بر موانع فناوری غلبه کرده، باعث افتخار ایرانیان است. نقض حاکمیت آن و ترور دانشمندان هسته‌ای آن در خاک ایران، فقط این ملی گرایی را ملتهب می‌کند.
در بخش دیگر این گزارش این شبکه خبری آمده است: آن‌هایی که پشت این ترور قرار داشتند تلاش کردند برنامه هسته‌ای ایران را تضعیف کنند، اما این اقدامات اثر موقتی دارد و بعد از ترور محسن فخری زاده  شمار زیادی دانشجوی رشته‌های دیگر به علوم هسته‌ای روی آورده‌اند. کسانی که پشت این ترور هستند ممکن است فخری زاده را کشته باشند، اما اقدام آن‌ها منجر به ظهور صدها دانشمند دیگر در آینده خواهد شد.
در خاتمه این مطلب آمده است: این ترور نه تنها یک دانشمند ایرانی و غرور ملی ایران، بلکه دیپلماسی بین المللی را نیز هدف قرار داد.
شهید محسن فخری زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید. روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در پی حادثه تروریستی ایران که در «آبسرد دماوند» به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.
از طرف دیگر، یک مقام اطلاعاتی غربی نیز به صراحت گفته بود که ترور محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.