انتقاد کیهان از روزنامه اصلاح طلب به خاطر تمجید از آیت الله منتظری
روزنامه کیهان در مطلبی با عنوان دلتنگی روزنامه اصلاحطلب برای شیخی سادهلوح که مقابل امام و انقلاب ایستاد از روزنامه اعتماد انتقاد کرد.
در مطلب روزنامه کیهان آمده است
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «جای خالی مرجع منتقد» نوشت: «آیتالله حسینعلی منتظری که از السابقون حصر بود، ۴ هزار و ۱۷ روز پیش درگذشت.در بسیاری دیگر از حوادث و بزنگاههای ۱۱ سال گذشته جای خالی او به وضوح در فضای سیاسی و اجتماعی احساس میشود... نقش تعیینکننده آیتالله منتظری در شکلگیری زیربناهای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و همچنین «اصل ولایت فقیه» دو نقطه تاریخی و مهم زندگی سیاسی او در اوان انقلاب است. در واقع او را از تئوریپردازان اصل ولایت فقیه میدانند اما سیر تفکر او در دوران حیات متحول شد. همین هم باعث شد که نتواند در چارچوب حاکمیت به عنوان کارگزار نظام فعالیت کند... درنهایت حوادثی که رقم خورد و مباحثی که مطرح شد، منجر به خلع او از قائممقامی در سال ۶۸ شد. البته ارتباط آیتالله منتظری با سیدمهدیهاشمی و حمایتهای او ازهاشمی نیز در کنارگذاشتهشدنش بیتاثیر نبود. اما اینهم پایان انتقادهای آیتالله منتظری نبود. اگرچه ایشان در سیاست به حاشیه رانده شد اما همچنان سخنرانیهایی تند و تیز داشت و هزینه آن حمله به بیتش، پایین کشیدن تابلوی دفترش و تشکیک به مرجعیتش بود. »
مدعیان اصلاحات تلاش دارند فردی را به عنوان مرجع منتقد معرفی کنند که به خاطر سواری دادن به منافقین و گروهکهای ضد انقلاب توسط امام خمینی(ره) عزل شد و در اواخر عمرش به خاطر مواضع خود علیه آرمانها انقلاب و امام به منبعی برای حاشیه سازی و خوراک تبلیغاتی دادن به دشمن شده بود.
همچنین ادعای این جریان برای تجلیل از جایگاه مرجعیت منتظری نیز در حالی است که همین جریان سال 79، تقلید از مرجعیت را کار میمون خواندند؛ همینها که عاشورای 88 علیه امام حسین(ع) شوریدند و در میانشان اعضای باند صهیونیستی بهائیت و سازمان تروریستی منافقین و برخی نفوذیهای مدعی اصلاحطلبی بود، در عاشورای سال 88، مساجد، موکبها و پرچمهای عزای سالار شهیدان را آتش زدند. روی اسلام در عبارت جمهوری اسلامی خط کشیدند و صراحتا گفتند «انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است». آنها در طول همین چند سال اخیر درباره برجام و FATF و سند 2030 و... با هشدارهای مراجع عظام بیاعتنایی کردند. چه کسی باور میکند هم سفرههای مفاسد امثال شهرام جزایری که خبرنگاران معاند بیبی سی و رادیو فردا و صدای آمریکا را در نشریات خود پروراندند، دغدغه دفاع از مرجعیت داشته باشند؟
دیدگاه تان را بنویسید