در این مطلب می‌توانید درباره پکیج آموزش تصویری سنتور، پکیج آموزش تصویری دف و پکیج آموزش تصویری تار اطلاعات ارزشمندی را از دوره‌های تصویری خنیاگر پیدا کنید.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

آموزش تصویری سنتور، دف و تار در خنیاگر

خنیاگر با همراهی اساتید برجسته موسیقی ایران، فیلم‌های آموزشی موسیقی تولید می‌کند. این فیلم‌ها به‌صورت فیزیکی و لوح فشرده منتشر نمی‌شوند؛ اما قابلیت دانلود یا تماشای آنلاین از سایت را با اینترنت نیم‌بها دارند

خنیاگر اولین مرکز آموزش تصویری موسیقی در ایران

درحال‌حاضر کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که با مزایای یادگیری موسیقی آشنا نباشد. این مهارت دلنشین می‌تواند زندگی هر فردی را متحول کند. فارغ از اینکه استرس را کاهش می‌دهد، نقش تأثیرگذاری در بهبود سلامتی و تقویت عملکرد شناختی نیز دارد؛ اما چالش‌هایی بر سر مسیر یادگیری درست آن وجود دارد که بسیاری را با وجود میل باطنی وا داشته است که از آن صرف‌نظر کنند. اما حال پیشرفت فناوری، بستر آموزش آنلاین را ممکن کرده است تا تنها با اتصال به اینترنت بتوان از محضر برترین اساتید آموزش دید و به دنیای خوانندگی و نوازندگی قدم گذاشت.

آموزش حضوری موسیقی بهتر است یا آنلاین؟

برای آموختن ساز گزینه‌های مختلفی پیش روی افراد است، علاوه بر سبک آموزشی چهره به چهره، منابع اینترنتی نیز فراوانند؛ اما قبل از تصمیم‌گیری باید با چشم باز مزایا و معایب هر یک را بررسی کرد. خنیاگر آموزشگاه مجازی موسیقی است که با همراهی برترین اساتید موسیقی ایران در تلاش است سبک یادگیری استانداردی را به علاقمندان موسیقی هدیه دهد. هر هنرجویی می‌تواند یاد بگیرد؛ اگرچه توانایی یادگیری افراد مختلف بسیار متفاوت است.

 شاید برای شما هم سؤال باشد که یادگیری آنلاین (دوره‌های خودآموز) به همان اندازه یادگیری رو در رو (به شکل حضوری) مفید هستند؟ اگرچه در هر دو روش نکات مثبت و منفی وجود دارد؛ اما آموزش آنلاین مزایایی فراهم می‌کند که برای بسیاری افراد کلیدی هستند و موجب می‌شود این روش را انتخاب کنند.

در آموزش چهره به چهره، هنرجو همواره باید برنامه خود را مطابق با معلم، مدرس یا استاد تنظیم کند تا به حداقل پیشرفت‌هایی دست یابد؛ اما یادگیری آنلاین همچون سکوی پرتاب کمک می‌کند مهارت‌آموزی سریع‌تر اتفاق افتد.

khonyagar-2

پکیج آموزش سنتور مقدماتی

این مجموعه در ۱۹ قسمت که آن را می‌توان معادل ۴۰ هفته آموزش حضوری دانست برای افرادی تهیه و تولید شده است که مایلند تکنیک‌ها و مفاهیم پایه سنتور را به شکل اصولی بیاموزند.

استاد سعید ثابت براساس کتاب دستور سنتور، نقشه راهی را ترسیم می‌کنند تا افراد علاوه بر کسب مهارت از آفت‌های آموزشی دور بمانند و بتوانند آوایی دل انگیز بنوازند.

البته باید آرامش و کلام گویای ایشان را نیز به دیگر خصوصیات این مجموعه آموزشی معتبر افزود که کمک می‌کند بدون سؤال و ابهام از آموزشات بهره‌مند شد.

 درباره استاد سعید ثابت

کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که با توانمندی استاد سعید ثابت در نواختن سنتور آشنا نباشد. افراد زیادی در این سال‌ها در محضر ایشان اصول و مفاهیم پایه را آموختند و حال خود تبدیل به هنرمندانی صاحب‌سبک شدند.

ایشان افتخار شاگردی نزد اساتید برجسته‌ای همچون فرامرز پایور، ارفع اطرایی، اسماعیل واشقی و اسماعیل تهرانی را نیز دارند. درک بالا و سواد موسیقیایی ایشان، بی‌ارتباط با تحصیلات آکادمیکی و اخذ مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه هنر تهران نیست.

برخی از فعالیت‌های هنری

استاد سعید ثابت در گروه پایور به‌عنوان سرپرست نقشی تأثیر گذار داشتند و همچنین سابقه طولانی (از سال ۱۳۵۰ تا هم‌اکنون) در ارکستر ژونس موزیکال را نیز در کارنامه دارند.

از دیگر سوابق ایشان می‌توان به همکاری ایشان با مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران علاوه بر ارکستر ملی ایران اشاره کرد.

توانایی بالای تدریس ایشان بی‌ارتباط با سابقه تربیت هنرجویان دانشگاه هنر تهران و دانشگاه جامع علمی کاربردی نیست.

3-khonyagar

پکیج آموزش دف مقدماتی

مسعود حبیبی

استاد مسعود حبیبی، نوازنده برجسته دف جلسات آموزشی را با این پیش‌فرض که هنرجویان هیچ آشنایی با این ساز خوش‌نوا ندارند شروع می‌کنند.

استاد در این ۱۵ قسمت که معادل ۳۵ هفته آموزش حضوری است، تشریح اصولی همچون اشاره چپ، دو دستی، خیز و افت عمودی را از قلم نینداخته‌اند؛ بلکه افراد پس از اینکه آشنایی اولیه ای با جغرافیای دف به دست آورند سواد موسیقیایی خود را در ارتباط با ریتم های ۴/۴، ۴/۳، ۸/۶، میزان‌های ترکیبی و ضد ضرب نیز گسترش می‌دهند.

از دیگر مشخصات شاخص این مجموعه آموزشی وجود تمرینات منسجم است که استاد با تامل و جزء به جزء آن‌ها را بیان می‌کنند. برای کسب مهارت هنرجو کافی است با علاقه و پشتکار جلسات را پیگیری کند.

آموزش دف متوسطه

استاد حبیبی معلم کاربلد دف، در ۱۱ قسمت که آن را می‌توان معادل ۳۵ هفته آموزش حضوری دانست، نقشه راه اصولی را براساس آموزشات کتاب ریتم و دف ۲ تالیف خویش بیان می‌کنند تا افرادی که الفبا را آموخته‌اند بتوانند مهارت خود را بدون سردرگمی گسترش دهند.

درباره استاد مسعود حبیبی

مسعود حبیبی نه‌تنها نوازنده چیره‌دست دف هستند بلکه سابقه تربیت هنرجویان بسیاری را نیز دارند. استاد حبیبی موسیقی را به خوبی می شناسند و ذوق و علاقه‌مندی ذاتی سبب شده که در نواختن پیانو نیز تبحری به دست آورند.

فعالیت‌های هنری

استاد حبیبی علاوه بر تأسیس گروه دالاهو به‌عنوان نوازنده نیز در آن فعالیت داشتند البته در سوابق کاری ایشان حضور به‌عنوان نوازنده در گروه صبا، بیدل، نوا و عارف نیز به چشم می خورد.

از دیگر افتخارات کاری ایشان علاوه بر کنسرت تخت جمشید در سال ۱۳۹۱ می‌توان طراحی مدل جدیدی از دف و تالیف کتاب ۴ جلدی شیوه نوین دف نوازی را نام برد.

پکیج آموزش تار مقدماتی

آزاد میرزاپور

علاقمندان به یادگیری تار این ساز خوش‌نوا می‌توانند از تجربیات استاد میرزا پور بهرمند شوند تا گام‌های نخستین را درست بردارند.

پس از پیگیری این ۲۳ قسمت که آن را می‌توان معادل ۳۰ هفته آموزش حضوری دانست، هنرجویان علاوه بر آشنایی با مفاهیم کتاب تار و سه‌تار هنرستان بر تمارین تکمیلی و قطعات خارج از کتاب نیز مسلط می‌شوند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های شاخص این مجموعه استاندارد می‌توان به بیان گویا و نگاه ژرف استاد اشاره کرد که پس از رفع ایرادات احتمالی کمک می‌کنند تمامی افراد با هر سطح از استعداد مهارت به دست آورند.

هنرجویان پس از ۷ ماه نه‌تنها الفبا را می‌آموزند، بلکه مهارت نواختن تار را تا سطوح متوسطه نیز کسب می‌کنند.

درباره مدرس

استاد میرزا پور از هنرمندان شاخص در زمینه نواختن تار هستند که علاوه بر به ارث‌بردن استعداد از پدر رسول میرزاپور، خود تلاشی مضاعف برای قدم گذاشتن در وادی بی انتها موسیقی داشتند.

علاوه بر محمدرضا لطفی و حسین علیزاده، طینوش بهرامی، شادروان رضا وحدانی و ارشد طهماسبی، از اساتید بنامی هستند که ایشان افتخار شاگردی در محضر شان را داشتند.

فعالیت‌های هنری

آثار آزاد میرزاپور از دیرباز با گوش مردم آشنا هستند. حضور در رادیو و تلویزیون از زمان تحصیل و انتشار آلبوم‌هایی همچون با ستاره‌ها، فصل عاشقی، ارگ خاموش، خداوندگار اسرار، بی‌محابا در این امر تأثیر بسیاری داشته است.

در سریال همسایه‌ها و سریال شیخ بهایی نیز به‌عنوان نوازنده فعالیت داشته‌اند. از دیگر سوابق شاخص ایشان می‌توان به عود نوازی در تور کنسرت ایران من همراه ‌با استاد همایون شجریان و سهراب پورناظری اشاره کرد.