پاسخ سخنگوی دولت به یک سوال: آیا روحانی از صفهای مرغ باخبر است؟
سخنگوی دولت در مورد اینکه آیا صفهای خرید مرغ را آقای رئیس جمهور دیدهاند و اصلا خبری از آن دارند، گفت: هر روز خانواده وزرا برای خرید به بازار میروند و در جریان این موضوعات هستند. غیر از آن گزارشاتی از قیمت کالاها برای رئیس جمهور و اعضای دولت ارسال میشود. دولت از کشتارگاه تا پشت درب مراکز توزیع نظارت میکنید تا مرغ به دست مصرف کننده برسد با وارد شدن مرغ در ماه رمضان مشکلی در این زمینه نداریم و با تصمیماتی که گرفته شده وفور کالا به حدی خواهد بود که شاهد ایجاد صف نباشیم.
مهمترین بخش اظهارات علی ربیعی به شرح زیر است:
* واردکننده بنزین بودیم ولی الان صادر کننده شده ایم.
* هدف اصلی تحریم دو سناریو بود یکی گرسنگی مردم و دیگری سیاست پلیسی که نگذاشتم این دو محقق شود.
* ما در برابر فشار کمنظیر رژیم سابق آمریکا نه تنها آن اهداف را ناکام گذاشتیم بلکه با اصرار بر دیپلماسی به جای بحران آفرینی، آمریکا را در دادگاه بینالمللی لاهه به انزوای اخلاقی و محکومیت حقوقی کشانیدم.
* اجازه ندادیم که خواست و اراده ثبات آفرین و خیرخواهانه ما برای همه کشورهای منطقه تحت تاثیر هیاهوی توخالی آمریکا و همدستانش در اتهام زنی واهی علیه ما قرار بگیرد.
* اطمینان داریم که در ماههای نزدیک، آمریکا چارهای جز پایان ظلم به ایران ندارد و زمستان برجام به پایان خواهد رسید و فصل تازهای از تعامل با جهان آغاز خواهد شد.
* در حوزه سلامت هیچ ایرانی نیست که بخواهد دفترچه درمانی داشته باشد ولی نتواند.
* خوشبختانه آن خط مقاومت ملی نافرجام در برجام به فرجام و کمال خودش رسیده است.
* به یُمن برجام حربه ایران هراسی و جعل خطر ایران اتمی کارایی خودش را از دست داده است.
* با وجود همه تحریم ها میانگین اشتغال کشور در این سال ها 51 هزار نفر بوده است.
* این اندازه کفایت مواجه با بیکاری گسترده را نداشت اما با وجود داشتن این تحریم ها به نظر عدد قابل قبولی است.
* با تصمیماتی که گرفته شده وفور کالا به حدی خواهد بود که شاهد ایجاد صف نباشیم.
* کمبودی در زمینه روغن در کشور نداریم و تولید کارخانه ها افزایش پیدا کرده.
* اثر روانی برداشته شدن ارز 4200 تومانی رفتار فروشنده های ما را تغییر داد.
آیا روحانی از صف های مرغ و گرانی ها باخبر است؟
* در ماه های اخیر برچسب زنی های مختلفی ایجاد شده مثل همین که آیا دولت از گرانی ها مطلع است؟
* اعضای دولت علاوه بر خودشان خانواده هایشان هم مثل بدنه جامعه در بازارها حضور دارند.
* علاوه بر اینها انواع گزارش ها به رئیس جمهور و دولت ارائه میکنند.
* دولت از کشتارگاه تا پشت درب مراکز توزیع نظارت میکنید تا مرغ به دست مصرف کننده برسد با وارد شدن مرغ در ماه رمضان مشکلی در این زمینه نداریم.
مشروح اظهارات سخنگوی دولت را در ادامه بخوانید:
علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری با حضور خبرنگار رسانههای مختلف گفت: ما در آستانه نوروز ۱۴۰۰ بیش از هر دوره دیگری نیازمند از خودگذشتگی برای جامعه و تلاش برای زیستی مهربانانه و بردباری و گذشت برای زندگی بهتر هم وطنانمان و نیز حفظ اعتلای وطن هستیم تا بتوانیم زینت تمدنی دیرینه باشیم که با اسلام عزیز پیوند خورده است.
وی افزود: امیدواریم حلاوت این ماه که با عطر شکوفهها و بهار طبیعت عجین شده است، نویدبخش رفتن روزهای سختی باشد که ملت و دولت ایران در سال ۹۹ تجربه کرد. دولت و مردم سالی سخت را پشت سر گذاشتند،در این سال آثار تحریم و جنگ به اوج خود رسید.
ربیعی گفت: دولت و مردم سالی نسبتا سخت را پیش سر گذاشته ایم، آثار تحریم و جنگ اقتصادی در سال ۹۸ به اوج خود رسید. دولت به نمایندگی از مردم همه تلاش خود به کار بسته است تا به رغم ناملایمات داخلی و فشارهای بی حد و حساب خارجی هم به فکر امروز ایرانیان و هم زندگی فردای ایرانیان باشد. ما واقفیم جنگ اقتصادی و همراه شدگی آن با کرونا در سال ۹۹ فشار زیادی بر دهک های پایین اجتماعی وارد کرده است.تلاشهای مذبوحانه دشمن رو به پایان است.
وی ادامه داد: اما امروز می توانیم بگوییم همه تلاش بدخواهانی که خواهان فروپاشی ایران و تخریب زندگی مردم بودند رو به پایان است. در نوروز جدید حتما تحولات و سرسبزی جدیدی در پیش روی ماست.
ربیعی تصریح کرد: دولت با همه توان خود در مقابله با کرونا در حوزه سلامت و در مقابله با جنگ اقتصادی در حوزه اقتصاد و رفاه اجتماعی و نیز در سیاست خارجی اقدامات بیشماری سامان داده و دنبال کرده است.
موفقیت های ایران در سیاست خارجی
وی اظهار داشت: ما در سیاست خارجی در سال گذشته موفقیت های بزرگی هم در سیاست خارجی بدست آوردیم، ما در برابر فشار کم نظیر رژیم سابق آمریکا برای امنیتی سازی و منزوی کردن ایران، نه تنها آن اهداف را ناکام گذاشتیم بلکه با ایستادگی و اصرار بر دیپلماسی به جای بحران آفرینی، آمریکا را در نشست های مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد و در دادگاه بین المللی لاهه به انزوای اخلاقی و محکومیت حقوقی کشانیدم. صدای ما برای فراخواندن همه کشورهای منطقه به صلح و دوستی و حل اختلافات به شیوه دوستانه هرگز قطع نشد.
سخنگوی دولت بیان داشت: اجازه ندادیم که خواست و اراده ثبات آفرین و خیرخواهانه ما برای همه کشورهای منطقه تحت تاثیر هیاهوی توخالی آمریکا و همدستانش در اتهام زنی واهی علیه ما قرار بگیرد. تجارت ما با کشورهای همسایه به رغم تحریم ها در سطح خوبی پیش رفت و همچنان مصمم هستیم که مرزهای تجارت و رفت و آمد همسایگی را به اتصال جغرافیایی امن و پرسود برای همه ملت های منطقه تبدیل کنیم.
فصل تازه ای از تعامل با جهان آغاز خواهد شد
ربیعی با اطمینان در مورد اینکه در ماه های نزدیک آینده، دولت آمریکا چاره ای جز تن دادن به روند صلح جهانی و پایان دادن به ظلم ایران نداشته و زمستان برجام به پایان خواهد رسید، بیان داشت: فصل تازه ای از تعامل با جهان که رضایت و امنیت اقتصادی بیشتری برای مردم ما و البته همه ملت های منطقه فراهم می کند آغاز خواهد شد.
وی بیان داشت: هیچیک از اینها بدست نمی آمد اگر دولت در هفت سال گذشته در برابر تحریک های خارجی و توهین های داخلی شکیبا نمی بود و استراتژی تعامل سازنده با جهان متعهد نمی ماند. البته این دستاوردها حفظ نخواهند شد اگر به این صبوری و تعهد ادامه ندهیم.
اقدامات دولت در در حوزه سلامت
ربیعی در مورد اقدامات دولت در در حوزه سلامت، گفت: طرح تحول سلامت بزرگترین پروژه دولت بود که از سال ۹۳ آغاز شد .این طرح موج کاهش خروج از جیب بیمار و جلوگیری فرو افتادن افراد به خاطر بیماری در تله فقر شد.
وی با تاکید بر اینکه در این مدت ما تخت بیمارستانی به اندازه تمام دوران گذشته اضافه کردهایم، بیان داشت: طی۷ سال گذشته ۳۶ هزار تخت جدید بیمارستانی اضافه شده و ۴۰ درصد تختهای بیمارستانی به طور کامل مورد بازسازی قرار گرفته است و تعداد تختهای آیسییو بیش از ۲ برابر شده است.
ربیعی اظهار داشت: امروز بیماران کرونایی حداکثر ۱۰ درصد هزینه را پرداخت میکنند و اگر بیمه روستایی داشته باشند، ۵ درصد هزینه ها را میدهند. در مقابله با کرونا در مدت زمان بسیار کمی تولیدات ماسک و ونتیلاتور به صادرات رسید. همانند کشورهای توسعه یافته ۴ کانون تولید واکسن مراحل موفقیت امیزی را پیش سر گذاشتند.
وی تاکید کرد: یادمان باشد که در فروردین و اسفند سال گذشته چه وضعیت روانی در جامعه حاکم بود و چگونه اخبار جعلی، کرونا را عاملی برای تخریب دولت ایران قرار داده بود. ما با وجود تحریم گذاری موفق در مقایسه با سایر کشورها از کنترل ویروس داشته ایم و نوید می دهیم که واکسیناسیون در اوایل سال آینده به ثمر خواهد نشست.
ربیعی تصریح کرد: در حوزه توسعه انسانی و اقتصادی به رغم همه فشارها، کمبودها، نابسامانی ها و بهم خوردن تعادل و قصد اصلی آمریکا برای فروپاشاندن این حوزه ها دولت به موفقیت های قابل توجهی دست یافت.
وی با اشاره به اینکه ما در اولین گام زیرساختهای فضای مجازی را گسترش دادیم و با تلاش زیادی به حفاظت از این حوزه نیز پرداختیم، افزود: امروز می توانیم بگوییم مفهوم دولت الکترونیک محقق شده است. و تحولات عظیمی چه در حوزه اداری و چه کسب و کار در این حوزه پدید امده است. امروز حدود یک میلیون شغل فقط در یک شبکه اجتماعی ایچاد شده است.
اقدامات دولت در اینترنت و حوزه توسعه روستایی
سخنگوی دولت بیان داشت: در اینترنت و حوزه توسعه روستایی دولت انرژی ویژهای گذاشت و براساس اهداف برنامه ششم توسعه باید ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ هزار خانوار به اینترنت متصل می شد که با توجه به شرایط کرونا به ۹۶ درصد رسیده و در حال حاضر بشاگرد و روستاهای سیستان و بلوچستان نیز اینترنت دارند و تا پایان این دولت نیز صد درصد خواهد شد.
وی گفت: به رغم سختی های مالی که دولت دارد امروز بیش از ۴ میلیون طلبه، دانشجو و اساتید و حدود یک میلیون دانش آموز از بسته های اینترنت رایگان استفاده می کنند.
از رکود خارج شدیم
ربیعی با تاکید بر اینکه در آخرین فصل در ۹ ماهه در سال ۹۹ ما از رکود خارج شدیم، گفت: بنابر گزارش بانک مرکزی در بخش کشاورزی ۴.۶ درصد، در بخش نفت ۳.۲، در بخش صنایع و معادن ۶ درصد مثبت شده ایم. در بخش خدمات به علت شیوع ویروس کرونا و تعطیلی های اجباری و تاثیر مستقیم آن بر اقتصاد خدمات در سال ۹۸ دارای رشد منفی زیادی بودیم. با سیاستهای اعمالی به تدریج در فصل اول سال ۹۹ رکود منفی به ۱.۹ درصد رسید.
سخنگوی دولت تاکید کرد: با برنامه ریزی های حمایتی برای بخش خدمات بتدریج در این بخش نیز وضعیت بهتری پیدا کردیم و با مقداری بهبود در فصل دوم و سوم نهایتا منفی ۰.۳ درصد هستیم. هدف اصلی تحریم قرار دادن ایران در یک دو راهی بود، اول گرسنگی کشیدن مردم و دیگری تبدیل جامعه به یک دولت پلیسی. ولی ما اجازه ندادیم که هیچ کدام از این دو سناریو محقق شود.
وی بیان داشت: ما تلاش کردیم نتایج و اثرات تحریم بر زندگی مردم را تا جایی که ممکن است از آنها دور کنیم و برای کاهش آزادی های سیاسی و مدنی مردم ایستادگی کردیم. در مجموع ۹ ماهه تولید ناخالص داخلی با نفت ۲.۲ درصد رشد داشته است. و بدون نفت نیز ۱.۱ درصد مثبت شده ایم.
ربیعی تصریح کرد: این در حالی است که در ۱۵ سال گذشته قبل از تحریم میانگین درآمد ارزی ۴۵ میلیارد دلار بوده و امسال ما ۱۰ درصد آن درامد ارزی داشته ایم.
حقوق بازنشستگان و همسان سازی حقوقها
وی افزود: در مورد حقوق بازنشستگان و همسان سازی حقوق آنها به رغم مخالفتهایی که در داخل صورت می گرفت اقدام عملی انجام دادیم و شاید لبخندی هر چند کوچک بر لبان بازنشستگان عزیزمان نشادیم و همین جا به بازنشستگان تامین اجتماعی نیز وعده می دهم همسان سازی انها در ماههای باقی مانده دولت با تمام توان دنبال خواهد شد.
ربیعی تصریح کرد: ادامه سیاست پیشی دادن مزد بر تورم در ۸ سال که گذشته آغاز شده بود ادامه یافت، با عذرخواهی از عدم شرایط افزایش بیشتر برای حفظ بنگاهها و توان تولید در این جهت حرکت کردیم. گسترش بیمه سلامت به نحوی که امروز می توانم من در این تریبون با صدای بلند بگویم هیچ ایرانی نیست که بخواهد و دفترچه درمانی نداشته باشد.
اظهارات لاوروف برای میانجیگری بیان ایران و آمریکا
وی در مورد اظهارات لاوروف برای میانجیگری بیان ایران و آمریکا خاطر نشان کرد: واشنگتن همچنان دارد قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض میکند و هیچ عقل سلیمی از ایران نمیپذیرد که قبل از بازگشت آمریکا به برجام تعهدات خود را در برجام انجام دهد.
ربیعی بیان داشت: دولت به منظور ایجاد تعادل به تعاونی مرزنشینان و پیله وران اجازه داد از محل صادرات یکدیگر در سالهای ۹۷ ،۹۸ و ۹۹ خارج از سهمیه ارزی تامین شده واردات کالاهای اساسی و ضروری و میوه شامل برنج، چای، دانه های روغنی، مغز گردو، بادام هندی، نهاد های دامی و دام زنده، گوشت گاو و گوساله و همچنین میوه های گرمسیری و نارنگی وارد کنند.
سخنگوی دولت بیان داشت: همچنین به منظور تسهیل واردات اقلام یاد شده کارتهای الکترونیکی مبادلات مرزنشینان استانهای آذربایجان غربی، بوشهر، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خوزستان، کردستان و هرمزگان به صورت سیستم برای یک دوره یکساله تا پایان تمدید شد.
ربیعی با بیان اینکه بازارهای مرزی شرق کشور از تخفیف سود بازرگانی ۲۰ درصد برای واردات کالا برخوردار شدند، تصریح کرد: دولت دیروز به توجه به در پیش رو بودن ماه مبارک رمضان و افزایش ذخایر گوشتی و برگردان تعادل به بازار به رغم جوجه ریزی مناسب و تولید قابل قبول مرغ برای حمایت از مصرف کنندگان به شرکت پشتیبانی امور دام کشور اجازه داد تا ۵۰ هزار تن گوشت مرغ با استفاده از ارز ترجیحی ۴۲۰۰ هزار تومانی خریداری و وارد کشور نماید.
وضعیت کرونا در کشور
وی در مورد کرونا تصریح کرد: ما در مواجه با کرونا همچنان در بیم و امید به سر می بریم و در وضعیت ریسک هستیم. وضعیت کلی کشور مناسب بوده، تاکنون شاهد اوج جدیدی در سطح کشور نیسیتم، ولی در خوزستان همچنان اکثر شهرها قرمز هستند.
ربیعی گفت: مقررات خاص در داخل استان خوزستان و استانهای همجوار به شدت اعمال خواهیم کرد. مصوبات اخیر ستاد ملی کرونا در خصوص کسب و کارها به ویژه استان خوزستان به مدت حداکثر ۳ ماه از اسفند ۹۹ تمدید و ابلاغ می شود
ربیعی با تاکید بر اینکه تست ها در استان خوزستان به روزانه ۲۰ هزار افزازیش یافته و ۴۱ درصد تخت بستری اضافه شده است، گفت: در ارتباط با بحث واکسیناسیون عمومی با واردات واکسن های روسی، چینی و هندی تلاش خواهد شد که واکسیناسیون کادر درمان و افراد آسیب پذیر تا پایان سال مطابق برنامه تکمیل شود. ضمنا خارج از اولویت بندی سند واکسیناسیون به هیچ کسی واکسن تزریق نخواهد شد.
وی ادامه داد: ستاد ملی کرونا معتقد است باید با همکاری کامل و در کنار مردم و دولت تمهیداتی بیاندیشیم که وارد موج چهارم نشویم. کماکان توصیه ما به عدم سفر شرکت و تجمعات نوروزی است.
ربیعی گفت: همگان نباید از تلاش برای مبارزه با کرونا خسته و یا غاقل شویم. کرونا در سال گذشته عزیزان زیادی را از ما گرفت. هر یک از ما با مصبیت خانواده، دوستان نزدیک و دور خود به سوگ نشسته ایم.
وی ادامه داد: از افسوس فردا برای نبودن عزیزان در کنارمان با تلاش و جدیت در رعایت پروتکل ها و نرفتن به تجمعات پیشگیری کنیم. توصیه می کنیم امسال هفت سین مان را در سایه سین سلامت بچینیم و همگی به پویش سین هشتم سلامتی بپیوندیم.
آمار روند اشتغال زایی و ایجاد شغل
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در مورد جمع بندی و اعلام آمار از روند اشتغال زایی و ایجاد شغل ،در دولت و یک سال اخیر خواهد بود و اینکه آیا در این یکسال که ما درگیر ویروس کرونا بودیم آیا در این روند خللی وارد شد؟و آیاوعدهای دولت به آمار پیش بینی شده خویش در بحث ایجاد شغل و ورود جوانان به بازار کارو جایگزینی با بازنشستگان محترم محقق شده گفت: بدیهی است که شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد ایران همانند سایر کشورها تاثیر منفی گذاشته است.
وی افزود: مطابق آمار رسمی مرکز امار ایران شغل از دست رفته کشور در بهار ۹۸-۹۹ بالغ بر ۱.۵ میلیون نفر بوده است. که شغل از دست رفته جوانان در بهار ۹۸-۹۹ از این تعداد حدود ۸۳۱ هزار نفر بوده یعنی این که بیش از ۵۵ درصد شغل های از دست رفته مربوط به گروه سنی جوانان بوده است.
ربیعی گفت: طی نه ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال گذشته در حدود ۱۲۴۷ هزار نفر از تعداد شاغلین کشور کاسته شده است که بوضوح تاثیرپذیری بازار کار از شیوع کرونا را تایید می کند.
سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: البته با کاهش محدودیت ها و شروع کسب و کارها در فصل های تابستان و پاییز ۱۳۹۹، حدود ۴۶۶ هزار نفر از بیکار شدگان در دوره کرونا، مجدداً شاغل شده اند و به مرور بازگشت به کارها دارد صورت می گیرد. که به معنای برگشت به کار بخشی از شاغلان بیکار شده است.
وی افزود: در عین حال داده های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نشان می دهد که بیش ۳۷۶ هزار فرصت شغلی جدید هم در ۱۱ ماهه اول سال جاری از طریق طرح ها و برنامه های مختلف به رغم شرایط خاص کشور ایجاد شده است.
ربیعی گفت: پیش بینی کارشناسان بازار کار برای سال ۱۴۰۰ مثبت می باشد. با توجه به طرحها و پروژه هایی که در دوران برجام امکان اجرای آنها فراهم شد و در سال ۱۳۹۹ تعداد زیادی از آنها افتتاح شدند و تعداد قابل توجهی نیز در سال ۱۴۰۰ به ثمر خواهد نشست و نیز کاسته شدن از آثار شوک گونه اولیه کرونا بر بخش خدمات و تعطیلی بخش خدمات و حمایت دولت، بخش خدمات نیز از رکود خارج خواهد شد. همچنین به تدریج شاخص های مهم اقتصاد کشور از آثار منفی شوک آور تحریم در حال تخلیه شدن نیز می باشند تعداد بیشتری از افراد جویای کار وارد بازار کار خواهند شد.
وی افزود: نکته قابل توجه این که در سالهای اخیر برنامه های اشتغال متعددی اجراء شده است که جامعه هدف برخی از آنها عمدتاً زنان است و برخی دیگر هر دو گروه مردان و زنان را هدف گیری کرده اند. از سال ۱۳۹۶ تا ۱۱ ماهه اول سال جاری، بطور متوسط حدود ۳۸ درصد مشاغل ایجاد شده در کشور به زنان تعلق گرفته است که سالانه معادل حدود ۱۸۰ هزار فرصت شغلی است.
سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت سعی گروه است در کنار فراهم سازی تسهیلات لازم از بعد بیمه ای و مالیاتی و بانکی، حمایت های اجتماعی از بیکار شده گان داشته باشد. به طوری که بخش عمده ای از بیکار شده ها از مزایای بیمه بیکاری دوره کرونا (بیش ۶۶۰ هزار نفر از ۷۳۰ هزار نفر) برخوردار شوند و مابقیه هم در فرآیند پرداخت از سوی دولت قرار دارند.
ربیعی تصریح کرد: از مجموع ۷۳۰ هزار نفر که مشمول بیمه بیکاری دوره کرونا قرار گرفته اند ۲۷ درصد آنان را زنان بیکار شده تشکیل می داده و مورد حمایت بیمه بیکاری قرار گرفته است.
وی بیان داشت: دولت از اوایل بهار سال جاری موضوع تسهیلات بانکی با قیمت ارزان تر از وضعیت معمول و با نرخ ۱۲ درصد را برای بنگاه های به شدت آسیب دیده را مورد حمایت قرار داده است. بیش از ۵۸۰ هزار واحد اقتصادی با اشتغال بیش از یک میلیون در این دامنه حمایتی قرار گرفته اند. این سیاست کماکان برای سه حوزه گردشگری، فرهنگ و هنر و ورزش ادامه دارد.
اظهارات نماینده بایدن درباره رابطه انتخابات ایران و مذاکرات هستهای
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در مورد اینکه اخیرا نماینده بایدن در امور ایران آقای رابرت مالی گفته اند که انتخابات ایران تاثیری در جدول زمانی مذاکرات هسته ای ندارد. تفسیر و عکس العمل شما نسبت به این اظهارات چه هست؟ گفت: برجام توافقی است که مدت مدیدی بر سر آن مذاکره شده و به شکل یک سند نهایی در آمده است.
وی با تاکید بر اینکه از زمان توافق برجام تا بحال چند انتخابات در کشورهای عضو برجام برگزار شده و این اعضا به جز آمریکا به حفظ برجام پایبند بوده اند، اظهار داشت: ما از این موضع غافلگیر نشدیم چون انتخابات پیشین آمریکا هم تاثیری بر سیاست ما در آمادگی برای بازگشت فوری ایران به اجرای کامل تعهداتش در برجام پس از پایبندی دوباره آمریکا به تعهدات، لغو تحریم ها و اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت نداشت.
ربیعی خاطر نشان کرد: ما حتی در دولت قبلی آمریکا هم اعتقاد داشتیم که اتلاف وقت در بازگشت همه طرف ها به تعهداتشان، اشتباه و همراه با پیامدهای زیانباری خواهد بود. امروز، روزنهی فرصت باقی مانده برای حل اختلاف به شیوه رضایت بخش برای همه طرف ها تنگ تر از سابق است و اگر از این زمان طلایی استفاده کند، در آینده نزدیک بخاطر از دست دادن آن افسوس خواهد خورد.
برجام سندی است که قابلیت باز شدن ندارد
وی بیان داشت: از نظر ما، برجام سندی است که قابلیت باز شدن ندارد و لزومی به انجام مذاکرات بر سر آن نیست. مهم، بازگشت سریع آمریکا به برجام و اجرای تعهداتش بویژه لغو عملی تحریمهاست.
آیا صفهای خرید مرغ را آقای رئیس جمهور دیدهاند؟
ربیعی در مورد اینکه آیا صفهای خرید مرغ را آقای رئیس جمهور دیدهاند و اصلا خبری از آن دارند، بیان داشت: هر روز خانواده وزرا برای خرید به بازار میروند و در جریان این موضوعات هستند. غیر از آن گزارشاتی از قیمت کالاها برای رئیس جمهور و اعضای دولت ارسال میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که علی رغم دستور رییسجمهور مبنی بر کنترل بازار در روزهای منتهی به انتهای سال و انتقاد رهبر معظم انقلاب در همین رابطه، نظارت جدی بر بازار مشاهده نمی شود و به نوعی یک رها شدگی قیمت در بازار را شاهد هستیم و مردم هم گلایه های زیادی از افزایش قیمتها دارند. دولت دقیقا این روزها داره چی کار میکند؟، گفت: دولت تلاش میکند برای دولت بعد خودش هم زمینههای تولید ایجاد میکند. خوشبختانه ما از رکود عبور کردیم.
ادامه دارد...
دیدگاه تان را بنویسید