خوشبختانه با گسترش شهر تهران در چهار جهت جغرافیایی،‌ خدمات درمانی نیز رشد خوبی داشته، به طوری که امروزه بیمارستان‌ها،‌ کلینیک‌ها و مراکز درمانی زیادی به شهر تهران اضافه شده‌اند.

با معروف‌ترین بیمارستان‌های شمال شهر تهران آشنا شوید
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

در چند سال اخیر شهر تهران به عنوان پایتخت، ‌شاهد رشد چشمگیر جمعیت بوده است. جمعیتی که نیاز به خدمات مختلف شهری از جمله خدمات درمانی دارد. خوشبختانه با گسترش شهر تهران در چهار جهت جغرافیایی،‌ خدمات درمانی نیز رشد خوبی داشته، به طوری که امروزه بیمارستان‌ها،‌ کلینیک‌ها و مراکز درمانی زیادی به شهر تهران اضافه شده‌اند. هرچند بسیاری از بیمارستان‌های مهم شهر در بخش مرکزی تهران واقع شده، اما بخش‌های شمالی شهر نیز دارای بیمارستان دولتی و خصوصی معروف و مجهز هستند.

مرکز پزشکی آموزشی، درمانی شهدای تجریش

این مرکز که ساکنان پایتخت آن را به نام بیمارستان شهدای تجریش می‌شناسند، در شمالی‌ترین محلهٔ تهران یعنی محلهٔ تجریش واقع شده است. محله‌ای که در سمت غرب آن زعفرانیه قرار گرفته و می‌تواند بخش یزرگی از نیاز‌های درمانی اهالی این محله را برطرف کند. جالب است بدانید که این بیمارستان در گذشته آرامگاه بوده و سپس به تملک شهرداری درآمده و در سال ۱۳۴۰ به عنوان بیمارستان، فعالیت خود را آغاز کرده است. بیمارستان شهدای تجریش دارای ۳۸۰ تخت بیمارستانی بوده و خدمات پاراکلینیکی، جراحی و عکس‌برداری را انجام می‌دهد. این بیمارستان همچنین دارای درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی است. این بیمارستان در میدان تجریش، خیابان شهرداری،‌ حد فاصل میدان تجریش و میدان قدس واقع است.

بیمارستان مسیح دانشوری

این بیمارستان یکی از مراکز آموزشی، پژوهشی، درمانی در خصوص بیماری سل و دیگر بیماری‌های ریوی است. بیمارستان مسیح دانشوری در سال ۱۳۲۰ در زمان مظفرالدین شاه تاسیس شد. هدف از تاسیس این بیمارستان، معالجهٔ مظفرالدین شاه از بیماری سل بود. پس از درگذشت او تا زمان پهلوی اول، این بیمارستان بلااستفاده باقی ماند و سپس به همت دکتر مسیح دانشوری تبدیل به آسایشگاهی برای معلولان و مدرسه‌ای برای پرستاران شد. در سال ۱۳۷۱ این بیمارستان تبدیل به مرکز تحقیقات بیماران ریوی شد و اکنون بیمارستان مسیح دانشوری به عنوان قطب علمی کشور در زمینهٔ بیماری ریوی و سل شناخته می‌شود. این بیمارستان چندین درمانگاه، کلینیک و پاراکلینیک مختلف دارد و در خیابان شهید باهنر (نیاوران)، دارآباد، خیابان شهید هاشمی واقع شده است.

آتیه

یکی دیگر بیمارستان‌های تهران که در شمال‌غرب پایتخت واقع شده، بیمارستان خصوصی آتیه نام دارد. این بیمارستان در شهرک غرب، بلوار فرحزادی تقاطع شهید دادمان بوده و در نزدیکی محله‌های سعادت آباد و پونک و فرحزاد است. این بیمارستان که در ۱۲ طبقه ساخته شده و در ۱۵ بهمن ۱۳۷۷ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. بیمارستان خصوصی آتیه دارای کلینیک‌ها و مراکز درمانی مختلف بوده و اتاق‌های جراحی آن دارای تجهیزات کامل و مدرنی است.

بیمارستان دی

یکی دیگر از بیمارستان‌های خصوصی پایتخت در بخش شمالی شهر، بیمارستان دی است. بیمارستان دی در ۱۴ دی ۱۳۶۹ به بهره‌برداری رسید و در حال حاضر دارای ۲۰۰ تخت ثابت و ۱۹۶ تخت فعال است. این بیمارستان خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی مختلفی در زمینه‌های درمانی گوناگون ارائه می‌دهد و دارای جدیدترین دستگاه‌ها و مجهزترین امکانات درمانی است. بیمارستان دی در خیابان ولیعصر، نبش خیابان شهید عباس‌پور واقع شده و در نزدیکی محلهٔ توانیر قرار دارد.

بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص)

بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی خاتم‌الانبیاء (ص) در خیابان ولیعصر، بالاتر از بلوار میرداماد، خیابان رشید یاسمی واقع است. این بیمارستان در سال ۱۳۶۶ تاسیس شده و به خانوادهٔ معظم شهدا، جانبازان، ‌ایثارگران و همچنین سایر مراجعان، خدمات درمانی ارائه می‌دهد. بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) دارای مرکز تخصصی درد، مرکز پیوند سلول‌های بنیادین،‌ بخش کنترل و درمان صرع، مرکز سرطان‌های زنان،‌ واحد آموزش به بیمار و کلینیک‌های مختلف است.

بیمارستان ایرانمهر

بیمارستان خصوصی ایرانمهر در خیابان شریعتی،‌ نرسیده به دوراهی قلهک، با بیش از ۴۰ سال سابقهٔ درمانی در سال ۱۳۵۴ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. بیمارستان ایرانمهر به صورت خصوصی اداره می‌شود و تلاش کرده تا مطابق با استانداردهای جهانی، ‌خدمات درمانی مناسبی ارائه دهد. این بیمارستان در نزدیکی محله‌های قلهک، دروس و قبا قرار دارد و جزو بیمارستان‌های معروف شمال شهر تهران است. بیمارستان ایرانمهر دارای بخش‌‌های ویژهٔ ICU و CCU بوده و جراحی قلب باز و مغز و اعصاب در آن انجام می‌شود. این بیمارستان، دارای مدرن‌ترین تجهیزات پزشکی بوده و از ویژگی‌های متمایز آن حضور پزشک متخصص به صورت ۲۴ ساعته در بخش‌های بستری‌ است.

2