نامه نیوز/ یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: کار برای دولت سیدابراهیم رئیسی خیلی سخت است چون باید همه مطالبات ۲۰ سال گذشته را باید پاسخگو باشد اما یکی از مأموریت های بزرگ سیدابراهیم رئیسی آن است که اعتماد مردم به نظام، دستگاه های اجرایی و شخصیت های سیاسی را برگرداند.

ماموریت بزرگ رئیسی از نگاه نقوی حسینی
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

جامعه ایرانی گویا با سیاست قهر کرده است چراکه دیگر این حوزه را حلال مشکلات خودش نمی داند. اگر برای این اتفاق فکری نشود قطعا با پیامدهایی همراه خواهد بود که هزینه های به مراتب سختی برای کشور رقم خواهد زد.

سیدحسین نقوی حسینی درباره چرایی دلزدگی و ناامیدی جامعه ایران از حوزه سیاسی گفت: در این دوره از انتخابات به خلاف ادوار گذشته دلایل زیادی برای عدم مشارکت مردم وجود داشت. «ناکارآمدی و ضعف شدید مدیریت اجرایی کشور»، «اوضاع سخت اقتصادی اعم از تورم لجام گسیخته، رکود شدید، بیکاری و کاهش ارزش پول ملی» و «شکست برجام»، «تبلیغات گسترده رسانه های معاند برای تحریم انتخابات» از جمله دلایلی هستند که می توان برای این مسئله برشمرد.

وی با اشاره به مشارکت ۴۸ درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ افزود: بالاخره سیاست باید منتج به نتیجه شود. یعنی اگر مردم پای صندوق رأی حاضر می شوند و بین نامزدها کسی را انتخاب و حمایت می کنند و برای دادن رأی هیجان دارند، می خواهند نتیجه عملی آن را در زندگی خودشان ببینند. اگر مشارکت در انتخابات به تسهیل امور زندگی مردم کمک نکند طبیعی است که رأی دهندگان دچار یأس می شوند و تصور می کنند مشارکت سیاسی تأثیری در زندگی‌شان ندارد.

این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: اگر مردم ببینند مشارکت سیاسی آنها در زندگی فردی شان تأثیرگذار است حتما با دلگرمی پای صندوق های رأی حاضر می شوند. سال ۹۶ قریب به ۲۴ میلیون نفر به آقای روحانی رأی دادند تا او در کشور تحول ایجاد کند اما بعد از آن جامعه نه تنها تحولی ندید بلکه رئیس جمهور در قاب تلویزیون می گوید «من هم نمی دانستم وقتی صبح از خواب بیدار شدم متوجه گرانی بنزین شدم.» خوب این صحبت ها به مردم بر می خورد و به این نتیجه می رسند که مشارکت سیاسی در زندگی شخصی شان اثرگذار نیست.

وی افزود: هم اکنون دولت آقای رئیسی وظیفه سنگینی دارد به این معنا که باید مردم را با اقداماتش امیدوار کند و نشان دهد با وجود همه مشکلات، پای صندوق آمدن آنها واقعا تأثیر دارد و می تواند تحول ایجاد کند.

این عضو جمعیت ایثارگران اظهار کرد: البته بی اعتنایی بخشی از جامعه به مشارکت سیاسی در همه کشورهای مدعی دموکراسی همچون انگلستان، فرانسه و آمریکا نیز وجود دارد و این گروه از مردم می گویند «رقابت به حزب ها است، بالاخره یک نفر از میان آنها رئیس دولت می شود، ما یک شهروند هستیم و خیلی نیازی نمی بینیم که ذهن مان را درگیر آن کنیم که چه کسی در نهایت اداره کشور را به دست می گیرد.»

وی نظام جمهوری اسلامی را مردم سالار خواند و ادامه داد: شاید برای نظام های سیاسی کشورهای غربی مشارکت مردم در انتخابات اهمیت نداشته باشد، فرقی نکند ۴۰ درصد مردم پای صندوق رأی بیایند یا ۸۰ درصد اما تکیه جمهوری اسلامی ایران بر حضور و حمایت مردم است، اساسا انقلاب اسلامی با اراده مردم به پیروزی رسید بنابراین حضور مردم در انتخابات برای نظام مهم است.

نماینده ادوار مجلس گفت: اگر مردم از صحنه سیاسی کنار بروند، دلسرد شوند و احساس کنند نقش شان در این صحنه تأثیر گذار نیست و شرایط کشور تفاوتی نمی کند که کدام نامزد پیروز شود، قطعا چنین تصوری برای نظام جمهوری اسلامی آورده خوبی ندارد. هرچه مردم در نظام مشارکت و حضور داشته باشند، قطعا نظام جمهوری اسلامی ایران در سطوح جهانی با اقتدار حضور پیدا می کند و حرف برای گفتن دارد.

وی ادامه داد: کار برای دولت سیدابراهیم رئیسی خیلی سخت است چون باید همه مطالبات ۲۰ سال گذشته را باید پاسخگو باشد اما یکی از مأموریت های بزرگ سیدابراهیم رئیسی آن است که اعتماد مردم به نظام، دستگاه های اجرایی و شخصیت های سیاسی را برگرداند. وقتی در جامعه پای صحبت مردم بنشینیم آنها خیلی ساده سخن می گویند «یک اختلاس گر می رود و یک اختلاس گر دیگر می آید، این ها با آنها هیچ فرقی ندارند».

نقوی حسینی بیان کرد: دولت آقای رئیسی باید نگاه جامعه به مشارکت سیاسی را عوض کند و به مردم نشان دهد «مدیرانی که برسر کار آمدند فرق می کنند چون دنبال منافع خود و قوم و قبیله شان نیستند بلکه دغدغه مردم را دارند و بر همین اساس به طور جهادی و انقلابی شب و روز کار خواهند کرد. اگر این تحول ایجاد شود قطعا اعتماد مردم بر می گردد.

وی افزود: در دهه شصت باید به افراد التماس می شد تا مسئولیتی را قبول کنند اما الان مردم این روحیه را نه تنها در افراد نمی بینند بلکه مشاهده می کنند طرف برای آنکه مسئولیت بگیرد دست به چه حیله گری هایی می زند چه هزینه هایی انجام می دهد تا در یک جایگاهی برسد.

فعال سیاسی اصولگرا گفت: در همین انتخابات به کررات دیدم که مدیران ارشد اجرایی دولت آقای روحانی در ستاد آقای رئیسی با چه جدیتی پله ها را بالا و پایین می رفتند. این رفتارها برای ما جای تعجب داشت چون دولت هنوز مستقر بود و قابل پذیرش نبود که این مدیران بخواهند به دولت پشت کنند. معتقدم اگر نسل جدیدی از مدیران پاکدست، سالم، متدین، متعهد، ساده زیست و خدمتگزار روی کار بیایند قطعا مردم دوباره به اثربخشی در مشارکت سیاسی باور خواهند کرد.