آخرین نامه ظریف به دبیرکل سازمان ملل
ابتکار/ وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ٢٩ تیرماه ١۴٠٠ و در ششمین سالگرد تصویب قطعنامه ٢٢٣١ شورای امنیت سازمان ملل متحد طی نامه ای به دبیرکل این سازمان، جمع بندی از مجموع بدعهدیهای طرفهای غربی را به عنوان سند در دبیرخانه ملل متحد ثبت نمود.
به گزارش ایسنا، اکنون این نامه به همراه اسناد شش سال بدعهدی غرب در اجرای برجام، که پیش از این در مناسبت های مختلف از طرف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به رشته تحریر در آمده است، با مقدمه ایشان به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر می شود.
این مجموعه تالیف شده از سوی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بالغ بر ٢٠٠ صفحه از سوی مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی به زیور طبع آراسته شده که اکنون نسخه دیجیتالی آنها در دسترس عموم قرار گرفته است.
بر اساس اعلام مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی، نسخه چاپی کتابها نیز طی هفته آینده در بازار نشر قابل دسترسی خواهد بود.
توییت ظریف درپی ارسال آخرین نامهاش به دبیرکل سازمان ملل
وزیر خارجه کشورمان در توئیتی نوشت که چندی پیش آخرین و مهمترین نامه خود را درخصوص بدعهدیهای غرب در قبال برجام به دبیرکل سازمان ملل ارسال کرده است.
به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان روز جمعه در توییتی نوشت: من در تاریخ ۲۰ ژوئیه یعنی در ششمین سالگرد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در آخرین و مهمترین نامهام به دبیرکل سازمان ملل شش سال از [عدم] اجرای برجام توسط غرب را مستند کردم. این مطلب به طور آنلاین منتشر شد و نسخه چاپی آن به زودی منتشر خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ٢٩ تیرماه ١۴٠٠ و در ششمین سالگرد تصویب قطعنامه ٢٢٣١ شورای امنیت سازمان ملل متحد طی نامه ای به دبیرکل این سازمان، جمع بندی از مجموع بدعهدیهای طرفهای غربی را به عنوان سند در دبیرخانه ملل متحد ثبت نمود. اکنون این نامه به همراه اسناد شش سال بدعهدی غرب در اجرای برجام، که پیش از این در مناسبت های مختلف از طرف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به رشته تحریر درآمده است، با مقدمه ایشان به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر می شود. این مجموعه تالیف شده از سوی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بالغ بر ٢٠٠ صفحه از سوی مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی به زیور طبع آراسته شده که اکنون نسخه دیجیتالی آنها در دسترس عموم قرار گرفته است.
بر اساس اعلام مرکز مطالعات سیاسی و بینالمللی، نسخه چاپی کتابها نیز طی هفته آینده در بازار نشر قابل دسترسی خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید