پارتیشن‌بندی در فضای اداری یک راهکار مناسب برای افزایش بهره‌وری فضا است. می‌توان با پارتیشن‌بندی کردن فضا، اتاق‌های بیشتری در یک فضای اداری به وجود آورد و مشکل کمبود فضای اداری را به سادگی حل کرد. پارتیشن شیشه‌ای، یکی از انواع پارتیشن است که می‌تواند کار پارتیشن‌بندی فضای اداری را به بهترین شکل و با زیباترین حالت انجام دهد. پارتیشن شیشه ای فریم لس، یکی از انواع پارتیشن شیشه‌ای به شمار می‌رود که با ایجاد برخی تفاوت‌ها، فرم جدید و مدرن‌تری به فضای اداری شما می‌بخشد.

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

پارتیشن‌بندی در فضای اداری یک راهکار مناسب برای افزایش بهره‌وری فضا است. می‌توان با پارتیشن‌بندی کردن فضا، اتاق‌های بیشتری در یک فضای اداری به وجود آورد و مشکل کمبود فضای اداری را به سادگی حل کرد. پارتیشن شیشه‌ای، یکی از انواع پارتیشن است که می‌تواند کار پارتیشن‌بندی فضای اداری را به بهترین شکل و با زیباترین حالت انجام دهد. پارتیشن شیشه ای فریم لس، یکی از انواع پارتیشن شیشه‌ای به شمار می‌رود که با ایجاد برخی تفاوت‌ها، فرم جدید و مدرن‌تری به فضای اداری شما می‌بخشد. اما این تفاوت‌ها چیست و پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس چه تفاوتی با سایر انواع پارتیشن شیشه‌ای دارد؟ در ادامه به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس، نوعی پارتیشن است که سعی شده در ساختار آن از ابعاد فریم‌ها کاسته و به مساحت شیشه به کار رفته در پارتیشن افزوده شود. این نوع پارتیشن در ظاهر دارای سطح شفاف بیشتری است و با نگاه کردن به آن، مساحت پروفیل‌ها و فریم‌ها عملا به چشم نمی‌آیند. فریم و پروفیل این نوع پارتیشن تماما از آلومینیوم تولید می‌شود که مقاومت بالایی دارد و می‌تواند وزن شیشه‌ها را تحمل کند. آلومینیوم همچنین می‌تواند با شرایط محیط اداری شما از جمله تم رنگی و دیزاین هماهنگ شود. این نوع پارتیشن از چندین جهت نسبت به پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم‌دار بهتر است و یکی از پرطرفدارترین انواع پارتیشن شیشه‌ای در ایران به حساب می‌آید.

مزایای پارتیشن شیشه ای فریم لس

 مزایای پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن شیشه ای فریم لس از چندین جهت نسبت به نوع فریم‌دار برتری دارد. به طور کلی، مهم‌ترین خواص پارتیشن شیشه ای فریم لس عبارت‌اند از :

  1. زیبایی : پارتیشن‌های فریم‌‌لس به دلیل مساحت شیشه بیشتر و فریم‌های مینیمال‌تری که دارند، هم درخشنده‌تر هستند و هم زیباتر به نظر می‌آیند. صنعت معماری امروز بیشتر به سمت المان‌های ساده و به دور از شلوغی حرکت می‌کند. پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس، تداعی معماری مینیمال است: یک سطح گسترده از شیشه ساده و شفاف به همراه کمترین مقدار فریم‌های آلومینیومی که می‌تواند تعریف دقیقی از معیارهای زیبایی معماری در عصر حاضر باشد.
  2. بهره‌ وری بالاتر از نور طبیعی : یکی از نقاط قوت پارتیشن‌های شیشه‌ای در مقایسه با انواع چوبی و آلومینیومی این است که پارتیشن شیشه‌ای با عبور نور از خود، نه تنها نوردهی فضا را آسان‌تر می‌کند و بخشی از هزینه مربوط به برق مصرفی لامپ‌ها را حذف می‌کند بلکه منجر به زیبایی بیشتر و حس و حال بهتر محیط می‌شود. حتما شما هم تجربه بازدید از فضاهایی که نورگیر خوبی ندارند را داشته‌اید. چنین فضاهایی را در اصطلاح «دلگیر» می‌نامند زیرا نور طبیعی تا حدی می‌تواند انرژی محیط را افزایش دهد و از این طریق، بهره‌وری کلی فضای اداری را افزایش دهد.
  3. مقاومت : پارتیشن فریم لس در عین حال که دارای فریم‌های بسیار نازک‌تری نسبت به پارتیشن‌های فریم‌دار می‌باشد اما از نظر مقاومت، هیچ ایرادی بر آن وارد نیست. فریم‌ها و پروفیل‌های آلومینیومی می‌توانند به خوبی وزن شیشه‌ها و لنگر ناشی از آن را تحمل کنند و خم به ابرو نیاورند! برخی معتقدند پارتیشن فریم‌لس را نمی‌توان با ارتفاع بالا تولید کرد زیرا خطر سقوط آن افزایش می‌یابد اما اینطور نیست. پروفیل‌های آلومینیوم می‌توانند شیشه‌هایی با طول 2 متر را هم تحمل کنند و این موضوع هیچ خطری نیز به دنبال نخواهد داشت.
  4. مدیریت بهتر فضا : همانطور که گفتیم، پروفیل‌های پارتیشن فریم‌لس عرض کمتری نسبت به سایر انواع پارتیشن دارند. این موضوع باعث شده تا استفاده از پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس به طور کلی نیز فضای کمتری نیاز داشته باشد. به بیان بهتر، پارتیشن فریم‌لس عرض کمتری دارد و در نتیجه، شما مقدار کمتری از فضا را برای نصب پارتیشن از دست می‌دهید. این ویژگی شاید در نگاه اول چندان به نظر مهم نیاید زیرا در نهایت قرار نیست پارتیشن فریم‌لس چیزی فراتر از چند سانتی‌متر نازک‌تر از پارتیشن فریم‌دار باشد اما وقتی این چند سانتی‌متر برای یک فضای 200 متری در نظر بگیرید، آن وقت ارزشش مشخص می‌شود.
  5. سهولت نصب : هر چقدر مقدار پروفیل و فریم‌هایی که برای پارتیشن‌بندی استفاده کنید بیشتر باشد، نصب آن سخت‌تر است زیرا مقدار سوراخ‌کاری حین نصب بیشتر می‌شود. پارتیشن‌های فریم‌لس به دلیل این که در مقایسه با نوع فریم‌دار دارای فریم‌های کمتری هستند و عملا تمام فریم‌های غیرضروری از ساختار آن حذف شده است، به سادگی هرچه تمام‌تر قابل نصب هستند.
  6. قیمت مناسب : یکی دیگر از بزرگترین نقاط قوت پارتیشن فریم‌لس این است که علاوه بر زیبایی بیشتر، نصب راحت‌ تر و همه ویژگی‌های مثبتی که برای آن نام بردیم، قیمت مناسب‌ تری نیز نسبت به پارتیشن‌های فریم‌دار دارد. هرچند این اختلاف قیمت آنقدرها هم فضایی نیست اما داشتن این همه ویژگی مثبت در کنار قیمت کمی مناسب‌تر هم یک برگ برنده بزرگ برای پارتیشن فریم‌لس است.

منشا این قیمت مناسب پارتیشن فریم‌لس، کاهش درصد فلز مورد نیاز برای یراق‌آلات و پروفیل‌های این نوع پارتیشن می‌باشد. به بیان بهتر، پارتیشن فریم‌لس درصد آلومینیوم موجود در آن کمتر و درصد شیشه مورد نیاز برای آن بیشتر است. از آنجا که شیشه تا حدی ارزان‌تر از فلز است، قیمت پارتیشن فریم‌لس و قیمت درب شیشه ای نیز نسبت به نوع فریم‌دار آن مناسب‌تر خواهد بود.

شخصی‌ سازی پارتیشن فریم‌ لس

شخصی‌ سازی پارتیشن فریم‌ لس

برخی از بخش‌های پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس بر اساس سلیقه و اولویت‌های شما انتخاب می‌شوند. هر جایی که بخواهید پارتیشن فریم‌لس سفارش دهید، باید این بخش‌های انتخابی را به سلیقه خود تکمیل کنید. در این بخش، موارد انتخابی توسط شما را کمی بیشتر توضیح خواهیم داد تا در هنگام خرید این نوع پارتیشن، زیاد گیج نشوید!

  • نوع شیشه : معمولا برای تولید پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس از شیشه سکوریت استفاده می‌شود که از نظر مقاومت در برابر ضربه و نوسان دمایی، تا 7 برابر بهتر از شیشه‌های معمولی است. با این وجود، در صورت تمایل می‌توانید از شیشه لمینت که یکی از بهترین و ایمن‌ترین انواع شیشه به شمار می‌رود نیز استفاده کنید. شفاف یا مات بودن شیشه هم به انتخاب شماست. اگر می‌خواهید فضایی با حریم خصوصی بیشتر داشته باشید، از شیشه مات و در غیر این صورت از شیشه‌های شفاف استفاده نمایید. رنگ شیشه‌ها نیز مطابق با سلیقه شما قابل تغییر است. می‌توانید از شیشه‌های رنگی مات یا شیشه رنگی شفاف (لاکوبل) استفاده کنید.
  • شکل و شمایل پروفیل‌ ها و یراق‌ آلات : پروفیل‌های آلومینیومی با وجود آن که در ذهن اغلب افراد با یک رنگ خاکستری ثبت شده‌اند، تنوع رنگی دارند. می‌توانید روی پروفیل‌ها را با یک طرح یا رنگ خاص به صورت دائمی بپوشانید تا پروفیل‌ها و فریم‌های رنگی داشته باشید. در مورد یراق‌آلات نیز انتخاب رنگ، نوع، کیفیت و برند سازنده آن بر عهده شماست. جالب است بدانید که هزینه یراق‌آلات یکی از هزینه‌های قابل مدیریت پارتیشن‌بندی است؛ یعنی اگر می‌خواهید از سر و ته هزینه‌های کار بزنید و ارزان‌تر آن را تمام کنید، یراق‌آلات بهترین انتخاب برای این کار خواهد بود.
  • ارتفاع پارتیشن‌ ها : بسته به کاربری فضای اداری و همچنین سلیقه شخصی، می‌توانید ارتفاع پارتیشن را خودتان انتخاب کنید. ارتفاع پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس از 110 سانتی‌متر تا 180 سانتی‌متر متغیر است.