حسین انواری در گفتوگو با «مثلثآنلاین»:
تخریب در جریان انتخابات مردم را به انتخابات بیتفاوت میکند
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر فردی چیزی در چنته داشته باشد خود را با برنامههایش ثابت میکند نه با تخریب دیگران.
گروه سیاست مثلثآنلاین: تخریب در جریان انتخابات امری است نکوهیده که اخیرا رهبر انقلاب اسلامی هم به صراحت آن را نهی کردند. حالا پرسش آن است که تخریب و سیاهنمایی در جریان انتخابات از سوی نامزدها چه آسیبهایی بر فضای سیاسی کشور میگذارد؟
حسین انواری، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع به «مثلثآنلاین» گفت: «قانون انتخابات راهکارهایی را برای برخورد با تخلفها و بداخلافیهایی که زمان انتخابات انجام میشود پیشبینی کرده و قوه قضائیه هم گفته است با متخلفان و افرادی که بداخلاقی میکنند برخورد میشود؛ چه با خود نامزدهای متخلف و چه طرفدارانی که مرتکب تخلف میشوند».
او ادامه داد: «افرادی که تخریب میکنند چیزی در چنته ندارند و از بیمحتوایی خودشان که به سمت تخریب دیگران میروند؛ وگرنه اگر داشته باشند میآیند و خودشان را با برنامههایشان ثابت میکنند. نماینده باید بتواند راهحلهایی برای حل مسائل اساسی کشور داشته باشد و اگر بخواهد به جای انجام این مسئولیت بزرگ بیاید و به جدال با دیگران بپردازد و دیگران را تخریب کند، مردم را به انتخابات بیتفاوت میکند».
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین بیان کرد «واقعیت این است من تا امروز برنامهمحور بودن را در نامزدهای انتخابات ندیدهام؛ اینکه مثلا نامزدی بیاید و با برنامهای جامع به مردم بگوید که دقیقا قرار است چه کارهایی انجام دهد و از چه مسیری و با چه برنامهای. من حتی ندیدهام که عموم نامزدها به مسائل کلان ملی فکر کنند و بیشتر دنبال موضوعات منطقهای هستند».
انواری در پایان گفت: «یک عوامفریبی مهمی هم وجود دارد؛ اینکه برخی نامزدها شعارهایی میدهند که اصلا در حوزه اختیارات نمایندگی نیست و عمدتا در حوزه اجراست. مثلا اینکه تا من نماینده شوم لولهکشی میکنم و آب در این منطقه میآورم، این در حوزه کار اجراست. نتیجه چنین گفتمانی هم میشود آنکه فردی که نماینده میشود میخواهد در عزل و نصبها دخالت کند و مثلا بگوید انتصاب فرماندار یا استاندار باید با نظارت من باشد که این کار هم مورد نهی رهبر انقلاب قرار گرفته است و هم آنکه در تضاد با اصل تفکیک قواست. بنابراین هیچ فردی نباید هم عوامفریبی کند و شعارهایی خارج از اختیارات قانونی نمایندگی بدهد و هم آنکه بعد از آنکه وارد مجلس شد، در کار قوای دیگر دخالت نکند».
دیدگاه تان را بنویسید